Menu & Search

Deauty March ’13

De nieuwe Deauty box est arrivé. Vandaag mijn thoughts on de inhoud van de maart beauty box.
The new Deauty box has arrived. Today’s blogpost brings you my humble opinion on this month’s Deauty contents. 

Revitalash – advanced lash serum – 1ml (full size 2ml, €74,95)

Yves Saint Laurent – Forever Youth Liberator – 5ml (full size 50ml, €89)

Babor – Khanya of Africa – Revitalizing Body Lotion – 50ml (full size 200ml, €20)

L’Oréal Paris – Nude Magique CC Cream – 30ml (€13,99)

extra: Babor voucher – 15% discount on a facial treatment, 10% on one product

YSL Forever Youth Liberator

Ik heb een leeftijd bereikt waarop ik vaaglijk enthousiast word over anti-aging spul. Maar een replumping anti-wrinkle crème gaat me nog net iets te ver. Eentje voor de mama, die al haar holy grail crème heeft gevonden maar het vast niet erg vind om deze als back-up in de handtas te stoppen. En wie weet wordt het wel wat tussen die twee, want de Youth Liberator lijn van YSL zou super zijn. High hopes!
Ever since I fell on the wrong side of 25, anti-aging stuff gets me quite excited. Anti-wrinkle, on the other hand, still is one bridge too far. This little YSL tube will therefore soon find its way to my mom’s handbag. She’s been using the same – holy grail – cream for years now, but the Forever Youth Liberator line has gotten so many positive reactions that I’ve got high hopes it might just work for her, too.

L’Oréal Paris Nude Magique

BB creams, CC creams, … de trend continues. Tot op heden heeft nog geen enkel merk mij kunnen overtuigen om mijn vaste skin care aan de kant te laten staan. (Team serum + crème + concealer + foundation, hier! Oh, en doe me anders ook effe een primer.) Deze anti-fatigue getinte cream gaf me bij eerste snelle swatch zo ongeveer een hartritmestoornis – oranjeeee! – maar een héél klein beetje works soortement van magic. Toch … tricky business, deze oranje CC cream.
BB creams, CC creams, … the trend continues, yet no brand has been able to convince me to put aside my regular skin care routine and replace it with a tube of alliteration. (Team serum  cream + concealer + foundation, ova’ here! And while we’re at it, I’ll have a primer too, plz.) When I quickly swatched this anti-fatigue tinted cream, I nearly suffered a heart attack. So so so orange! A little goes a long way, and I find that when I use a wee bit of this stuff, it works quite well. But without a foundation on top? Don’t think so.

Revitalash

Ik ben blij met mijn wimpers: ze zijn vol, lang en gezond. Onder het motto van niet gaan knoeien met iets waar je perfect blij mee bent, gaat deze naar iemand die hem liever wil testen/gebruiken. Ik zie er namelijk het nut niet van in.
I’m happy with my lashes. They’re lush, long and healthy. So since I don’t want to go and mess with something I’m already perfectly content with, this serum is looking for a new owner.

Babor Khanya of Africa body lotion

Ooh-la, wat ruikt deze lotion héérlijk! Naar zon, vakantie en good vibes. Het noterige parfum hint al stevig naar de ingrediënten: macademia, amandel, shea, pinda (ja!), aloë vera en avocado. Yum.
Ooh-la, this lotion smells niiiice! Reminds me of summer, sunshine, an exotic travel destination and good times. Macademia, almond, shea, peanut (yes, really), aloë vera and avocade. Yum.

❤❤❤

Conclusie? Niet superimpressed, maar wel blij met de ontdekking van de Babor lotion en de aanwezigheid van de YSL crème en het Revitalash serum – zelf niets voor mij, maar good stuff voor de ‘discover beauty’ missie van Deauty, nee? Het is eens wat anders. Maar het concept blijft basicly: €15 voor een full-size mystery product en een paar samples. Next up: make-up? Hm? #tip
Conclusion? I’m not majorly impressed, but glad I discovered the Babor lotion. I love the fact that this month, some truly new stuff was included, even though the lash serum and anti-wrinkle cream aren’t my cup of tea, because it fits the Deauty mission of ‘discovering beauty’. Just … yeah. The concept remains the same: €15 for one full size mystery product and a couple of samples. Next up: make-up? Hm? #hint

for more info: Deauty.be

21 Comments

 1. 9 jaar ago

  Mij lijkt het leuker als ze er meer make-up bij zouden steken, maar voor de rest wel leuk!

