Budget review: Maybelline Diamond Glow Quad in Bronze Drama

Budget review: Maybelline Diamond Glow Quad in Bronze Drama

Sinds ik deze quads spotte op Amerikaanse websites en later ook backstage bij NYFW, kon ik niet meer wachten om er ook mee aan de slag te gaan. Toen ik overlaatst bij Kruidvat was gooide ik er eentje in m’n winkelmand. Er waren een aantal hele leuke palettes maar van zo gauw ik deze Bronze Drama – perfect voor de herfst! – zag was de keuze snel gemaakt. Maar voldoet dit palette aan mijn verwachtingen?

Een maagdelijke Bronze Drama …

… en na het eerste gebruik.

swatches

Het eerste wat me opvalt aan het palette: het is klein. Als in echt mini. Voordeel: het past met gemak in de handtas en zelfs in een clutch voor touch-ups tijdens de dag of avond. De kleurencombinaties zijn trouwens zo dat je met één palette makkelijk van dag naar nacht kan gaan. De kleuren van Bronze Drama vind ik zoals ik al zei dus perfect voor deze herfst, al kan je er alle kanten mee op en er dus bijvoorbeeld ook een zomerse bronze of groene smokey eye mee creëren. Maaarrrr ik was in een experimentele bui en combineerde het brons met het groen – iets waarvan ik dacht dat het me niet zou staan, maar kijk.

Net iets heftiger IRL.*

De oogschaduw is heel makkelijk om mee te werken – echt fijn. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, de textuur is zijdeachtig zacht en de oogschaduw blendt bijgevolg lekker makkelijk. Als ik m’n ogen opmaak vroeg in de ochtend, zit alles nog min of meer goed wanneer ik het er ’s avonds voor het slapen afhaal.

Ja, ik durf te zeggen dat deze een cheapo alternatief zijn voor M.A.C.!  Natuurlijk niet helemaal van hetzelfde niveau, maar voor een supermarktoogschaduw zijn deze hella good! Budget- en handtas proof, dus. Ik heb er hier nog van nodig …

pluspunten:
– budget-proof
– goede pigmentatie
– makkelijk mee te werken (blendt zalig)
– blijft (mits primer) lang goed zitten
– zo goed als geen fall-out

minpunten:
– aan de kleine kant

prijs/kwaliteit: Heel goed. De palettes zijn aan de kleine kant, maar je krijgt meer dan de kwaliteit waar je voor betaalt.

conclusie: Voor zijn prijs een heel fijn palette – je krijgt misschien niet zo veel in kwantiteit maar eens te meer in kwaliteit! Absoluut een aanrader voor budget babes die houden van luxe voor een klein prijsje. Love it!

Maybelline Eye Studio Diamond Glow 22 Bronze Drama is te koop bij o.a. Kruidvat voor zo’n €11.

* Zie je dat korte roze haartje onder m’n oog? Dat is afkomstig van de roze Kabuki. Soms gebruik ik hem nog voor m’n mineraalfoundation aan te brengen, maar de haartjes zijn nu aan het afbreken. :uh:  Dus heb ik af en toe plots een verloren gelopen roze stoppel op m’n gezicht. Elegant! Had het dus niet gezien toen ik de foto maakte. Excuus!

Meer Joliette

19 Comments

 • 7 jaar ago

  Goede review, ik zie hem vaak in de winkel en dan ben ik altijd erg benieuwd of het wat is!
  Fijn om te weten dat ik hem dus best kan kopen. :)

 • Jeanne
  7 jaar ago

  Leuke review. Ik heb dit palet zelf ook in mijn bezit, en ik gebruik ‘m regelmatig. Erg fijn product!

 • W.
  7 jaar ago

  Ziet er goed uit! En aangezien er aanstaande vrijdag bij Etos in Nederland 50% korting is op maybeline moet ik er maar één gaan halen:)

 • 7 jaar ago

  Oh mooi, past je inderdaad goed!!

 • 7 jaar ago

  Mooie kleuren. Ik zoek al een tijdje zo’n kleur groen, maar eigenlijk nog net wat donkerder…

 • 7 jaar ago

  Mooi palettte :) & toffe ooglook heb je gemaakt.

 • 7 jaar ago

  Staat je goed!

 • 7 jaar ago

  Zo mooi (L)

 • 7 jaar ago

  Mooie ooglook zeg, prachtige herfstkleurtjes! liefs ilja

 • 7 jaar ago

  Mooie ooglook :)

 • 7 jaar ago

  Thank you! ik was al een tijd benieuwd naar deze oogschaduw!!

 • 7 jaar ago

  Wauw, mooie kleurtjes! (:

 • 7 jaar ago

  Hij is wel mooi, maar ik moet zeggen dat ik de kleuren niet heel uniek vind. Mooi palletje, maar ik sla ‘m over ;) Valt me trouwens wel mee van Maybelline!

 • 7 jaar ago

  Haha, jaja het is me toch nog gelukt ;)

  Mag wel gezegd vind ik, van dat haartje. Echt lastig. Beschouw het als een verderzetting van de review van toen. :yes: :)

 • 7 jaar ago

  ik vind je EOTD mooi gelukt hoor! en ook mooi op de foto gekregen ;) en als je niets had gezegd van dat roze haartje had ik het niet eens gemerkt :p

 • 7 jaar ago

  Staat je zeker goed, leuke quad! Grappig de weerspiegeling in je oog hoe je de camera vasthoud ;)

 • 7 jaar ago

  mooie kleuren combinatie!

 • anna
  7 jaar ago

  Grapje, ik zie het al.. Excuse me :D

 • anna
  7 jaar ago

  Maar de belangrijkste vraag is.. Wat kost ie? :D

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close