Budget-tip : Pinky Lipsmacker in Berry Strawberry Pink

Budget-tip : Pinky Lipsmacker in Berry Strawberry Pink

Afgelopen najaar had ik iets met de Vanilla Sugar Pink Lipsmacker uit de ‘Pinky’ lijn, dus bestelde ik ook deze Berry Strawberry Pink smaak. Hij heeft heel lang onderaan een lade gelegen tot ik hem er vorige week uitviste. Ik was op zoek naar iets lenterigs en stootte op dit schatje. Het was instant liefde!

Berry Strawberry Pink smaakt naar besjes en heeft een heerlijke zuurtjes-punch. Lipsmackers zijn eigenlijk altijd lekker, hydrateren je lippen goed en geven ze glans. Deze geeft ook wat roze kleur af en kleine glittertjes. Lief! Omdat ik zo’n bleke lippen heb vind ik een ienieminie tintje dus wel een fijne plus – al denk ik niet dat mensen met een normale tot heftige lippenpigmentatie er veel van zouden merken. Maar soit … toch behoorlijk wat multi-tasking goodness in een stickje!

Een zomerse opvolger voor m’n Vanilla Sugar Pink Lipsmacker.

Heb jij een favo Lipsmacker ?

Lipsmackers zijn o.a. te koop bij Boozyshop voor €1,99 en in België bij Claire’s filialen.

Meer Joliette

17 Comments

 • 7 jaar ago

  De verpakkingen zien er altijd leuk uit,..maar gebruik zelf geen lipsmacker, veel te zoet!

 • 7 jaar ago

  Ooh, lipsmackers zijn heerlijk <3 Mijn favorieten zijn Coca Cola Vanilla en Fanta Orange :)

 • 7 jaar ago

  Ja, dat laatste denk ik. Want als je erg verkouden bent smaak je ook niets, dus je neus speelt een grote rol bij het “smaken” :)

 • 7 jaar ago

  Zoals je zegt: ze zijn eigenlijk allemaal lekker :-) Mijn favo is de Dr.Pepper, en die geeft je lippen nog een heel mooie lichtrode gloed ook !

 • 7 jaar ago

  Echt zo lief! :D
  De verpakking.
  Ik heb er 2 Normale Fanta en Fanta Strawberry, die laatste vind ik fijner, haha!
  .-= CommentLuv link : Verslag: De Gelukkige Huisvrouw =-.

 • Nathalie
  7 jaar ago

  Ik ben verliefd op mijn party berry lipsmacker met glittertjes en dan vooral puur voor die heerlijke geur :D

 • 7 jaar ago

  Ik weet niet meer bij wie, maar laatst schreef ik het nog bij iemand. Die smackers GEUREN heel sterk, maar SMAKEN?? Mijn twee exemplaren ( bubble gum en cotton candy) smaakten echt niet :s Had ik er dan met een productiefout of spelen de hersentjes een spelletje met je zodat je denkt dat het smaakt doordat het zo fel geurt?

 • 7 jaar ago

  Staat ook zo cute als je deze uit je tas tevoorschijn haalt :D :love:
  .-= CommentLuv link : Lee Stafford Dry Shampoo – Review =-.

 • 7 jaar ago

  Ik ben echt dol op Lipsmackers! Ik heb er een paar jaar geleden een stuk of 15 bij Boozyshop gekocht, dus ik ben voorlopig nog voorzien. Eén van mijn favorieten is Strawberry-Banana, want die geeft precies een mooi kleurtje :)

 • 7 jaar ago

  Wat een schattig kleurtje!!!

 • 7 jaar ago

  Bij mij doet dat ook helemaal niets, maar bij jou eens te meer!! Heb er ook een aantal maar gebruik ze zelden omdat ze zo fel smaken XD

 • 7 jaar ago

  Ik vind er eigenlijk helemaal niets aan. Ik had ooit eens een pakje gekocht met zo’n acht lipsmackers erin, maar ik vind het allemaal nogal chemisch en overheersend smaken… :)

 • 7 jaar ago

  Die ziet er leuk uit! Mijn favoriet blijft die uit de Skittles collectie; grape, ik ben dol op druivensmaakjes en geurtjes. ^^ Verder een roll on vanilla, dat was de eerste die ik ooit heb gekocht en daarom vind ik hem nog steeds fijn, jeugdsentiment :P

 • 7 jaar ago

  oehhh ik hou van lipsmackers, deze ziet er heel lekker uit :)

 • 7 jaar ago

  inderdaad een cute dingetje! ik heb overigens helemaal geen favoriet want ik heb helemaal geen enkele lipsmacker. daarnaast vind ik het ook niet echt ‘must haves’. al zal ik er waarschijnlijk wel een aanschaffen als ik er een tegen zou komen!

 • 7 jaar ago

  Lipsmackers staan nog steeds op mijn verlanglijstje :D
  .-= CommentLuv link : Playlist =-.

 • 7 jaar ago

  hij is erg cute, ik heb er maar 1 dus dan ook maar 1 favoriet fanta orange.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close