De nieuwe lipsticks

newlipsticksHallo, ik ben Lisha en ik ben verslaafd aan lipstick. Big time. Van heftig gepigmenteerd creamy rood tot ultra-transparant nude: love it! Gloss en balsem zijn zo middeleeuws, de lipsticks van vandaag hebben alles. Gloss, glimmer, transparantie of een extreem verzorgende formule? Check!

Momenteel heb ik vier spannende nieuwe releases op m’n radar.

Dit verhaal kondigde zich vorig jaar oktober aan, toen de tabloids foto’s publiceerden van icoon Kate Moss (al jaren het gezicht van Rimmel London) die plots publiekelijk Dior Addict lipstick aanbracht. Vandaag is ze het gezicht van de nieuwe Dior Addict lipsticks.
Fashionable kleuren récht van de catwalk, intense hydratatie, … Yes please! Dankzij de formule die een deel gel bevat in plaats van was, zouden deze lipsticks zalig zijn om aan te brengen, licht aanvoelen op de lippen en de kleur een moderne transparantie en glans geven waardoor de lippen vol ogen.

Nu in de parfumerie.

Olivier Echaudemaison, creative director bij Guerlain, herontdekte een prachtige Art Deco lipstick-huls uit 1936 in het Guerlain archief. Rouge Automatique heette hij. Geen dop, niet draaien: de verpakking geeft het ritueel van lipstick aanbrengen een twist, en wordt een hebbeding an sich. Très 2011, moet Olivier gedacht hebben, want binnenkort is hij te koop in de parfumerie. New vintage, quoi.

Wordt verwacht: 3 mei.

Estée Lauder komt met een nieuwe lijn Pure Color lipsticks. Ik hou hou hou van de formule en heb er op dit moment vijf kleurtjes van liggen. Helaas, de Pure Color lipsticks die tot nu toe in de winkels lagen zijn niet meer. Zo stond ik onlangs nog net niet te huilen toen bleek dat mijn favoriete kleur Tiramisu uit productie is en nergens meer te scoren valt. (Tip: Chanel Rouge Coco Shine 67 Deauville lijkt er op, maar dat is een geheel ander artikel! Binnenkort meer hierover.)

Soit. Geen reden tot paniek. Integendeel. Doe een happydance of geef een feestje: een heel arsenaal aan nieuwe kleurtjes is in aantocht!

Wordt verwacht.

Vorig jaar lanceerde Chanel de Rouge Coco lipsticks. Deze waren een instant hit, dus onlangs volgde de Rouge Coco Shine. Deze transparantere, glossy variant op de nieuwe klassieker is verkrijgbaar in 25 tinten. Even comfortabel, even stylish, maar nog makkelijker te combineren met je daytime look. Een opstapje voor meiden die niet meteen aan de lipstick willen, en een go-to voor lipstick-ladies die een dagdagelijkse, verzorgende lippie zoeken. Dames zoals ik dus, ha!

De Rouge Coco Shine ligt nu in de parfumerie.

Meer Joliette

28 Comments

 • Yv
  7 jaar ago

  Ik heb vandaag de 972 shocking pink gekocht van Dior, wauw! So in love :love: Guerlain ben ik ook wel benieuwd naar, Rouge G is ook heel mooi :luv:

 • 7 jaar ago

  Klinkt als een strak plan, mam! :)

 • 7 jaar ago

  Lipsticks! :yey: De Rouge Coco Shine valt me helaas een beetje tegen (te sheer), maar die Dior Addict staat bovenaan mijn lijstje! :love:

 • 7 jaar ago

  Oehhh <3 Uw verslaving is rubbing off ;)

 • 7 jaar ago

  ze zien er wel mooi uit!

 • Marjolijn
  7 jaar ago

  Ik ga voor Chanel enkel nog een kleurtje (of 2 XD ) kiezen.

 • 7 jaar ago

  Aangepast! Goed dat je het even laat weten – had er over gelezen.

 • 7 jaar ago

  Oh, de oogschaduws zijn anders ook geweldig… ;D #helptniet

 • 7 jaar ago

  ik ben benieuwd naar die dior addict!

 • 7 jaar ago

  De verpakking van de Guerlain lipsticks is echt prachtig! Ik kijk vooral uit naar de Dior Addict lipsticks, heb nog niks van Dior dus een lipstick is a good way to start!

 • Cindy
  7 jaar ago

  Werkelijk prachtig! Vooral die van Guerlain <3

  Lodnon moet trouwens London zijn ^^ ik hoop niet dat ik nitpicky overkom (:

  Over de pure colors van Estée Lauder.. zijn de vorige kleuren echt allemaal eruit? Ik heb er nu 4 en ze zijn zo mooi, maar nu ga ik weer zo zuinig doen omdat er geen backups te halen zijn :(

 • 7 jaar ago

  Die Estée Lauder lipsticks zijn echt goed! Ik ben benieuwd naar de nieuwe kleurtjes :)

 • 7 jaar ago

  Ik ben ook dol op lippenstift <3

 • 7 jaar ago

  Ik vind ze echt prachtig, meteen het gevoel van luxe, alleen jammer dat ik er maar 1 of 2 kan kopen met mijn budget ;p

 • 7 jaar ago

  Die Dior Addicts zien er pretty uit!!

 • 7 jaar ago

  Ik gebruik eigenlijk vrij weinig lipstick, maar als ik dit zo zie kan ik dat eigenlijk niet meer volhouden! ;)

 • 7 jaar ago

  Hoor ik daar shiny Chanel? :) Ik ben verzot op van die sheer lipsticks vna Chanel

 • sonja
  7 jaar ago

  ik kan niet zonder. Zo moeder zo dochter dus… we moeten samen drigend nog eens op pad zo te zien.

 • 7 jaar ago

  Ohhhh de Rouge Coco! Kan alleen niet beslissen welke kleur ik wil.

 • 7 jaar ago

  Lipsticks :luv: :luv:

 • 7 jaar ago

  Ik :love: van lipstick en kan eigenlijk niet zonder :)

 • Ik ben lipproductenverslaafd, dus ik wil ze allemaal!

 • 7 jaar ago

  super mooie lipsticks allemaal :D

 • 7 jaar ago

  Zo, daar mag je eerst wel voor gaan sparen! Gelukkig komt Catrice ook met een HELEBOEL nieuwe lippies! <3

 • 7 jaar ago

  Ohh die verpakkingen toch altijd :love: :love:

 • 7 jaar ago

  Hier nog een lipsticklover!!! :love:

 • 7 jaar ago

  Ik grijp meteen naar mijn lipstick in mijn tas en ga nog eens flink bijsmeren. Vandaag is rood de kleur van mijn lippen. ;-)
  Ik ren trouwens vanaf 3 april naar de parfumerie voor die Guerlains… To die for!

 • 7 jaar ago

  :love: :love: :love: lipstick too en toch gebruik het nog veel te weinig!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close