Menu & Search

Deauty: 1st birthday box

Er is er één jarig, en ’t is niet enkel mijn blog. Deauty blaast deze maand een kaarsje uit en zond zijn beauty-filled dozen uit in een feestelijk jasje. Mijn eerlijke mening over de Deauty van deze maand. 

D’r zijn zo van die vragen die ik niet graag gesteld word. Zoals daar zijn: elke mogelijke interesse in mijn tragisch liefdesleven, mijn godonmogelijke levensambities, … “Goh, en wat vind jij nu eigenlijk van de nieuwe Deauty?” is er één van geworden. U heeft vast al gemerkt dat ik de dozen de afgelopen maanden niet meer on-line gooide. Jawel, lieve lezer, het betreft een zwaar geval van couldn’t-care-less gecombineerd met een steevast negatieve reactie die ik jullie wil onthouden gezien ik de pret voor de Deauty-lover niet wil vergallen. Ik ben een blogger, namelijk. I’m a spoiled bitch. (Ik geef toe!) En ik ben … tja … geen fan van Deauty. Dus toen er mij werd gevraagd: “Oh, Lisha, doe jij ook iets over de Deauty birthday box?” was het vooral de ego-strelende “Iedereen blogt erover maar ik wil weten wat JIJ vindt.” die ervoor heeft gezorgd dat deze blogpost on-line staat. Welnu … Wat vind ik van deze verjaardags Deauty?

De doos is mooi zoals altijd – kudo’s voor de vormgeving, Deauty, dat heb ik nog nooit gezegd maar #thepretty! – en voor de gelegenheid heeft het logo de colibri géén spiegel vast, maar een kaarsje. Cute. Het Deauty menu is deze keer geprint op, hou uw ge-‘ooh!’ en gekir maar al klaar, bloemzaadjes papier. Leg het menu in een bloempot, geef het water, zonlicht et le voilà: BLOEMEN! Als er één ding is dat op mijn blog onlosmakelijk verbonden is met de Deauty … (Nee? Check even de foto’s bij de zoekresultaten op ‘Deauty’.) #like Het maakt het complete gebrek aan glitter goed, al is mijn kleine suggestie voor de tweede verjaardag alsnog: G L I T T E R. En prop er ook meteen een stukje taart in, kthx.

Hop, de doos is open en de inhoud mag besproken. Het zijn allemaal full size producten, al wil ik daar eeeeventjes iets over kwijt … Gewoon omdat een product ook z’n travel sizes in de winkel verkoopt (en het dus geen gift with purchase is), wil niet zeggen dat die travel size dan een full size is. Weetjewel? Da’s anders. Dan is er ook de full size Clinique lipstick, die ik al in mijn collectie heb, en die effectief full sized is doch in een soortement van luxe sample verpakking zit (in plaats van de typische gekartelde zilveren Clinique huls). Deze soort van lipsticks zijn gifts with purchases – ik heb er al een paar gehad, dus ik weet het. Hey, Deauty, NO BIGGIE eh! Maar het komt een beetje hustler over. That being said, aanschouw de inhoud:

Maybelline Baby Lips in ‘Minty Fresh’ – full size (€3,99)
Clinique Long Lasting Lipstick in ‘All Heart’ – full size in luxe sample verpakking (€21,47)
Avril blush – full size (€2)
Bioderma SensiBio H2O – full travel size (€9,20 voor 100ml)
Garnier Perfect Blur – full size (€10,99)

De Garnier primer, een absolute nieuwigheid, stond op mijn lijstje van te testen producten, niet de eerste keer dat Deauty er in slaagt iets van die lijst in de doos te stoppen, waarvoor uitvoerig dank. De Bioderma is een cultproduct en een must-have, perfect voor een verjaardagsbox en ik ben blij met de kleine travel size verpakking. Dan de Maybelline Baby Lips … Can I get a ‘Hell YEAH!’?! Eindelijk ook in België, al in alle varianten in mijn handtas en nu ook een back-up die ik in 2014 vast kan gebruiken. (Joey doesn’t share food.) De Clinique lipstick had ik dus al, maar ’t is leuk om een keer een serieus make-upje in de doos terug te vinden. Geen cheap-ass Catrice (oh, I still <3 your cheap ass though, Catrice) deze keer. Niet dat make-up alleen maar goed is als het duurder is – hoewel, I’m a snob – maar mits een kleine ontdekkingstocht door de lokale drogist ben je veel minder kwijt dan de €15 die je betaalt aan Deauty om het ontdekkingswerk voor jou te doen. Bon, de twee euro Avril is nog mooi. Sowieso dat ik hem weggeef (ik heb Nars Orgasm) maar je kan niet anders zeggen dan dat dit een mooie blush is voor twee euro. Discovery done? Soortvan. Deauty done? Check. Zou ik een abo nemen? Nee. (Voilà, blogger’s duty done, too.)

