Budget tip: SPF parfum by Springfield

Dit parfum kocht ik op aanraden van Laura (Viva Glam x3) bij een winkel waar ik het nooit zou gaan zoeken: Springfield. (Je weet wel, die Spaanse modeketen. Je hebt er eentje op de hoek van de Meir en de Huidevettersstraat.) Ik hou normaal gezien niet zo van budget-geurtjes, wegens allemaal hetzelfde en tja … slechte kwaliteit. Maar ik viel als een blok voor deze SPF Woman. Topnoten zijn pompelmoes, mandarijn en groene akkoorden. Hartnoten zijn appel, ananas, Egyptische jasmijn en freesia. Patchoeli en caramel vormen de basis. Fris en zoet, dus. Echt een lente-geurtje!

Voor een cadeauverpakking met 100 ml parfum en 100 ml bodylotion betaalde ik €19,95. Ha, how’s that voor budget-proof?! Het grote nadeel is dat het parfum zoals verwacht snel vervliegt. Maar ach, je weet tenminste dat het geen euro per verstuiving kost. ;) Het is een flinke fles, dus je komt er de eerste lentedagen alvast mee door …

Meer Joliette

13 Comments

 • 5 jaar ago

  Kocht vandaag die blauw/gele hmmm ruikt heerlijk!
  Maandag koop ik deze ook nog want had achteraf spijt datk hem niet had gekocht.
  Waar vind je dat trouwens van die topnoten en de basis enzo?
  Want dat heb ik nodig voor de review op mijn blog :)

  grtjs, x

 • 7 jaar ago

  Addicted! :D

 • 7 jaar ago

  flesje ziet er al goed uit ;D

 • 7 jaar ago

  mmm klinkt lekker!

 • 7 jaar ago

  mmm, klinkt lekker! De verpakking ziet er ook leuk uit!

 • 7 jaar ago

  Hij ziet er in ieder geval prachtig uit!

 • Jessica
  7 jaar ago

  Misschien volgende keer eens gaan ruiken.
  Ik heb ze al zo vaak zien staan, maar er ook altijd weer gewoon voorbij gelopen.

 • 7 jaar ago

  Hihi ik gebruik hem nu ook al de hele week :D heerlijk!

 • 7 jaar ago

  Toen ik een tijdje geleden met mijn vriend voor hem in de Springfield was zag ik deze parfum aan de kassa staan en hij ruikt inderdaad heerlijk. Jammer dat ik al zoveel parfums heb, anders had ik deze zeker mee genomen!

 • Carolien
  7 jaar ago

  Die heeft mijn zus ook! Ik vind het wel een lekkere geur, maar niet helemaal iets voor mij :)

 • 7 jaar ago

  Leuk flesje zeg! Je maakt me benieuwd naar de geur!

 • 7 jaar ago

  Mooi flesje zeg! Daar ga ik eens aan gaan ruiken als ik bij Springfield passeer :)

 • 7 jaar ago

  Hij ziet er alleen al prachtig uit zo met de cadeauverpakking erbij. Me wants! :bloos:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close