Menu & Search

China Glaze in Antwerpen (+ NOTD Purple Panic)

LADIES! Ik heb een klein big ass nagellak-nieuwtje voor jullie. Deed onlangs een wel hele fijne ontdekking in centrum Antwerpen: Nail National verkoopt gewoon keihard China Glaze! De seizoenscollecties – nieuwe neons coming up – én een groot deel van de vaste collectie. Can I get a whoop whoop?! China Glaze is niet duur (€9 nogiets per flesje) maar heeft een zalige kwaliteit. De lak brengt over het algemeen perféct aan, droogt supersnel en blijft echt heel lang netjes zitten. Daarnaast zijn de kleuren spannend en origineel.

DUS! Ik shopte twee kleurtjes. Maar twee, ik weet het, maar ik werd lichtelijk overdonderd door het grote aanbod. Heb wel de twee leukste uitgezocht, al zeg ik het zelf. Maak kennis met mijn nieuwe favoriete in-your-face lakje: Purple Panic. Het is een neon en droogt daarom matte. Ik heb er een shiny finish over gedaan (mijn geliefde Dior  Top Coat, wegens ware liefde) en eh … bel Barbie en vertel haar dat ik d’r kleur heb gestolen. #omgwtfROZE

zonder top coat

met mijn Dior top coat

te koop bij Nail National, Nationalestraat 41 Antwerpen (€9,95 per flesje)

27 Comments

 1. 10 jaar ago

  No way, hebben ze dat gewoon in Antwerpen? Finally! #dreamcomestrue

 2. 10 jaar ago

  Wauw, tof kleurtje!

 3. 10 jaar ago

  Oeh! Kan je bij Pro Duo eigenlijk als particulier kopen?

  • Julie
   10 jaar ago

   Ja , bij ons krijg je een klantenkaart als je kan bewijzen dat je in de branche zit (ik ben student schoonheidsverzorging)

  • Griet
   10 jaar ago

   Ik zit niet in de branche en ik shop er ook gewoon met mijn klantenkaart. Ik ga altijd naar Putte omdat die het dichtste bij is. Verder koop ik CG meestal via Nailpolish Fashion, een Nederlandse site. ’t Is echt één van mijn favoriete merken, super kwaliteit en ongelooflijk veel keuze!

 4. Lotte
  10 jaar ago

  In pro duo hebben ze die ook al een tijdje liggen.
  Wel prachtige kleuren ! :yes:

 5. Lauren
  10 jaar ago

  Super, bedankt voor de tip!

 6. 10 jaar ago

  Leuke kleurtjes, en zomaar in Antwerpen te krijgen? TOP! :)

 7. 10 jaar ago

  Super gaaf, zo’n kleur zoek ik al een tijdje!

 8. Julie
  10 jaar ago

  Bij Pro Duo zijn ze zelf maar 6 euro !

  • 10 jaar ago

   Wauw, dat is wel pakken goedkoper! Waar is die winkel ergens als ik vragen mag?

 9. Elise
  10 jaar ago

  Yay! CG kan je trouwens ook bij pro duo scoren!

 10. 10 jaar ago

  Bij cosmeticary en pro duo heb ik ook al china glaze gespot!

 11. Aricia
  10 jaar ago

  Ik passeer Nail National bijna dagelijks (onderweg naar ’t werk) XD

 12. 10 jaar ago

  Geweldige ontdekking! ik kijk er al lang naar uit China Glaze nagellakjes te testen! :D
  Ik ga zeker snel eens een kijkje nemen. Je hbt 2 super mooie kleurtjes gekozen! :)

 13. 10 jaar ago

  Wat een heerlijke ontdekking! ^^
  Het is inderdaad een prachtkleurtje <3

 14. 10 jaar ago

  Wat een mooie kleur!
  Ik vind 9 euro wel duur hoor, ’t is dat ik ze altijd bestel voor ongeveer 7 euro (en dan is dat blijkbaar nog duur…).
  Maar moest ik nu maar 1 kleurtje willen, zou ik het ook daar gaan halen.

 15. Veroniek
  10 jaar ago

  Mooie keuze! Noem mij gerust een gierige pin, maar 9.95 voor China Glaze vind ik te duur. Ik zeg niet dat ze het niet waard zijn, de kwaliteit is prima, maar het merk kan je supergoedkoop vanuit Amerika laten komen en in een aantal nederlandse webshops hebben ze ook een aantrekkelijker prijskaartje.

 16. 10 jaar ago

  Oh geweldig zeg! Die moet ik dan eens dringend een bezoekje brengen! Prachtig lakje trouwens ook!

 17. 10 jaar ago

  Geweldig kleurtje! Fijn om te horen ook dat CG gewoon in de winkels te vinden is! De volgende keer dat ik in Antwerpen ben ga ik zeker een kijkje nemen ;-)

 18. 10 jaar ago

  echt een gave kleur :D

 19. Jessica
  10 jaar ago

  Wat een prachtige barbie roze kleur is dat!
  De matte finish vind ik maar niets; maar met een shiny topcoat is dat zo opgelost.
  Jammer dat ik niet via internet mag bestellen, niet meteen weer in Antwerpen kom én dat ik 9 euro te veel vind voor een flesje nagellak.
  Maar de kleur zelf? Daar ben ik verliefd op! :love:

 20. 10 jaar ago

  Erg mooie kleurtjes!

 21. 10 jaar ago

  de topcoat maakt het af :)

 22. 10 jaar ago

  Wat issie leuk zeg!
  Liefs

 23. 10 jaar ago

  Wauw wat een mooie kleurtjes.
  Je hebt er echt wel 2 heel mooie uitgekozen.
  Wat is de naam van de peachy kleur?, want ik denk dat ik deze aan mijn wishlist moet toevoegen ^^

  • 10 jaar ago

   Daar volgt snel een notd van! ;)