Menu & Search

Dans La Lumière d’été, Chanel zomer 2016 – nagellak

Drie hoogzomerkleuren die nog wel vaaglijk passen bij deze eerste dark & stormy junidagen: ontmoet deze drie schoonheden uit de zomercollectie 2016 van Chanel, ‘Dans la Lumière de L’été‘, een collectie die overduidelijk met licht speelt…

532 Canotier

Canotier is een neutraal goud dat mooier lakt dan fotografeert. Ahum. Bevat microshimmer die de penseelstreken verraden. Droogt semi-matte, maar ik draag hem liefst onder een hoogglans top coat (tip: Le Gel Coat van Chanel). Geen kleur die ik dag na elkaar draag – unlike Rose Moiré van twee jaar terug, waar ik in leefde – dus ik heb geen realistisch idee van de wear time. Blijft wel alvast twee dagen mooi zitten.

534 Espadrilles

Wel, Espadrilles is het antwoord op de vraag: “Wat is nu dé perfecte zomerkleur?” Hallo! Deze bijna-neon medium oranje nagellak met warme ondertoon sprak me niet echt aan in het flesje (ok, ’t is fel, maar mij algemeen gedacht variëerde tussen ‘meh’ en ‘dit heb ik precies al eens gezien’) tot ik hem swatchte. En er af moest doen om de volgende te swatchen (en niet wilde). Dekt mooi – dit zijn twee lagen – en droogt nog mooier. De goed gebalanceerde formule maakt deze Espadrilles heel fijn om aan te brengen. Mooi op korte en lange nagels.

526 Cavalière

De gouden shimmer in het donkerbruine Cavalière vangt het licht en verheldert de anders wel heel herfstige kleur. Niet de prettigste formule om te lakken (stroperig, de eerste laag trekt in strepen en dan bedoel ik niet de shimmers) en droogt redleijk traag. Uiteindelijk wel de kleur die ik het vaakst draag, al heeft dat allicht iets te maken met het weer…


Wat is jouw favoriet van de drie?

CHANEL Le Vernis Culte
bij de parfumerie – €25

Cavalière – Canotier – Espadrille
ook in de collectie: Turban (roze) – Émeraude (smaragdgroen)

Save

Save

Save

Save

4 Comments

 1. 6 jaar ago

  Espradilles is zo leuk.

 2. 6 jaar ago

  Mooie lakken van chanel! Ik vind de eerste en de laatste niet echt een zomerkleur, maar zijn wel mooi

 3. 6 jaar ago

  Espadrilles is zo’n vrolijke zomerkleur! Cavalière zou ik dan net vaak dragen tijdens de herfst- en wintermaanden.

 4. 6 jaar ago

  espadrilles is gaaf :D