Cream Eyeliner van e.l.f.

Cream Eyeliner van e.l.f.

b208536641

Als er één make-up product is waar ik van hou dan is dat wel van gel of cream eyeliner. Leuk om je ogen te accentueren met een ultra-fijn lijntje, te smudgen voor een sensueel effect, sexy cateyes te maken of als basis voor smokey eyes. Ik ♥ cream eyeliner, quoi. Toen e.l.f. me voorstelde om vijf producten naar keuze te reviewen, moest ik geen twee keer nadenken over die Cream Eyeliner uit hun Studio lijn.

Nieuwsgierig naar mijn bevindingen? Lees meer!  

r e v i e w

De verpakking is geen grand lux, maar stevig en aangenaam om te zien én te gebruiken. De eyeliner zelf is echt wel creamy – als je hem vergelijkt met de Fluidliner van M.A.C. (meer een gel liner) is hij romiger, steviger en vaster. Dat heeft voordelen en nadelen, en alles hangt natuurlijk af van jouw persoonlijke mening en voorkeur. In deze review zal ik hem vaak vergelijken met M.A.C. om een referentiepunt te hebben. Ik wil dus niet aantonen dat hij beter of slechter is, want hij is anders.

Mijn penseel strijkt over het oppervlak van de liner. Hij prikt er dus niet een gat in, zoals bij de Fluidliner van M.A.C. Dit wil zeggen dat het je iets meer moeite kost om product op je penseel te krijgen. Wat aangenaam is, is dat je niet met een tissue aan de slag moet of de liner aan de kantjes van het potje moet afvegen om het overtollig opgepikte product van je penseel te krijgen.
De eyeliner brengt fijn aan met een penseel, maar hij glijdt niet zo lekker op als de Fluidliner. Deze is fijn voor dames met een minder vaste hand, of voor beginners. Hij heeft een aantal penseelstroken nodig om een volle lijn te krijgen. De kleur kan je opbouwen. Het romige poeder vormt een onmiddelijk zachte lijn. Geen liquid eyeliner-effect, dus. Om die reden niet aan te raden als basis voor smokey eyes.
Nog een nadeel aan de creamy textuur in tegenstelling tot de gel-textuur is dat deze Cream Liner niet goed te smudgen is. Met M.A.C.’s Fluidliner kan je achteraf nog aan de slag, maar deze liner zit en blijft zitten. En echt : hij blijft lang en goed zitten! Toen ik hem testte bracht ik hem aan om 10:00 en haalde ik hem er ’s avond om 23:45 af om naar bed te gaan. Hij was amper gecreased (in vergelijking met de Fluidliner zo’n 75% minder) en zag er uit alsof ik hem net gezet had. Ook heb ik enkele keren in mijn ogen gewreven en had geen last van panda-ogen. Impressive!

Op je waterlijn blijft hij ook best goed zitten.

Ik testte de eyeliner in de kleur Midnight. Dat is een donker marineblauw dat iets blauwer en grijzer is dan zwart. Het zorgt voor een zachter resultaat dat zwart (wat veel harder is) maar je hebt er niet meteen blauwe ogen mee. Mooie kleur en een aanrader voor blekere dames met bruine ogen zoals ik.

Pluspunten :
– brengt zacht aan, wat foutjes maken minder desastreus maakt
– blijft supergoed zitten
– kruipt nagenoeg niet in je crease
– ook te gebruiken voor je waterlijn

Minpunten :
– enkel on-line verkrijgbaar
– niet goed te smudgen
– geen goede basis voor smokey eyes

Conclusie : Een fijne, budget-proof cream eyeliner voor beginners én gevorderden. Echter geen vervanger voor M.A.C. Fluidliner, dus als je een dupe/budget versie zoekt moet ik je teleurstellen.

De Cream Liner van e.l.f. is verkrijgbaar bij de on-line shop in de afdeling ‘Studio’ voor €3,50. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

30 Comments

 • 7 jaar ago

  wauw, erg goed aangebracht :O
  een vriendin van mij heeft hem ook, en ik ben het idd helemaal met jou minpunten eens.
  Ik vind hem ook lastig dicht te draaien, dan gaat die deksel telkens scheef.
  Duidelijke review ;)

 • 7 jaar ago

  Hij ziet er wel heel goed uit!

 • 7 jaar ago

  dan hou ik het bij mn fluidliner van mac! ;)
  .-= CommentLuv link : 430 Coralicious Rimmel =-.

 • 7 jaar ago

  je hebt hem echt supermooi aangebracht!

