Menu & Search
Coming up: Chanel Chance Eau Vive

Coming up: Chanel Chance Eau Vive

Wie mij een beetje kent weet dat ik niet zo into citrusgeuren ben. Over het algemeen reageren ze bizar op mijn huid en blijken wij gewoon geen match. Toen ik hoorde dat Chanel met een meer citrusy versie van Chance – het Eau Vive – kwam, dacht ik oh well… tot ik hoorde dat het over de zoetere bloedsinaasappel en het licht bittere pompelmoes ging in combinatie met o.a. iris. Wenkbrauwen omhoog, naam genoteerd op mijn shortlist, geprobeerd van zodra het sample binnen was. Mijn voorspelling? Grote liefde!

top citrus (o.a. pompelmoes en bloedsinaasappel)
hart jasmijn, witte muskus
basis vetiver, cederhout, iris

En grote liefde it is… Chance is in deze Eau Vive nog heel herkenbaar, maar neus Olivier Polge verzachtte zijn origineel uit 2003 met zacht cederhout, romige witte muskus en de subtiele aanwezigheid van poederige iris. De zomerse citrusnoten verfrissen: ze dansen zoet en juicy door deze compositie die verrassend clean en unisex uitvalt. Eerder een woody floral dan een citrus geur, in feite. Chanel Chance Eau Vive is een opwekkend, elegant parfum dat op een opportuun moment gelanceerd wordt, maar in feite gemakkelijk het hele jaar door gedragen kan worden.


vanaf 12 juni in de parfumerie
50ml / €75 – 100ml / €107,00

Save

7 Comments

 1. 7 jaar ago

  Wat een prachtige foto’s zeg. WAUW! Maar vooral: Wat is Chanel toch mooi <3

 2. 7 jaar ago

  Ik heb zelf al verschillende varianten van deze parfum gehad en telkens waren ze heerlijk! Deze zal zeker en vast ook in dat rijtje horen :-)

  • 7 jaar ago

   Als je een Chance fan bent, you’re in for a treat! :)

 3. 7 jaar ago

  Oooooh sounds good!

 4. 7 jaar ago

  Normaal ben ik geen fan van Chanel door de typische geur, maar deze klinkt anders en frisser! Ik ben heel benieuwd. Het is misschien de eerste Chanelgeur die ik met nieuwsgierigheid en plezier ga proberen :)

  X petite-sal

 5. 7 jaar ago

  Wat een mooi flesjes zijn dit toch. Ik ben erg benieuwd naar de geur