Menu & Search

Dagboek: vitamine www

De afgelopen weken heb ik me veel dingen gevoeld, maar ‘blogger’ was er niet bij. Katerig, de dag na ons halloweenfeestje, wel, not gonna lie.

Dus ik ben offline gegaan. Langer dan het plan was (spoiler: er was geen plan). Alles voelde kalmer, ook al was het best druk; nieuwe avonturen, nieuwe vrienden, oude vrienden, drama, rust, een ouderwetse virale infectie, ’t leven. Gewoon even niet op een smartphonescherm.

Na bijna twee maanden van sporadische surfsessies en een halve instagramsesh per week, lijkt het mij onnodig te moeten vermelden dat ik echter een zwaar tekort heb ontwikkeld aan vitamine www.

Daar moet ik dus iets aan doen, gezondheid gaat voor! 👽

4 van de 8 foto’s hierboven tonen mijn lipstick crush van dit najaar:
een MatteTrance van Pat McGrath in de kleur Omi

Contentgewijs maak ik geen beloftes en is alles back to normal: heb hier een aantal fantastische producten liggen waarvan jij moet weten. Geen haast, geen bullshit en even geen agenda, gewoon beautygeeking comme d’habitude. 🤘🏻💋

1 Comment

  1. 4 jaar ago

    Gelijk heb je!! Leuke foto’s, en die lipstick staat je dan ook super!