Menu & Search

Dagboek: cocoon weekend snapshots

Random snapshots van mijn weekend: boeken, body lotions en Hilo.


Vorig weekend was zo heerlijk zonnig, en vandaag typ ik deze blogpost – een ‘dagboek’ entry omdat ik de geplande make-up review gewoon niet voelde vandaag, sorries –  met mijn shawl en Uggs aan plus een schapenvelleke over mijn bureaustoel.

Brrr, de Belgische lente … Mix daar een vuile verkoudheid door en je hebt het ideaal excuus voor een cocoon weekendje. (Niet dat je daar een excuus voor nodig hebt, maar bon, haha.)

vorig weekend vs. nu

Ja, dat is cellulite onder de flatterende liftbelichting. Heb die sinaasappelbilletjes schaamteloos te zonnen gelegd op ’t St.-Anneke én er het hele weekend vrolijk mee rondgefietst. Vandaag zijn ze dan ook lekker bruin*. Yay!

*Mijn benen die lekker bruin zijn, betekent dat ze een lichtbeige kleurwaas hebben. Dat ze niet meer zo heel veel licht geven in het donker. Ondertussen gebruik ik zelfbruiner, daar word ik blij van. En ook meer beige-met-een-vleugje-zonsondergang. Tussen het zelfbruinen door, ben ik aan de lichaamsolie (hier zie je m’n Rene Furterer 5 Sens droge olie, heerlijk voor huid en haar) of sublimerende lotion (deze anti-ageing Estée Lauder Revitalizing Supreme is zo zo zo fijn, ugh).

body treats / liefdes

Bloggen gaat me niet echt af momenteel. De afgelopen week heb ik dan ook meer gelezen dan geschreven.

bib bib

Ik hou niet alle magazines bij hoor, ik maak een selectie. Maarrr mja, ik hou er best wel veel. Zeker de magazines die ik op reis heb gekocht. Of gevonden, lalala… (Wanneer er iemand, ongetwijfeld in een vlaag van complete waanzin, een goed magazine achterlaat op de trein kan je toch niet anders dan het adopteren, toch?!) (Of bij het oud papier stopt.) (Hallo, ik ben Lisha en ik ben een magazinehamsteraar.)

Mogelijk stelt hetzelfde probleem zich ook op het gebied van boeken. Omdat ons huidig appartement maar een tussenstop is, hebben we niet de moeite gedaan om het echt in te richten. Bijgevolg heb ik mijn droom van een eigen bibliotheek uitgesteld. Ik heb mijn boeken de afgelopen jaren op alle mogelijke manieren opgeborgen en uitgestald, maar een boekenkast heb ik nooit gehad, eigenlijk. (I KNOW, haha, maar je hebt dat eigenlijk feitelijk niet nodig. Heb ik mijzelf al die tijd wijsgemaakt.) Een paar weken geleden ben ik dan toch gezwicht voor het goedkoopste boekenrek van Ikea. Ik had er twee (of drie) mee naar huis moeten slepen, want een heel groot deel van mijn boeken is nog steeds gehuisvest in onze keuken. (Het keukeneiland biedt meer opbergruimte dan we nodig hebben … voor kookgerief, toch.)

Heb jij een bibliotheek thuis, of droom jij hier ook van?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 Comment

  1. 4 jaar ago

    Heerlijk om al die magazines en boeken te verzamelen! Zo’n bieb lijkt me heerlijk