 2. Ilke
  9 jaar ago

  Deze week heb ik gewoon geen box ontvangen. Maar als ik de box zo bekijk vind ik het precies toch niet zo jammer. Ik had eigenlijk gehoopt dat er meer make-up in deauty zou zitten, maar iedere maand weer ben ik ontgoocheld :( De enige make-up producten dat er bij mij al in zaten waren van loréal terwijl ik graag verschillende dingen wou proberen. Ach ja, zo’n box is zeker altijd hit-or-miss.

 3. 9 jaar ago

  Hmm, behalve die wimperserum loop ik niet razend-enthousiast van deze Deautybox. Jammer! Toch wel leuke productjes om eens te proberen…

 4. 9 jaar ago

  Ik heb er geen “hebben” – gevoel bij, maar wel leuk om eens dingen te krijgen die ik zelf waarschijnlijk nooit gekocht zou hebben!

 5. 9 jaar ago

  Wat een mooie en leuke box!
  vooral het loreal product, leuk!

 6. Mara
  9 jaar ago

  Bij mij zat er wel makeup in, een staaltje van mascara van Clinique!
  Voor de rest de groene CC creme, Nuxe olie, revitalash en Babor lotion. Ik was echt super tevreden!

 7. 9 jaar ago

  Dus, ik vraag me af wat de gemiddelde leeftijd van de Deauty-abonnee is en of de crème van YSL dan wel zo’n goede zet is…

 8. Karo
  9 jaar ago

  Ik heb dezelfde inhoud ontvangen, alleen heb ik de BB cream in plaats van de CC cream gekregen (die trouwens ook nogal oranje uitslaat). Ik ben wel heel blij met de Babor bodylotion, die geur <3 ! Van Revitalash ben ik eigenlijk een beetje bang, straks kunnen mijn ogen er niet tegen en vallen al mijn wimpers uit ! Ofzo.

  Volgende maand is het mijn laatste box, momenteel denk ik niet dat ik ga verlengen.

 9. 9 jaar ago

  Ik wil de BABOR! Ik heb de nuxe olie.. ook wel leuk!
  Eefje

 10. 9 jaar ago

  Deauty kan me niet overtuigen…

 11. 9 jaar ago

  al beter dan vorige maand

 12. caroline
  9 jaar ago

  Ik ben ook niet super enthousiast over de inhoud van deze maand,
  en de cc cream heb ik meteen weg gegeven aan iemand die hem wel wou want ik had hem getest en ik leek wel een worteltje !!
  hopelijk volgende maand beter.

 13. 9 jaar ago

  Mooie inhoud vind ik!

 14. 9 jaar ago

  Op de één of andere manier word ik niet overtuigd om me te abonneren. Ik blijf toch op mijn beautyhonger zitten.

 15. 9 jaar ago

  Ik was alles behalve blij met de mijne. Ik heb superkorte wimpers, echt stompjes, en heb geen Revitalash gehad. Ik heb in plaats daarvan shampoo en conditioner voor beschadigd haar gekregen, terwijl mijn haar gewoon vol, dik en gezond is. Ik heb ook geen grauwe huid en anti-age kan ik al helemaal niets mee (ben pas 20 geworden). Dus deze box was echt een serieus let down :(

 16. 9 jaar ago

  Ik had dezelfde inhoud als Florette. Tot groot ongenoegen van mijn zusje aangezien wij en onze mama gelijktijdig onze box krijgen. Zij was er niet echt tevreden over dat niet iedereen hetzelfde krijgt. Bovendien heeft zij meteen de CC cream op haar gezicht gedaan en ze kwam nogal ‘carroty’ de badkamer uitgewandeld. Ik ben eens benieuwd wanneer ik hem zelf gebruik.

  Btw, je bent de paaseitjes vergeten! ;)

 17. 9 jaar ago

  Hmm, ik word ook niet super enthousiast van de inhoud, al zijn het wel leuke dingen om eens te proberen :).

 18. 9 jaar ago

  Ik heb andere producten in mijn box zitten. Bij mij is de Babor lotion weg en ik heb dan een nuxe olie. En de revitalash is bij mij dan vervangen door een shampoo en conditioner van Pureology. :) Ook heb ik de CC cream in het groen.

 19. 9 jaar ago

  best wel een leuke inhoud! beter dan de glossybox die ik gelukkig heb opgezegd!

 20. 9 jaar ago

  Raar he, dat veel van dat soort cremes oranje zijn!

 21. 9 jaar ago

  Jammer dat hij een beetje tegen valt. Wel fijn dat je de Babor lotion hebt ontdekt:)