Wat vond jij eigenlijk van deze Deauty box? Heb jij hem ook gehad?

 

23 Comments

 1. 9 jaar ago

  Deze ziet er wel goed uit… Ik twijfel al een tijdje om een box te kopen, abo nemen… En mijn blik was de laatste tijd vooral gericht op de Deauty, maar ik twijfel nog te hard vanwege de mindere reacties… En voor een birthday-editie ha dik wel wat meer verwacht.

  Superleuk geschreven post trouwens, heb vaak moeten grinniken ;).

  xoxo Jane
  http://addictionsofjane.wordpress.com/

 2. 9 jaar ago

  Oke super tof geschreven, heb een paar keer moeten grinniken hahaha

 3. Deze ziet er wel goed uit! Benieuwd naar die vervagende basis.

 4. Jolien
  9 jaar ago

  Ik vond deze box eigenlijk nogal underwhelming voor een verjaagdagseditie. Maar bon, de deauty box en ik zijn gewoon geen match made in heaven. Hun selectie ligt me niet. Ik hou nu eenmaal van duurdere producten op vlak van make-up en verzorging. En ik ben ook gewoon enorm kieskeurig.
  Nu, dat de Clinique lippenstift in deze versie wordt toegevoegd, vind ik op zich geen probleem. Maar zoals jij al aangaf, beetje transparantie hierover in de producten lijst zou wel op zijn plaats zijn.
  (Ongelooflijk trouwens hoeveel Bioderma hier kost in België. Als je dat in la France koopt (in bulk cause I love!) kost dat nog geen €8 voor een halve liter. Schandalig, eigenlijk!)

 5. 9 jaar ago

  Geweldige review, ik ben de beauty boxen ondertussen ook wel een beetje beu. Na een half jaar Deauty heb ik nu drie maanden WAATbox, deze maand de laatste gekregen. En wat zijn dat pas verschrikkelijke boxen dan is Deauty echt tien keer zo goed.

  Maar int algemeen zijn zo’n boxen toch niet alles, leuk in het begin. Maar als het nieuwe eraf is niets speciaal meer :)

 6. 9 jaar ago

  Ik vind jouw artikel -en dit MOET gezegd worden- ongetwijfeld de beste Deauty review E-V-E-R. Respect heb ik nu voor jou. Dat je eerlijk en hard je mening durft te uiten. I like it. Goed om te weten van die Clinique Lipstick packaging! Wist ik niet. Prachtig verwoord. You tha best.

  • 9 jaar ago

   :) (Oh ik bloos nu. Thx. I TRY! :D)

 7. 9 jaar ago

  Toch een béétje spijt dat ik deze niet besteld heb, ik ben gegaan voor één van die vier best of-boxes. Ook een aanradertje!

 8. 9 jaar ago

  Super leuke inhoudd!

 9. 9 jaar ago

  Ik ben er zeer blij mee.. ik ben alles al aan het testen en gebruiken! De primer is TOP! Precies zijde op je huid!
  Eefje

 10. 9 jaar ago

  Ik ben heel benieuwd naar je mening over die Garnier primer!

 11. 9 jaar ago

  ik vind ‘m niet verkeerd!

 12. 9 jaar ago

  Die blush ziet er goed uit!

 13. 9 jaar ago

  Ik was er ook erg tevreden mee! :)

 14. 9 jaar ago

  Ik zou ook geen abo nemen. Tenzij je echte een beginnende beautista -nieuw woord ofzo- bent. Maar als beautylover… nope!

 15. 9 jaar ago

  Ik ben nog altijd niet overtuigd. Ze hebben zoveel goede merken in hun portefeuille, en ik zie daar weinig van terug in de boxen. Dan spendeer ik die 15 euro per maand liever aan iets dat ik echt graag wil!

 16. Wat een leuke inhoud!

 17. 9 jaar ago

  deze box vond ik wel erg leuk, maar nog steeds niet overtuigd om opnieuw een abo te nemen

 18. 9 jaar ago

  ik vind deze box één van de betere :)

 19. Alizé
  9 jaar ago

  Deze box vond ik nog ok. Vorige boxen vaak iets minder… Verleng mijn abonnement ook niet meer, koop dan wel het ene dat ik leuk vind.
  En grr, idd travel size is géén full size.

 20. 9 jaar ago

  Ik heb het ook niet voor de Deauty. Maar deze, kom, er zit iets in.

 21. 9 jaar ago

  Wat heb je dit leuk geschreven! Ik ben nog niet geabonneerd op n box. Maar ik vind deze inhoud wel oke. Vooral de primer maakt me nieuwsgierig. Hier zou ik wel een review van willen zien;)