 • 7 jaar ago

  Wat een mooi product zeg! Ik had deze ook op de blog van Suzy voorbij zien komen en ik ga deze zeker nog bestellen.

 • 7 jaar ago

  ik vind E.L.F. zeer goede producten voor wat ze maar kosten…
  .-= CommentLuv link : michael Jackson- 1 jaar later… =-.

 • Roxanne
  7 jaar ago

  Lijkt me fijn! Af en toe hoor ik wel eens dat ze veel vlugger uitdrogen dan een fluidline. Hoop voor jou van niet!

 • 7 jaar ago

  Hij ziet er wel echt super uit op je foto. Klinkt verder ook heel goed :D

 • 7 jaar ago

  Ziet er goed uit! En je kan ook goed zien dat je een geoefend hand hebt :)
  .-= CommentLuv link : Review Wella Sun Protect =-.

 • 7 jaar ago

  klinkt voor mij heel goed! ik gebruik altijd oogpotlood op mijn waterlijn en dat blijft nooit de hele dag zitten!

 • 7 jaar ago

  Ik heb ‘m ook en hij inderdaad heel fijn en prettig in gebruik :) Midnight moet ik toch ook maar gaan aanschaffen de volgende keer dat ik iets bij ELF bestel…

  Mooi aangebracht overigens!

 • 7 jaar ago

  Leuk! Toevallig zat ik gisteren even in de ELF-webshop rond te neuzen en toen heb ik ook even bij deze gekeken. Goed om te horen dat hij zo goed bevalt!
  .-= CommentLuv link : Geshopt bij TBS Sale =-.

 • 7 jaar ago

  hmm is ie beter dan die van bobbi brown denk je ?

  • 7 jaar ago

   Daar heb ik gen ervaring mee, dus ik kan helaas niet vergelijken …

 • Liesbeth
  7 jaar ago

  Ik heb deze pas ontdekt in de shop en ik was nog aan het twijfelen of ik hem zou kopen. Nu hoef ik geen twee keer na te denken :yes:

 • 7 jaar ago

  ziet er goed uit :D
  .-= CommentLuv link : Onyx schuimende reinigingsdoekjes =-.

 • 7 jaar ago

  Ik vind ‘m super mooi, klinkt wel fijn! Alleen vind ik de verzendkosten zo hoog :O

  x Martine
  .-= CommentLuv link : Sale Shoppen! =-.

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed! Ik heb alleen al een nog (vrij) nieuwe Sleek Ink Pot. Die bevalt me ook erg goed! Merk alleen de laatste dagen wel dat hij niet zo fijn aanbrengt over mijn (UD) oogschaduw heen, da’s wel vervelend..

 • 7 jaar ago

  Deze wou ik bestellen en weet nu zeker dat ik hem moet bestellen! :yey: :yey:
  .-= CommentLuv link : Shoplog =-.

 • 7 jaar ago

  heee, dat is toevallig! Ik heb 2 dagen precies dezelfde besteld! :D
  Ben benieuwd!
  x

 • 7 jaar ago

  Wat fijn dat ‘ie zo goed blijft zitten en helemaal omdat ie zo budget is :D

 • 7 jaar ago

  De mijne is dan iets duurder maar ik vind hem erg fijn! Ik denk niet dat het merk echt veel uitmaakt en dat ze allemaal een beetje hetzelfde zijn (behalve de hele dure dan misschien :P)
  .-= CommentLuv link : Review: Aquarelles Végétales Rouge met aquarel effect =-.

  • 7 jaar ago

   Ik heb ook die van Sleek en die vind ik bijvoorbeeld helemaal niet fijn. En deze is danweer helemaal anders dan die van M.A.C. Dus naar mijn mening zit er echt heel veel verschil op …
   Binnenkort hoop ik die van Maybelline te kunnen scoren. Daar kijk ik echt al een hele tijd naar uit, maar blijkbaar duurt het even voor die in België uitkomt. Meh.

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed!
  Mooi aangebracht ook!
  .-= CommentLuv link : Fashion Victim: My Favourites Shoes =-.

 • 7 jaar ago

  Mooi!!!

 • 7 jaar ago

  Wauw, ik vind het effect echt super mooi!
  .-= CommentLuv link : Lush – Whoosh Shower Jelly =-.

 • 7 jaar ago

  ‘ie is echt moooi!
  En mooi aangebracht ook!
  x

 • sonja
  7 jaar ago

  mooi aangebracht. Is weer leuk geschreven.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close