Menu & Search

Chanel Reflets d’Eté: Les Vernis preview

Worden vandaag in de parfumerie verwacht: deze vier Chanel snoepjes, als onderdeel van de prachtige Reflets d’été zomercollectie. Het is moeilijk kiezen tussen Eastern Light, Tutti Frutti, Mirabella en Pink Tonic – ik kan het weten, ik breek al twee dagen mijn hoofd over wat mijn volgende mani wordt… De vijfde Le Vernis uit de collectie, Sweet Lilac, staat nog op de wishlist. Jawel, de zomer van 2014 is de zomer dat voor de eerste keer ooit een paarse nagellak (hoog!) op mijn wishlist prijkt. Maar nu … kleine kleur-suggestie wat betreft die manicure?
These pretty little debutantes will be making their way to stores today, as a part of the Chanel Reflets d’été summer collection. I’ve been having a hard time choosing between Eastern Light, Tutti Frutti, Mirabella and Pink Tonic. And to be honest, I’ve been eyeing the fifth and last color – Sweet Lilac – as well. Oops… Oh what to choose for my next mani! Which one would you pick? 

verkrijgbaar available
3 juni 3rd of June 

prijs price
€23

20 Comments

 1. 8 jaar ago

  Ik ben een sucker voor nagellak en deze zien er ook weer prachtig uit! :D

 2. 8 jaar ago

  Wauw! Ik vind Mirabella een topper! :)

 3. 8 jaar ago

  Waarom krijg ik nu honger bij het zien van dit? Is dat dan het effect van nagellak op mannen? :s Youwza…

 4. 8 jaar ago

  Die zijn echt mooi zeg, echte trendkleuren :)

 5. 8 jaar ago

  Tutti Frutti en Mirabella zijn MOOOOI!

 6. 8 jaar ago

  Mooi!! Ja, die paarse staat hier ook op de wishlist… ;)

 7. 8 jaar ago

  Vrolijke zomerkleurtjes..
  Eefje

 8. 8 jaar ago

  Tutti Frutti fo’ sho! Pink Tonic ziet er ook mooi uit!

 9. 8 jaar ago

  Wat een mooie kleuren allemaal!

 10. 8 jaar ago

  Tutti Frutti all the way! ’t Is dat ik net nogal wat OPI en Orly gekocht heb, anders deed ik een sprintje naar de parfumerie.

 11. 8 jaar ago

  Tutti Frutti is echt mijn kleur denk ik!

 12. Manon
  8 jaar ago

  Wat een heerlijke zomerse kleurtjes

 13. 8 jaar ago

  mijn favoriet is tutti frutti :)

 14. 8 jaar ago

  Mooooooooi
  Denk dat het tijd is om mijn valse nagels weer af te halen, haha.

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

 15. 8 jaar ago

  Ik hou van de Chanel kleurtjes! Pretty perfect!

 16. 8 jaar ago

  Wat een heerlijke kleurtjes! ^^

 17. 8 jaar ago

  Wat een mooie zomerse lakjes!

 18. 8 jaar ago

  Oeh wat een mooie kleurtjes<3

 19. 8 jaar ago

  Tutti Frutti is wel echt een perfecte kleur voor de zomer. Jammer dat je helaas al weet dat de kwaliteit niet geweldig is :(

  • 8 jaar ago

   Ik heb tutti frutti nu op mijn nagels de kwaliteit is prima hoor :) de laatste collecties zijn hun lakjes qua kwaliteit steeds beter geworden