Menu & Search
Bring it! (to Belgium)

Bring it! (to Belgium)

Je wil altijd wat je niet kan hebben. Right? Da’s bij mij toch zo … En – uiteraard – zeker met cosmetica. Ik heb een hele shoplijst van spullen voor wanneer ik het geluk heb ze tegen te komen in het buitenland. Een paar jaar geleden stond er heel wat van Benefit op dit lijstje, maar nu hebben we een eigen Benefit bar @ Inno. Must-have merk Bobbi Brown kunnen we ook schrappen, want on its wayyyy!
Maar naast deze namen zijn er nog een hele hoop pretty make-upjes die zich voor mijn part braafjes – doch met spoed – naar België mogen begeven. Zoals daar zijn:

Urban Decay

Sinds kort te koop bij onze noorderburen, maar hopelijk soon-ish ook gewoon op de Meir: het Amerikaanse Urban Decay! De verpakkingen zijn zo tof, maar de inhoud van de doosjes is zo mogelijk nog mooier. In-your-face kleuren + schitterende texturen en goede kwaliteit = spullen met een zeer hoog hebben!-gehalte.

Illamasqua

Minstens even kleurrijk en rebels is Illamasqua. Dit britse merk maakt “make-up for your alter-ego”. De campagnes showen altijd de meest verbluffende fantasy-tinted looks. Niet helemaal mijn ding, hoewel ik hou van het feit dat ze de klassieke classy vibes die de meeste merken hoog in het vaandel dragen, achter zich laten. Hip hoi voor creativiteit!

Wat niet wil zeggen dat er in mijn makeup-loving hart geen plaats is voor merken die tijdloze elegantie uitstralen. Ik bedoel hàllo, je hebt het tegen mij?! Er is nog steeds een speciaal plekje in m’n stash gereserveerd voor all things retro en deze Paul & Joe verpakkingen? Gimme! Ik hoor eigenlijk nooit iets over de kwaliteit van de producten. Maar who cares. Onder het motto van sois belle et tais toi: zolang die flacon foundation mooi staat te wezen in mijn boudoir, ben ik een gelukkige vrouw.

Welk(e) merk(en) ontbreekt(-breken) aan deze lijst? Tell me!

26 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Désanne
  8 jaar ago

  Oh my god, wij hebben Benefit in Antwerpen?! Dat wist ik helemaal niet :o Als ik nog eens in Antwerpen ben snel ik mij naar den Inno

 2. Leonie
  10 jaar ago

  Waar en wanneer kmt bobbi brown naar België? :)

  • 10 jaar ago

   Bobbi Brown wordt tegen eind oktober verwacht bij Cosmeticary in Bxl. Het volledige assortiment zou er te koop zijn, dan.

 3. 10 jaar ago

  Groot gelijk heb je! Ik kan alleen maar staren naar de producten en reviews van Nederlandse beautybloggers.

 4. Medea
  10 jaar ago

  gelukkig woon ik net naast nederland en ben ik binnen 10 minuutjes in de sephora voor een shopping spree ;) Best of both worlds!

 5. annelies
  10 jaar ago

  Ik zou graag gewoon een hele sephora in België willen! Met alles erin: urban decay, stila, nars, …
  Oh, een victoria’s secret zou ook welkom zijn :).

 6. 10 jaar ago

  Die peachy blush (?) van Illamasqua ziet er gorgeousss uit!

 7. mel
  10 jaar ago

  hi dolls
  first of all i really love your blog !
  i’m living in belgium but i don’t speak flemish(i know its bad, i’ve to learn it)
  but well you speak about Urban Decay in this article are they going to Belgium ?
  UD is one of my favorite’s make up brand and it ‘ll be so nice if they come to Belgium !
  thanks for your answer
  kisses :love: :love:

  • 10 jaar ago

   Hey Mel,
   Ah no, unfortunately there are no plans of UD coming to Belgium any time soon. (Or at least, none that I know of.)
   I was just wishing it would. :)

   & Nice to hear you like the blog. Thx for reading. <3

 8. Jessica
  10 jaar ago

  Victoria’s secret;
  ik wil zo graag die bodysoufflés en bodysplashes uitproberen. :love:

  • Britt
   9 jaar ago

   De geurtjes van Victoria’s secret (het zijn er ontelbare) zijn fantastisch! Net een tripje naar Amerika gedaan, en een 6-tal body lotions, body scrubs, body mists en scrubs gekocht, de ene al beter dan de andere :D

 9. 10 jaar ago

  Geef mij maar NARS en Illamasqua mogen wel naar NL komen,
  wij hebben lekker al Urban Decay, Inglot, Make Up Store, Sephora gnagna! :lick:

  • 10 jaar ago

   Evilll, Esmay! #jaloers ;D

 10. 10 jaar ago

  Nars, Inglot, Sephora, Urban Decay… I want them all! (Enne… they want me. Zeker weten!) :yey:

 11. Marjolijn
  10 jaar ago

  Make up store zou ook fantastisch zijn

 12. 10 jaar ago

  NARS! En Illamasqua. En Inglot.

 13. 10 jaar ago

  Paul en Jo staat ook hoog op mijn lijstje, prachtige producten!

 14. 10 jaar ago

  Urban Decay zou zeker naar BE mogen komen ^^

 15. 10 jaar ago

  Prachtige merken inderdaad. De meeste merken worden bij mij in de buurt ook niet verkocht, zo ontzettend jammer.

 16. 10 jaar ago

  hahaha ik wil ook Paul & Joe alleen omdat ik het er mooi uit vind zien haha

 17. 10 jaar ago

  Inglot! <3

 18. 10 jaar ago

  Toofaced! Ook zo’n leuk merk! Oh en Inglot!

 19. 10 jaar ago

  allemaal prachtige merken inderdaad! maar goed dat het meeste nog steeds niet in mijn stad verkocht wordt ;)

 20. 10 jaar ago

  Een sephora kunnen we in belgië wel gebruiken :) én een primark op de meir!!

 21. Carmen
  10 jaar ago

  Illamasqua! Daar wacht ik ook op!