Menu & Search

Chanel Dissolvant Doux

En toen kocht ik een flesje dissolvant van Chanel. Akkoord, ik ben een luxepoes. D’r doet trouwens iets de ronde van dat ik een modern day Marie Antoinette zou zijn die haar loon opsoupeert aan schoenen, iPhone covers, lipsticks en extreem zoete ochtendlijke lattes to go – dat is niet volledig onwaar hé, gewoon een beetje … ongenuanceerd – maar nooit was het mijn plan om meer geld uit te geven aan mijn nagellakremover dan aan de lak zelf. Nenee, mijn bedoelingen waren duisterder van aard.

Eh bien, ik zal mijn meesterplan uit de doeken doen. (Liefste Chanel, gelieve weg te kijken.) Mijn inner recessionista dacht “Keislim! Als ik dit supermooie flesje koop en bijvul met cheap ass dissolvant, dan heb ik altijd een luxegevoel voor gewoon geen geld.” dus teende ik vrolijk naar de kassa en telde braafjes €16 neer voor iets waarvan ik enkel op de verpakking aasde. Snob? MOI?!

Eens thuis, watjes & nieuwe lak in de aanslag, gebeurde waar ik voor vreesde: de roze inhoud, deze ‘dissolvant doux’, blijkt za-lig … Deze nagellakremover van Chanel blijkt absoluut de investering waard. Hij verwijdert nagellak goed en snel, droogt niet uit zoals een remover van de supermarkt en het best van al: hij ruikt naar – I kid you not – roosjes. En niet in de verte ofzo, echt full-on BAM! poederige violette rozengeur. Mmmmm …

Dus voila. Weer een luxe verslaving rijker, damnit.

verkrijgbaar
bij de parfumerie

prijs
€16 voor 50ml

De overige inhoud van mijn doos manicure shizzle:

base coat ( O.P.I. Natural Nail / Essie Help Me Grow)
top coat (Dior, al mijn derde flesje – LOVE that stuff)
watjes (Demak’up)
een glasvijl (gewoon Kruidvat – niet 100% blij mee)
een gewone, versleten vijl voor het grote werk
schaar & tang voor losse velletjes (Ici Paris XL)
nagelriemcrème (Dior Crème Apricot)
handcrème (Nature’s Way via Essenza)

25 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Via my observation, shopping for consumer electronics online can in support of dependable live classy, in spite of that here are approximately tricks and tips that you can use to avoid you get the best deals. Here are constantly behavior to discover concession bargains that could avoid bring in one to have the finest electronic goods products at the least prices. Merit for your blog post.

 2. 9 jaar ago

  Niet goedkoop, maar als hij echt goed is en naar roosjes ruikt heb ik het er wel voor over! Thx voor de tip! :D

 3. 9 jaar ago

  LOL that’s always the problem. It’s not that expensive stuff always works better, but sometimes you’ve GOT to give it to some brands for making GREAT stuff!

 4. 9 jaar ago

  Ahja even het business plan bijstellen ;)
  I know the feeling.

 5. Sarah
  9 jaar ago

  Ja lap he.. Ik ga hem gewoon kopen next time i visit IPXL :’)

 6. WHY???????? Dit is een supermooie fles en het idee van het bijvullen had mijn idee kunnen zijn! ;) Maar nu ben ik ook nog eens benieuwd naar het product zelf. Even de Bourjois dissolvant op maken en richting de parfumerieeeeee! :D

 7. 9 jaar ago

  Voor zo’n prachtig flesje kan je wel is een investering maken hé ;-)

 8. 9 jaar ago

  Damnit, ik had dit niet mogen lezen.. weer een stuk armer ^^ Een dissolvant zonder de typische dissolvant geur, something I’m wanting to spend $$$ on

 9. 9 jaar ago

  Ik ben eigenlijk heel benieuwd naar die Essie Help Me Grow (review gevraagd ;))

 10. me
  9 jaar ago

  Nee, toch maar niet hoe mooi het ook is…ik hou het wel bij cheap ass spul.

 11. 9 jaar ago

  Haha! Eigenlijk, gewoon geniaal! Tenzij je natuurlijk valt voor het product zelf.
  Eerlijk, mij zou dat ook gewoon overkomen. Het zíet er al gewoon een fantastische dissolvant uit. Dus stiekem onthoud ik: volgende keer IPXL binnenlopen en Chanel dissolvant kopen.
  De glasvijlen van KOH zijn ook aanraders, trouwens.

 12. Chiara
  9 jaar ago

  Haha, heel herkenbaar. Tegen wil en dank is mij haar verslaafd geraakt aan haarverzorging van Frederic Fekkai. Voor shampoo + conditioner 40+ euro uitgeven lijkt exuberant, maar het zijn eerlijk waar de beste haarproducten die ik ooit gebruikt heb.

 13. 9 jaar ago

  Haha, wat een goed idee :-) Doen!

 14. Gloria
  9 jaar ago

  Ohnee, dat is een VRESELIJK IDEE!
  Maar ik gebruik niet zo vaak nagellak dus met een remover zou ik wel even toekomen denk ik.
  €16 voor een luxeflesje is dan misschien toch niet zo héél veel…

  • 9 jaar ago

   Nee, dat is. Uiteindelijk maar lunchgeld ofzo, eh. Maar het ideeeee, weetjewel? (Plus dat ik er max een maand mee doe fzo.)

 15. 9 jaar ago

  Misschien een idee om de Trind nagellak remover te proberen? Die ruikt ook lekker bloemig maar is toch betaalbaarder :)

 16. 9 jaar ago

  hahaha xD

 17. 9 jaar ago

  Strak plan :d ! Ik begin meer en meer een Chanel verslaving te ontwikkelen. Must check this one out.

 18. Carmen
  9 jaar ago

  Ok…. ik betaal nu al zonder problemen 10 euro voor een flesje nagellakremover voor mijn broze, gevoelige, dive-esque nagels, dus dit moet ik gewoon eens proberen!

  De grote glasvijl van Hérôme is zalig trouwens (met hoesje ook, bij het kruidvat!)

  • 9 jaar ago

   Thx voor de tip. Shall check!

 19. 9 jaar ago

  Damn you Lisha dit klinkt weer veel te goed :D

 20. 9 jaar ago

  I hate it when that happens :p! Ik haat de geur van nagellak remover dus dit is mss een (dure) optie!

 21. 9 jaar ago

  Ik dacht echt: WAT EEN GOED IDEE!! Haha. Maar ik ben bang dat als ik ‘m koop, ook zo graag bij de real Chanel remover wil blijven (a)
  Leuk om de rest van je manicure tasje te zien ook!

 22. 9 jaar ago

  Oh no! Je bracht me op ideëen, damn you!;) Haha xoxo

 23. 9 jaar ago

  Haha, dit plan klinkt te herkenbaar! Toegegeven, het flesje is idd mooi en ik durf er idd voor wedden dat de geur zalig is (als er iets is dat ik haat is het de geur van nagellak remover). Ik wist zelfs niet dat Chanel het verkocht, damn nu moet ik toch zelf gaan kijken, lol :).