Menu & Search
Beauty notes: jade roller (currently testing)

Beauty notes: jade roller (currently testing)

Ik ga niet liegen: ik vond het vooral een mooi object dat, uitgaande van een worst case scenario waarin het voor geen meter zou werken en/of een onangenaam marteltuig blijkt, het alsnog gewoon mooi zou kunnen staan wezen op mijn make-up tafel. Aldus heb ik besloten een jade gelaatsroller in huis te halen en te introduceren in mijn skincare routine.

Dit werd voor het eerst gedaan in het China van de zevende eeuw, waar jade geliefd is voor o.a. de genezende krachten die deze steen worden toegeschreven. Vooraanstaande Chinese dames rolden enthousiast de stenen over hun gezicht om hun jeugdigheid te behouden. Vandaag, eeuwen later, volg ik lichtelijk gefascineerd hun voorbeeld. Het ding moet nog uitvoerig getest, maar de eerste bevindingen zijn – toch wel enigzins tot mijn verbazing, jawel – positief. De koele jade op mijn huid voelt aangenaam en kalmerend, zeker ’s ochtends wanneer mijn gezicht een beetje puffig staat van het slapen. De massage met de rollen zorgt voor een betere doorbloeding en de lymfendrainage. Lees: een strakkere huid en frisse teint. Oh, en een kalmer hoofd want die massage is za-lig. Bon … ik hou jullie op de hoogte van mijn hippie-esque beauty-experimentje!

16 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 7 jaar ago

  Zeer benieuwd naar!

 2. 7 jaar ago

  Haha ik doe dat met mijn handen altijd maar die zijn niet zo koud als een stenen jade roller :)

 3. 7 jaar ago

  Ziet er idd een leuk hebbeding uit. Ben immens benieuwd naar jouw verdict hierover!

 4. 7 jaar ago

  Ik heb het zelf nog nooit gezien, maar het ziet er wel iets speciaal uit. Wekt automatisch wel de nieuwsgierigheid! ;-)

 5. 7 jaar ago

  Dat ananas-doosje <3 Maar ik ben nu best benieuwd naar die roller ook, ik kende het nog niet *oops*

 6. Saskia
  7 jaar ago

  Zeer interessant product, waar is dit verkrijgbaar?

 7. 7 jaar ago

  Ik ben benieuwd naar je eindverdict, maar idd: het ding is tenminste al esthetisch verantwoord ;-).

 8. 7 jaar ago

  Huh! Interessant ding! Je hebt me echt wel benieuwd gemaakt.

 9. 7 jaar ago

  De verpakking is erg mooi :)
  X

 10. 7 jaar ago

  Idd op zijn minst een mooi object! Koelte moet effectief wel aangenaam zijn.

 11. 7 jaar ago

  Euh HALLO mooi La Durée doosje! *wants*

  • 7 jaar ago

   Echt eh! Die hebben zo vaak zalige doosjes … ai ai!

 12. 7 jaar ago

  Facinerend. Ben benieuwd of het ook effect heeft op lange termijn!

 13. 7 jaar ago

  Ik zag deze reeds bij desiree van curvacious. Ben er heel benieuwd naar!

 14. 7 jaar ago

  klinkt goed zeg, altijd al benieuwd geweest naar zoiets! :)

 15. 7 jaar ago

  This looks coool indeed! I am not too sure how traditional this is. Maybe it is, but I am unaware. In any case, I’m glad to hear it does seem to work :)