Menu & Search

Chanel gone wild

Het is alweer even geleden dat Karl Lagerfeld een ijsberg liet overvliegen en vervolgens zijn modellen in vreemdsoortige (fake) pelsen kostuumpjes de catwalk opstuurde. Ik heb heel lang gedacht van: “What the hell? Waar haal je het?!” Maar deze ochtend begreep ik het plots. Karl is een beetje een cinéfiel. Zou hij zijn inspiratie misschien gevonden hebben bij deze fluffy film?

Where the wild things are is de ontroerende film van Spike Jonze – geïnspireerd op het gelijknamige kinderboek over het jongetje Max en zijn uit de kluiten gewassen, ingebeelde monstervriendjes.

Oh en trouwens! Wist je dat ze in Amerika nog steeds ’n 1 million $ reward hebben voor de eerste die met bewijzen kan komen van Bigfoot? Just sayin’ …

Meer ? Twee leuke artikels met lekker veel foto’s vind je @ Fashionata en Ohlala Magazine !

3 Comments

 1. 12 jaar ago

  Leuk voor carnaval! XD

 2. 12 jaar ago

  Ik kan me nou niet voorstellen dat iemand dat aan zou trekken :bloos:
  .-= – Mijn laatste post : Beveiligd: Tomorrow… =-.

 3. Sabine
  12 jaar ago

  Pff ik vond het echt een verschrikkelijke collectie, sorry Karl :/ En die film ken ik niet, hij ziet er wel tof uit opzich haha.