Menu & Search

Deauty 2

U herinnert zich allicht nog mijn sceptische houding t.o.v. de eerste Belgische beauty box: Deauty. Ondertussen is de tweede binnengekomen. Jawel. Geen fan zijnde van het concept had ik mij niet geabonneerd, maar bloggers zijn proefkonijnen (met privileges) dus kreeg ik er alsnog eentje toegestuurd. En shit, de mensen bij Deauty hebben hun best gedaan.

Waar ik dacht dat de eerste onmogelijk te evenaren zou zijn, bewijst nummer twee dat de sequel niet altijd moet onderdoen voor het origineel. Vandaag woord, beeld & mijn mening bij de inhoud van Deauty 2

Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protective Oil – 30 ml (travel size, €49 voor 150ml)

Kiehl’s Lip Balm #1 – 15ml (full size, €8)

L’Oréal Paris Mega Volume Collagene Black Smoke mascara 24h – 9ml (full size, €16,99)

L’Oréal Paris Color Riche Le Smoky eyeliner n°201 Black Velour (full size, €10,99)

Biotherm Clarifying Exfoliating Gel voor normaal/gemengde huid – 20ml (luxe staal, €21,90 voor 150ml)

Biotherm Blue Therapy Serum – 10ml (luxe staal, €50,70 voor 30ml)

De eerste doos had drie full-size producten, nummer twee ook. Over de vertegenwoordigde merken ben ik ook deze keer erg te spreken en de keuze van de producten krijg een vette ‘hell yes!’. Die vijftien euro voor het abo haal je er echt een paar keer uit.

Waar je zou denken dat het toch wel een klein beetje onnozel is om twee keer achter elkaar een haar-olie te sturen is het alsof er iemand een geheim raampje naar mijn gedachten heeft gevonden, want ik vertrek morgenvroeg naar NY en was een manier aan het bedenken om mijn holy grail haar-olie (Shu, baby!) mee te nemen zonder de reisonvriendelijke full-size mee te zeulen. Ha! Problem solved. Naast deze persoonlijke #WIN is het voor de non-traveling Deautyboxer leuk om een keer de Mythic Oil met de Shu Uemura Essence Absolue te vergelijken, I guess.

De tube Kiehl’s lipbalsem is een goede basic + een schoon emergency cadeau voor onder de kerstboom (geschikt voor m/v van alle leeftijden) als je desgevallend al vijfhonderd andere balsems hebt liggen. En over basics gesproken: een mascara en het khôl potlood komen altijd van pas. Al even snel getest – wie spotte de reeds botte potloodpunt? ; ) – en so far so good.

Het Biotherm serum was ik al aan het testen, dus deze sample is up for adoption. (Lijkt dat je wat, mam?) De scrub gaat ook mee naar New York wegens handig. Nu maar hopen dat het fijn spul is.

Conclusie? Een voorzichtige #like en een steeds groeiende benieuwdheid naar meer Deauty.

Check de website van Deauty voor info.

 

17 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 9 jaar ago

  Die 15 euro haal je er dubbel en dwars uit zo te zien!

 2. 9 jaar ago

  Mooie box he. Hier zijn wel wat familieleden blij gemaakt. De mama test het serum (die mama’s toch! Overal zie ik ze op blogs dat mama’s het serum mogen testen. Bij mij is er ook nog een blije oma, ik had namelijk haarlak en dat gebruik ik echt nooit, dus die mag de lak testen. Heel de familie blij. :-)

 3. 9 jaar ago

  Wat een toffe inhoud! Veel leuker dan alle Nederlandse bij elkaar haha!

 4. Leuk dat je er toch nog eentje kreeg en dat je wel overtuigd bent. Ik hoor voorlopig niet echt negatieve kritiek op Deauty, dus go go go en dat ze zichzelf maar lekker blijven evenaren/overtreffen! :-)

  <3

 5. 9 jaar ago

  Ik heb een abonnement genomen en ben heel tevreden over de inhoud! :-)

 6. 9 jaar ago

  Ik ben vooral benieuwd of de inhoud voor iedereen hetzelfde is.

 7. 9 jaar ago

  Ben ook best tevreden met m’n box:D hele leuke schrijfstijl btw!;-) xoxo

 8. Nathalie
  9 jaar ago

  Ik heb vandaag ook mijn box afgehaald bij de post! Op voorhand had ik op enkele blogs al gepiept naar de inhoud maar: suprise suprise die van mij was een tikje anders. Ipv de olie van Shu uemura had ik een soort hairspray/holding lak spary van Shu! Leuk dus ;)

 9. 9 jaar ago

  Dat ziet er goed uit! Beter dan die klein proefverpakkingen!

 10. 9 jaar ago

  mooie inhoud :) hopelijk blijft het zo

 11. 9 jaar ago

  Hoe doe je dat trouwens met die privilege ofsowiets? x

  • 9 jaar ago

   Haha! Ik weet niet. Lang bloggen? :)

 12. 9 jaar ago

  Ik heb een abbo! :)
  oooh die mascara is zooooo heerlijk! hij geeft mijn wimpers echt enorm veel volume!
  En die haarolie is ook super! Mijn haar was super droog, helemaal kapot, ik doe het er vandaag de eerste keer op en het is echt zijdezacht! x

 13. 9 jaar ago

  Very nice!

 14. 9 jaar ago

  ‘bloggers zijn proefkonijnen (met privileges)’, haha that’s right! Was schrijf je toch heerlijk!