Menu & Search

Deborah Lippmann Rock This Town

Lalala … Ik heb gisteren iets gewellldigs gevonden! (Thihi, nog steeds blij met de buit.) Ondertussen is u alvast welbekend dat ik een ferme boon heb voor de nagellak van Deborah Lippmann. (Nee? Bewijs.) Wel, gisteren scoorde ik deze mooie Rock This Town set bij De Bijenkorf Breda voor – I shit you not – €17. HA! Ik herhaal: HA! Da’s nog niet eens de prijs voor één flesje. Ik kreeg er drie voor. #WIN
Lalala … I stumbled upon the most amazing beauty bargain yesterday! (Dum dee dum #stillexcited) By now I’m quite sure you’ve discovered my love for Deborah Lippmann nailpolish. (Exhibit A) Well, yesterday I found this gorgeous Rock This Town set at De Bijenkorf Breda (The Netherlands) for – I kid you not – €17. Ha! I repeat: HA! That’s not even the full price for one bottle. I got three. #WIN 

Moon Dance – Chain Reaction – Phoenix Rising

Goed, da’s veel blijer dan ik zou moeten zijn, want dit betekent dat de nagellak uit het assortiment gaat. Niet getreurd voor deze Antwerpse, ik ga mijn nieuwe Lippmann fix gewoon halen bij Parfuma. Met het geld dat ik bij deze set uitspaarde kan ik mij gemakkelijk eentje uit de nieuwe najaarscollectie halen, toch? (Zeg ‘ja’ en niemand raakt gewond.)
Agreed, that might be just a little too cheerful, since this major sale means the polish is going out of the store’s assortment. Yet (I) fear not!  I get my Lippmann fix at Parfuma (Antwerp) and you’d go get some at Senteurs d’Ailleurs (Brussels), too. And hey, with the money I saved buying this set I might as well go and pick one of the to-die-for winter shades, right? Right? (Just say ‘yes’ and nobody gets hurt.)

Totes in love with Chain Reaction, a glammed up khaki. <3

More Breda fun? Did some shopping (like duh!): H&M iPhone cover + ‘BOYS’ sweater, and crushed hard on this Vanilla fake fur coat. P.S. The girls (with Steph & Kells).  <3

shopped @ De Bijenkorf (Breda) on sale (€17!!!)

26 Comments

 1. 9 jaar ago

  Is het erg dat ik nog nooit van Deborah Lippmann heb gehoord?
  Maarrrr, nu heb ik dankzij jouw blog wel weer iets geleerd, hihi.
  Mooie kleurtjes!

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

  • 9 jaar ago

   JA! ;D & Goed, a beautyblogger’s duty done.

 2. 9 jaar ago

  woaw Bat-mobiel ziet er zoo freakin’ cute uit. Oh zalige Deborah-deal heb je daar. Drie super najaar kleuren voor de nagels. You did good!

  • 9 jaar ago

   MOH! Bat-mobiel … :D <3

 3. 9 jaar ago

  Yaaay for bargains!!! Leuke lakjes, en hoe geweldig het het iPhone covertje!! Leuke foto’s!

 4. stephanie
  9 jaar ago

  Net besteld super mooie kleuren!! Goed nieuws als je nu naar de bijenkorf site gaat en dan bij outlet is dit setje te vinden voor maar 10,50 dus wees snel;)

 5. 9 jaar ago

  Oh, zo’n mooie kleuren. Love Lippmann!

 6. 9 jaar ago

  Wat een geweldige kleuren!

 7. 9 jaar ago

  Dat hoesje fout, zei je? NEE! Cute eerder!

  • 9 jaar ago

   Ik overweeg om het een naam te geven. Swear. #mynewpet

 8. 9 jaar ago

  Da’s inderdaad een koopje! Wat dan weer een serieus understatement is :)
  Love the fake fur coat!

  • 9 jaar ago

   Los een vierde van de oorspronkelijke prijs. *happydance*

 9. 9 jaar ago

  Mooie herfstige kleurtjes <3

 10. 9 jaar ago

  Wauw, ik vind die echt heel mooi! Tof setje ook.

 11. 9 jaar ago

  Wow wat een koopje! Ik kan het goed geloven dat je nog steeds heel blij bent :D

 12. 9 jaar ago

  Oh, wat een koopje! :) Mooie lakjes!

 13. 9 jaar ago

  Heel heel heel leuk!

 14. 9 jaar ago

  Chain Reaction ziet er echt goed uit!

 15. 9 jaar ago

  Wat een leuk setje!

 16. 9 jaar ago

  Ze zien er prachtig uit!
  Eefje

 17. I envy you!! as in BIG time! ;)

 18. 9 jaar ago

  Heel erg mooi, ooit wil ik ook een Deborah Lippmann lakje :D

 19. 9 jaar ago

  Breda is zo leuk! Ik woon daar vlakbij :)

 20. 9 jaar ago

  Did someone say bargain?! Lucky! De kleuren vind ik dan ook nog eens alledrie heel erg mooi, ik wil meer swatches zien! <3