Menu & Search

Chanel Rose Moiré

Oh, Rose Moiré de Chanel … #crush Het was liefde op het eerste zicht! Een perfect metallic nude mauve, ontworpen als satijn – ‘moiré’ – voor de nagels maar in mijn ogen de perfecte beachy kleur. Strand op mijn nagels, quoi.
Oh, Rose Moiré de Chanel … #crush It truly was love at first sight! It’s the perfect metallic nude mauve, designed to look like watery smooth satin – ‘moiré’ – on the nails, but in my eyes it’s a very mermaidy polish. Like a beach on my nails. 

Het is een love-it-or-hate-it soort van kleur, maar ik ben 100% team love. De kwaliteit is top voor een Chanel nagellak: dekt in één laag, houdt goed (base + top coat) en het is het vergeeflijke soort van kleur voor chips wat hem perfect maakt voor het kantoor én voor op vakantie. Ik heb een week geleden mijn teennagels gelakt met Rose Moiré in Marbella en ze zijn nog steeds sandaal- en peeptoe-proof. Elke keer ik naar beneden kijk denk ik aan strand, nu… <3
It’s a real love-it-or-hate-it sort of color, but I’m def team love. The quality is surprisingly good for a Chanel polish: needs only one coat, lasts quite a few days (base + top coat) and when it does chip, it’s not overly obvious since the shade’s of the forgiving kind, making it super duper for the office and … yes, for vacation. I’ve painted my tips and toes Rose Moiré last week in Marbella, my toes are still sandal- and peeptoe-proof. Each time I look down I think of the beach. <3

verkrijgbaar available in Belgium
in store (Chanel counter / parfumerie) limited edition

prijs price
€23

19 Comments

  1. 8 jaar ago

    Supermooie kleur. Ik kocht dit weekend de kleur Elixir. Looove de Le Vernisjes van Chanel!

  2. 8 jaar ago

    Lovely Pink!

    Ik heb ook best een aantal Chanel nagellakjes, ik koop ze vooral voor de prachtige kleurtjes! Maar ik moet je gelijk geven dat de kwaliteit voor deze toch wel dure lakjes niet altijd even goed is.
    Je staat dus echt niet alleen met deze mening :)

  3. 8 jaar ago

    De kleur is erg mooi -love it!- maar die metalic finish is echt niets voor mij :(

  4. 8 jaar ago

    Mooi kleurtje ! Staat overal goed bij :)

  5. 8 jaar ago

    Ik vind ‘m erg mooi! Het is zo een nagellak die je altijd en overal kan dragen.

  6. 8 jaar ago

    Ik HOU van zulke kleuren! Ik heb er eentje die er ontzettend op lijkt (Nicole by OPI). <3 Love it!

  7. 8 jaar ago

    Mooi :)

  8. 8 jaar ago

    Wat een lieflijk kleurtje!

  9. Chiara
    8 jaar ago

    Niet mijn kleur, maar hij staat je wel erg mooi! Ik snap niet waarom iedereen altijd zeurt over de zogenaamd slechte kwaliteit van Chanel nagellak. Ik heb een bescheiden collectie en heb nog nooit problemen ondervonden, integendeel.

    • 8 jaar ago

      Bij mij chippen de meeste heel snel, heb ik heel snel (veel) tipwear en blijft de kleur niet lang glossy. Er zijn uitzonderingen, wel. Zoals deze, dus. :) Blijft heel lang heel mooi.

  10. 8 jaar ago

    Ik had hem al twee keer in m’n handen gehad en heb hem nu toch maar gekocht… Bang dat ik anders spijt zou krijgen.

  11. 8 jaar ago

    Mooi kleurtje!

  12. Astrid
    8 jaar ago

    Ooh prachtig! Hij staat al op mijn verlanglijstje!

  13. Jessica
    8 jaar ago

    Ik ben niet echt fan van metallic nagellak, maar het heeft wel iets.
    Geef mij maar een mooi koraal of neon cream lakje. :)

  14. 8 jaar ago

    metallic finish is niet helemaal mijn ding, maar op zich is het bij deze lak nog wel subtiel :)

  15. 8 jaar ago

    lief kleurtje :D

  16. 8 jaar ago

    ik ben ook echt geen metallic fan en ga deze dus ook niet halen, maar hij staat wel leuker dan ik dacht

  17. 8 jaar ago

    zelf ben ik niet zo voor metallic finish :) maar door de roze kleur valt het bij deze nog mee