Chloé Rose Edition (love is in the air)

Een vaste waarde in mijn parfum-collectie is het Chloé Eau de Parfum. De geur is heerlijk, maar laat ik zeggen niet het belangrijkste object van mijn affectie. Tja, ik ben een oppervlakkig meisje: ik val voor looks. Het Chloé EDP flesje is i.m.o. hands down het mooiste flacon. Deze maand komt er een nieuwe, L.E. versie uit met een roze lint. Pretty!

Hoewel het beschreven wordt als een licht parfum, heeft Chloé EDP daar naar mijn mening iets te veel oomph voor. Het cederhout in combinatie met de amber geven het een scherpte waar ik een haat/liefde-verhouding mee heb. Op een doordeweekse dag zal ik bijvoorbeeld nooit daar dit parfum grijpen, maar wanneer ik een belangrijk gesprek heb, een assessment of gewoon wat extra moed kan gebruiken, heb ik een paar sprays Chloé nodig. Zo joeg ik er bijna een heel flacon door tijdens mijn stageperiode.

noten:
rozen, magnolia, lelietjes-van-dalen, amber, cederhout

Chloé EDP is een lief en elegant meisje-meisje, maar ook een ambitieuze vrouw met ballen. Just so you know. Binnenkort dus tijdelijk met een roze lint in plaats van een crème. De geur blijft dezelfde.

Chloé Eau de Parfum Rose Edition 50 ml is vanaf deze maand te koop bij de parfumerie aan een adviesprijs van € 73.

16 Comments

 • 7 jaar ago

  Oehh wat een superleuk flesje en verpakking!

 • 7 jaar ago

  Oeh, ik ben zo benieuwd! Chloe is zo fijn!

 • 7 jaar ago

  flesje ziet er al super uit!

 • 7 jaar ago

  De verpakking is echt leuk!

 • 7 jaar ago

  Die ziet er mooi uit!!!

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed!

 • 7 jaar ago

  Deze is dezelfde, maar dan met een roze lintje. ;)

 • 7 jaar ago

  Damn.. voor zulk soort flesjes ben ik gevoelig.. alleen de verpakking is al super cute (A)

 • 7 jaar ago

  Die lijkt me echt heerlijk! En een prachtige verpakking :love:

 • 7 jaar ago

  ziet er cute uit :D

 • 7 jaar ago

  de normale EDP is echt mijn favoriete parfum allertijden!

 • 7 jaar ago

  Die verpakking <33

 • 7 jaar ago

  Ik ben gewoon al verliefd op het flesje, hihi!

 • 7 jaar ago

  :love: de verpakking!

 • 7 jaar ago

  Oh ik hou echt van Chloé! Deze moet ik echt in de winkel gaan ruiken.

 • 7 jaar ago

  Alleen al voor die verpakking zou je het kopen… :love:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close