Cashmere in je haar met Gliss Kur

Cashmere in je haar met Gliss Kur

Gliss Kur van Schwarzkopf heeft een fijne Hair Repair lijn voor droog haar. De producten zijn geformuleerd met cashmere en shea-boter (ook wel karité boter genoemd).

Nu, shea is een ingrediënt waar ik tot over mijn oren verliefd op ben geworden het afgelopen jaar. Ondertussen heb ik hier ook een blokje pure shea boter liggen en ik kan je vertellen: het stinkt, maar het is gewéldig. Het spul wordt al eeuwenlang dagdagelijks gebruikt in Afrika, maar stilaan is het ook aan het overwaaien naar de Westerse wereld. Het hydrateert als geen ander en voedt je droge haren intensief.

Cashmere is afkomstige uit het Oosten, van de wol van de Cashmeregeit. De cashmereproteïne bevat peptiden die gelijkaardig zijn aan die in menselijk haar. De peptiden worden opgenomen door de beschadigde delen van het haar, waardoor de cashmere diep in de haarvezel binnendringt om deze van binnenuit te versterken.

review

De shampoo doet wat hij moet doen: hij schuimt goed op en maakt je haar schoon zonder het uit te drogen. Mijn haar voelde niet aan alsof het nog een conditioner nodig had, maar omdat ik dat altijd gebruik deed ik het toch. Mijn haar was achteraf goed gehydrateerd, soepel en glanzend.
Vooral de geur spreekt me erg aan, die is lekker vrouwelijk. Ook de textuur is fijn. Toch voel en zie je aan alles dat dit een supermarktproduct is, maar dat hoeft geen minpunt te zijn vind ik. Het is een fijn supermarktproduct dat je veel goeds geeft voor een klein prijsje. Budget-tip!

pluspunten:
– zachte, vrouwelijke geur
– maakt je haar goed schoon
– je haar wordt zacht, soepel en shiny

minpunten:
– geen

prijs/kwaliteit: super

conclusie: Zeker een tip voor dames met droog haar en een klein budget.

De Gliss Kur Shea Cashmere producten zijn verkrijgbaar in de supermarkt en bij de drogist aan de verkoopsprijs van €3,39 voor de shampoo, €3,39 voor de conditioner €5,79 voor de intensieve leave-in conditioner Direct Repair.

11 Comments

 • 7 jaar ago

  Oeh die wil ik wel eens proberen!

 • 7 jaar ago

  Ik ben ook een Gliss Kur fan!! De Silk Liquid Gloss shampoo is ook een aanrader!!

 • 7 jaar ago

  Ik ben zot van het Gliss Kur gamma ^^ Het is het beste wat ( ik persoonlijk) kan vinden in de standaard supermakrtrekken in deze prijscategorie.

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed :)

 • 7 jaar ago

  Klinkt als een fijne shampoo, misschien eens proberen als ik eerst alle andere op heb. :bloos:

 • 7 jaar ago

  Kijk es aan geen minpunten, is het proberen dan wel waard, nice!

 • 7 jaar ago

  Ik heb altijd de indruk dat mijn haar wat vettiger wordt als ik deze gebruik:s

  • 7 jaar ago

   Dan is hij waarschijnlijk té voedend voor jou. Een iets lichtere shampoo zal dan beter zijn.

 • 7 jaar ago

  Aha, de beruchte mosfoto :)

  • 7 jaar ago

   Jawel, de enige echte ;)
   Geen schimmel, maar mos! Lol!

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed, al geef ik zelf nooit ‘zoveel’ uit aan shampoo e.d. :/

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close