Menu & Search

Make-up trends voor dit najaar met M.A.C.

Verwarring, oh verwarring! We genieten nog van lekker zomerse dagen en de spring/summer 2013 collectie loopt over de catwalk as we speak. Maar. De truitjes en laarzen liggen al in de winkel – waarvoor driewerf hoera – en we kunnen ons er maar beter mee bewapenen want september is een feit , my sweets. What to wear? M.A.C. toont de make-up trends voor dit najaar: romantisch, grafisch, edgy nude, hippie vibes, …? Check! Maar altijd sterk & très fashionable.

Rewind naar eind mei voor de M.A.C. trend presentatie. (Om maar te zeggen: hoezo seizoenen? #abloggerslife) Senior make-up artist Elke Willemen en Director of make-up artistry Baltasar Gonzalez Pinel deelden hun catwalkverhalen, voorspellingen, visies én make-up tricks die leiden tot de vier key looks voor a/w’12.

Sense + sensibility : de trend van een frisse outdoorsy look die netjes en feilloos is aangebracht. Neutrale tonen voor de huid, aangezette ‘brushy’ wenkbrauwen en de focus op de lippen met een rode lipstick of iets dat daar dicht bij aanleunt.

Arti-tech : Focus op liner. Retro cat-eyes maken plaats voor een onconventionelere variant. In plaats van het oog te volgen worden er nieuwe vormen getekend. Het geheim? Onbevreesd experimenteren.

Hone-structure : Masculaire, militaire vibes, ahoy. Structuur creëren en versterken door te contouren. Optisch sculpteren, quoi. Donkerdere tinten om schaduw te creëren, heldere en lichtreflecterende tinten voor highlights. (Same old trick, quoi.)

Roam-antique : De bohemienne look die invloeden van over de hele wereld integreert en combineert.  Make-up alsof je al die poedertjes en crèmes op de meest exotische reizen hebt gevonden. Beetje metaalfinish, rijke kleuren, smokey zonder retro / vampy te worden.

Welke trend spreekt jou het meest aan?

P.S. Nog een paar foto’s van ‘achter de schermen’. Al de make-up! Een paar nieuwigheden (oh hai lipstick- en concealer palettes!) , dé it-kleur lipstick volgens Baltasar (Diva) en andere M.A.C. goodness.

15 Comments

 1. 10 jaar ago

  Mooie foto’s!

 2. Olga
  10 jaar ago

  De ogen anders gaan benadrukken is goede truc !!

 3. Dat donkerpaars op de lippen is net iets te voor mij maar al de rest vind ik echt mooi. Can hardly wait! (of toch jawel, laat het nog maar wat zomeren!)

 4. 10 jaar ago

  cooool! i like! ooh, wat had ik graag les gehad van Elke! Ik vind de eerste de mooiste. nice pics!

 5. 10 jaar ago

  Wat heb je prachtige foto’s gemaakt!

 6. 10 jaar ago

  Die eerste twee looks zijn prachtig! En die lipstick van de laatste look is echt super.

 7. 10 jaar ago

  Hele mooie foto’s! Ik hou wel van zulke backstagefoto’s! xoxo

 8. 10 jaar ago

  Doe mij het eerste maar ^^
  Mooie foto’s trouwens :)

 9. 10 jaar ago

  Leuke foto’s, en tof backstage materiaal. Ik hou vooral van de grafische eyeliner trend.

 10. 10 jaar ago

  Ik vind de Sense + sensibility super mooi, ik hou wel van die neutrale make-up kleuren.

 11. 10 jaar ago

  Sense & Sensibility spreekt mij het meest aan, prachtige modellen!

 12. 10 jaar ago

  ziet er goed uit

 13. 10 jaar ago

  Ik hou wel van die super grafische eyeliner :D

 14. 10 jaar ago

  Wauw, wat zien de modellen er leuk opgemaakt uit, ik hou vooral van het grafische eraan! Ik ben enorm benieuwd naar de sculpting creams die uit gaan komen, ze zien er goed uit!