Chanel goes to China

Chanel goes to China

Dit is een sneak peak van de Chanel Shanghai collectie. Hand me the chopsticks, Karl, want deze zien er uit om op te vreten! Ik ken persoonlijk niemand die geen 2.55 van Chanel heeft of bovenaan haar wishlist heeft gekrabbeld. Maar deze variaties op het thema zeggen me ook wel iets …

Spijtig genoeg hebben zo vooral een prijskaartje om U tegen te zeggen. Ach, ik heb me voorgenomen dat ik minstens één keer wil sparen voor een mooie tas (ik heb nu eenmaal niets met GSM’s of andere dure gadgets) en wil dan graag een klassebak als Chanel.
Maar … wie heeft een klassieker nodig als je een schattig poppetje aan je arm kan hebben hangen?

Bekijk de hele collectie op Vogue TV!
b r o n : Highsnobette

8 Comments

 • 8 jaar ago

  Die legerlook 2.55 is prachtig! Ik zag hem al in een boekske en heb er al veel bij zitten kwijlen :p
  .-= – Mijn laatste post : Wist je dat? =-.

 • sonja
  8 jaar ago

  wel leuk maar ziet er goedkoop uit. Spijtig voor een merk dat klasse te koop heeft. Ze lijken bij Chanel een beetje het noorden kwijt of zeg ik beter het oosten….

 • 8 jaar ago

  Heel apart, maar zou het zelf niet dragen! ;)

  Sparen voor een hele dure tas, pfoe! Dat zou me denk ik niet lukken.. maar dan heb je wel echt een hele mooie tas!
  .-= – Mijn laatste post : DIY: Holo nails =-.

 • Tabita
  8 jaar ago

  Cute indeed, maar ik investeer liever in designerstuff dat draagbaar is in alle situaties en looks.

 • 8 jaar ago

  Oe, dat poppetje is echt supercute!

 • 8 jaar ago

  Cool!

 • 8 jaar ago

  Wat schattig en mooi! :D
  .-= – Mijn laatste post : Review: Honeycat Cosmetics #2 =-.

 • 8 jaar ago

  Ziet er prachtig uit zeg! :) Al ga ik wel liever voor een klassieker model als ik me eenmaal een designertas aanschaf. Ooit…

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close