Menu & Search

Collistar Deodorante di Sensi

Deo, zo’n belangrijke basic, maar ik gruwel van de typische ‘frisse’ deo lucht. Major moodkiller. De zachte, lievige Nivea ‘Double Effect’ in Violet Senses is mijn go-to (heel vrouwelijk en neutraal) maar voor een meer luxe gevoel heb ik een nieuwe favoriet. Hallo Deodorante di Sensi van het Italiaanse Collistar.
Deodorant, such a basic. Yet I truly detest that typical ‘fresh’ deo scent. Too sporty for my taste. The Nivea ‘Double Effect’ in Violet Senses is my go-to drugstore deo (so feminine and soft) but for a more luxurious treat, let me introduce you to a new favourite: the Deodorante di Sensi by Collistar

Laat het over aan de Italianen om iets dagdagelijks te voorzien van een supervrouwelijk, beetje diva-esque luxe kantje. Niet zo subtiel, deze bom van rozen, magnolia, kokos en muskus. Sensueel, ladylike en eigenlijk gewoon vooral ook heel sexy. Geen high performance deo, maar een fijn flacon om in de handtas te hebben zitten voor een opfrisser on-the-go. P.S. Zacht voor de oksels, ook na het ontharen. Zonder parabenen.
Leave it to the Italians to give any everyday thing a superfeminine, diva-esque edge. This here little flowerbomb (roses, magnolia, coconut & musc, baby) isn’t very subtle, but I do not care one little bit. It’s fab. No high-performance deodorant but one sexy pick-me-up to carry around in your bag for that afterwork drink or party. P.S. It’s easy on your skin (also after a wax) and formulated without parabens.   

verkrijgbaar available in Belgium
exclusief bij Planet Parfum exclusively at Planet Parfum

prijs price
€16

5 Comments

 1. 8 jaar ago

  Oh, klinkt super!! En zien eruit als een flesje cotton candy :p

 2. 8 jaar ago

  Hmmmm… Geen enkele deo beviel mij tot nu toe zo goed als mijn lievelingetje van Vichy. Toch bedankt voor de tip!

 3. 8 jaar ago

  Call me boring, maar ik ben een jaar of twee geleden op Sanex overgestapt, de Nature Protect varianten. Ruiken niet typisch deo-ish, eerder SUPERlekker, en echt high performance. Can’t go back. Tenzij voor een deostick van Pure Grace van Philosophy, maar uiteraard niet available in the EU. Sigh.

 4. Jolien
  8 jaar ago

  Magnolia, kokos en musk, dat klinkt echt ongeloflijk lekker. En ik ben meer dan zot genoeg om €16 uit te geven aan een deo. Vraag me enkel af of er aluminium in zit, de ingrediëntenlijst vind ik precies nergens terug online.

  • 8 jaar ago

   Pas op, overwegend is wel de rozengeur, hoor! Ik check de ingrediëntenlijst even voor je. x