Burberry voor Colette – True Love !

Burberry voor Colette – True Love !

Ah, I’m in love :luv: Maar het mag niet zijn – deze romance wordt in de kiem gesmoord door de harde, bittere realiteit. Met z’n prijskaartje van €1995 is dit jasje deze korte Burberry trench met gouden studs out of my league. Als je me nu wil excuseren, ik ga wat in een hoekje zitten huilen.

Voor de lente van 2010 creëerde Burberry twee variaties op zijn legendarische trenchcoat voor de Parijse conceptstore Colette. De korte versie (foto) kost zoals ik al zei zo’n €1995 en voor de lange tel je €2495 neer. Dan krijg je ook wel wat. De revers van de jassen zijn bedekt met gouden studs – trés yum. Ook de gedrapeerde, geplooide accenten zijn hipperdanhip.
Voor wie éven vergeten was dat Christopher Bailey – artistic director van Burberry – in de lente van 2009 nog gekozen werd als ontwerper van het jaar door de British Fashion Awards.

Nog gebroken harten ?

b r o n : Vogue.fr

Meer Joliette

19 Comments

 • 8 jaar ago

  ik vind btw de onderkant helemaal niets, kleur is mooi, gespjes mooi, mouwtjes mooi verder naahhh

 • 8 jaar ago

  aawwwwhhh met zijn allen op zoek naar een lookaaaallikkeee

 • 8 jaar ago

  Inderdaad leuke blush. En zegzeg, wat nu … het is toch een mooie foto! :3

  Als je zin hebt om een keer een gastartikel te schrijven over de blush –> mail me!

 • 8 jaar ago

  Haha – goed idee XD

 • 8 jaar ago

  ik ben blij dat ik iets voor een keer niét wil haha :P ik vind het kleur en de gespen niet zo mooi
  de plooitjes zijn wel <3

 • 8 jaar ago

  wauw, heel mooi!
  Jammer dat hij wat boven mijn budget zit XD

 • Sabine
  8 jaar ago

  Oke volgensmij doet ie het niet, dus hier even los; http://img714.imageshack.us/img714/2552/blush.jpg

 • 8 jaar ago

  Zoooo mooi! :luv: I love Burberry :yes:

  Je had trouwens laatst toch een artikel geschreven over de go-snow collectie van essence? Ik heb de cream to powder blush en hij is zooo mooi! :D dus ik heb hem even geswatcht ^^ zie websitevakje :3
  Oh en let niet op de wallen onder mijn ogen hahaha :/

 • 8 jaar ago

  Goh, nu wil ik ‘m ook hé! Bedankt hoor ;)

 • Liesbeth
  8 jaar ago

  Oooh, zo moooi :luv:

 • 8 jaar ago

  Wauwwww!
  Die wil ik..!

 • 8 jaar ago

  Moest je mij dat nu echt tonen? :/ Nu is mijn hart inderdaad gebroken ja :luv: <3

 • Nele
  8 jaar ago

  Wauwwie :)

 • lois
  8 jaar ago

  oke, wauw :luv:

 • Sariitha
  8 jaar ago

  Verwijder die gouden studs maar en zet er fake op! Dan kunnen we’m mss kopen xD

 • 8 jaar ago

  Mooi jasje! :-D

 • 8 jaar ago

  Wow wat een prijzen :|
  Maar hij is moooooi!!!
  .-= – Mijn laatste post : What did we eat – Week 3 =-.

 • 8 jaar ago

  Wauw, die is mooi!

 • fiorellaflora
  8 jaar ago

  één woord; WOUWWWWW :uh:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close