Menu & Search
Collistar Nero Sublime Precious Scrub-mask (body)

Collistar Nero Sublime Precious Scrub-mask (body)

Ik weet niet wat jouw plannen zijn voor Valentijn, lieve lezer, maar bij mij is de kans bijzonder groot dat deze omvangrijke (size matters, soms) zwarte pot een rol zal spelen die avond. Ik plan een beetje quality showertime, al dan niet samen met/voorafgaand aan een romantische avond met mijn babe. Hoed u voor dubieuze pornoscenario’s: ik heb het uiteraard over een fijne spa-beleving voor thuis (versterkt door onze mooie nieuwe badkamer in zwart-wit, lalala #beetjestoefen) met de Nero Sublime body scrub van Collistar.

Het Italiaanse parfumeriemerk Collistar belooft dat dit zwart goedje de huid 1. exfolieert (suiker), 2. hydrateert (zwart komijnzaad olie, zwarte orchidee), 3. ontgift (bamboehoutskool en zwarte klei), 4. revitaliseert (gardenia stamcellen), en mede dankzij de vier voorgaande punten 5. verheldert (optisch versterkt door zwarte parel). Los van die belofte, kan je niet anders dan vaststellen dat de substantie inderdaad de huid inderdaad heel schoon en zacht krijgt. Bij het aanbrengen (tip: in de douchecabine maar niet onder het water) zorgt de grove suikerkorrel er voor dat de doorbloeding van de huid gestimuleerd wordt, ondertussen maakt de frictie ook dode huidcellen los. Wanneer je de zwarte laag een tien minuten laat inwerken, hechten de klei en houtskool zich aan de huid en vooral: absorberen talg en vuil. Dan in voorzichtige, draaiende bewegingen wegwassen onder de douche. Nog een keer goed over gaan met een washandje om goed alle klei en houtskool weg te krijgen.

Een badkamersessie met de Nero Sublime body scrub zou een bijzonder fijn wekelijks ritueel zijn, ware het niet dat de prijs van deze zwarte schoonheid (adviesprijs een €50, alstublieft) eerder mikt op bijzondere gelegenheden – een (Valentijns)date ofzo, ik zeg maar iets – of de zomerprep (de grondige scrub met cleansing en hydraterende eigenschappen is perfect als eerste stap voor het aanbrengen van zelfbruiner). Ok, who am I kidding, ik gok dat deze spa-in-een-potje mei niet haalt, lalala…

[icon]brook-icon-tag3[/icon]
bij Ici Paris XL, adviesprijs €50 ([icon]brook-icon-cart3[/icon]shop)

Save

Save

Save

Save

Save

5 Comments

 1. 5 jaar ago

  @Samantha & @Kiss & Make-up: Hahaha, wij zijn zo hetzelfde … :’)

 2. 5 jaar ago

  Klinkt als een goed masker

 3. 5 jaar ago

  Oeh. Dat hij zwart is, vind ik al erg leuk haha. Lijkt me een fijn product!

 4. 5 jaar ago

  Die kleur alleen al eh… zo simpel is het om mijn aandacht te krijgen, haha.