Menu & Search

Champagne in je haar met OGX

Een set voor some serious holiday prepping, lieve lezer... Santé!


Kijk, wie geen alcohol wil/mag heeft de keuze tussen allerhande Kidibul-esque verzinsels OF je kan aan de Opulent Hydration + Champagne Fizz van OGX. De ene optie leent zich natuurlijk meer tot sociale gelegenheden dan de andere, zou je denken, maar dat is natuurlijk omdat ik je nog niet had verteld dat de mensen van OGX – slimmerds – een mooie set hebben gemaakt van het champagne shampoo en conditioner duo, inclusief kartonnen blokje met motivational quote (die ik ghettogewijs op mijn roze stereo heb gezet als daily reminder). Het maakt een ideaal kerst- of nieuwjaarscadeau voor quasi iedereen: die oom die wel een glaasje bubbels lust, jouw fabuleuze bestie die zwanger is van haar tweede kind, de oma en opa waar je ooit mee naar de champagnestreek bent gereisd, … of voor jezelf, natuurlijk. No shame.

het parfum

De fruitig, friszoete geur van pompelmoes (grapefruit voor de Dutchies), dromerige vlierbloesems en witte druiven (want hey, champagne!) zorgt voor een good-vibes-only douche ervaring. Een vrolijke noot die de toon zet voor de rest van de dag of avond.

de formule

De shampoo heeft geen typisch lopende shampootextuur, maar is een dikkige gel die me doet denken aan jell-o. Ik heb er niet veel van nodig om mijn haren (nu iets langer dan schouderlengte) mee te wassen, maar omdat hij bijna niet schuimt, duurde dat een aantal wasbeurten vooraleer ik dat door had. Deze shampoo maakt mijn haren grondig schoon. Ook de conditioner, die romiger is van textuur, is spaarzaam in gebruik. De combinatie verzwaart mijn haar nauwelijks, al raad ik wel aan om de conditioner enkel op de punten te gebruiken. Dat is geen probleem aangezien de shampoo voor mijn haren (die een heel stuk ontkleurd zijn) nauwelijks uitdroogt, in tegenstelling tot een heavy SLS shampoo.

bij Di
limited edition (ook in cadeauverpakking)
shampoo €11/385ml
conditioner €11/385ml

2 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Klinkt heel fijn!

    • 4 jaar ago

      Echt heerlijk om ermee je dag te starten of af te sluiten. :)