Braun Satin Hair 7 Airstyler

Ik geloof heel erg in je haar laten drogen zonder het gebruik van een föhn. Dat schijnt echt beter te zijn voor je haar. Helaas heb ik daar bijna nooit de tijd voor én – hier volgt de minst leuke reden – ligt mijn lange, steile haar in coupe pannenkoek op mijn hoofd. Dus zet ik er meestal de haardroger in. Mijn methode bestaat eigenlijk vooral uit het volgende 1: wat volumespray 2: voorover buigen, m’n hoofd ondersteboven 3: als een gek zo snel mogelijk mijn haar proberen droog te krijgen. Het resultaat zijn grungy lokken waar ik het liefst de hele dag m’n hand doorhaal om er volume in te duwen.

Wat zeg je? Waarom ik geen borstels gebruik om mijn haar netjes te brushen? Wel eh … dat krijg ik tot mijn grote schaamte niet gecoördineerd. Dan sta ik zo dom en hulpeloos met de borstel en haardroger te wapperen zonder ook effectief mooi model in m’n haar te creëren.

Enter de Braun Satin Hair 7 Airstyler die twee van mijn problemen oplost. 1: De droger en brush zijn gewoon één en hetzelfde ding waardoor ik een hand vrij heb om mee te werken. 2: Hij maakt mijn haar niet droog en breekbaar, maar glanzend en zacht door speciaal materiaalgebruik en de Satin Ion technologie. Bovendien ligt het ding echt heel gemakkelijk in de hand. De draad achteraan zit niet vast, dus je kan de Airstyler draaien en draaien en draaien en draaien voor de perfecte lokken.

Loving de Airstyler! Echt een heel fijn ding, ik wil kan niet meer zonder :love:

De Braun Satin Hair 7 Airstyler is verkrijgbaar in elektrozaken vanaf 15 september aan de adviesprijs van €64,99.

Meer Joliette

18 Comments

 • Sindi
  6 jaar ago

  ik wil dit voor mijn moeder kopen, maar mijn moeder heeft dun haar en is niet zo lang ( iets boven haar schouders). Is dit product dan wel handig? `Het is volgens mij een grote borstel, of niet?

 • Sri
  6 jaar ago

  ik wik dit hebben, ik heb de haarborstel al en heel goed, mijn haar word zacht heb je ook gehoord over maandverbaand met ionstreep? dat is heel erg goed en veeel better dan gewone maandverbaand

 • 7 jaar ago

  Lol! Welkom bij de club :lick:
  Deze is echt heel gemakkelijk dan. Beetje volumemousse of -spray et voila. :)

 • Lies
  7 jaar ago

  haha, ik heb eigenlijk exact hetzelfde haar als jij, exact hetzelfde probleem (pannenkoek-coupe), en ook dezelfde routine, als een gek voorovergebogen drogen :D
  Mss wel een ideetje, dit… x

 • 7 jaar ago

  Ik laat mijn haar liefst zo lang mogelijk op zich zelf drogen:)

 • 7 jaar ago

  Lijkt me best heel erg fijn, zeker als hij niet ronddraait maar echt een ronde borstel is waar warme lucht uitkomt. :yes:

 • 7 jaar ago

  Zoiets had ik vroeger, wat haatte ik dat ding! Mijn haar raakte maar nooit droog :( En ik maar zagen bij de mama dat ik dat ding moest en zou hebben :p
  Gelukkig spreek ik nu wel over zo’n 7 jaar geleden. Ik kan wel geloven dat dit nu zo één van de handigste tools op de wereld moet zijn, ben ook iets te slaperig om elke morgen mijn haar te fatsoeneren met borstel + fohn. Wanna try!

 • 7 jaar ago

  super handig zoiets! brushen met borstel + haardroger duurt echt uren om het er een beetje fatsoenlijk uit te doen zien bij mij.

 • 7 jaar ago

  Oh, deze draait ook niet vanzelf.

 • 7 jaar ago

  Gesmolten?! Oei! Ik kan natuurlijk niet vergelijken, maar deze lijkt me dan toch net iets steviger? Er zijn ook maar twee standen zoals met een haardroger: een zachte stand en een harde stand. Oh, en natuurlijk de koude stand voor koude lucht om er op het einde van de föhnbeurt extra volume in te blazen.

  Ik gebruik de zachtste stand, trouwens.

 • 7 jaar ago

  Ik had iets soortgelijks gekocht bij Kruidvat maar die is gesmolten. Is deze van beter materiaal gemaakt? Want dat werkte wel errug makkelijk…

 • 7 jaar ago

  Haha, ik kan dat dus ook niet :p Die hand-oogcoordinatie wil geloof ik niet zo :p

 • 7 jaar ago

  Klinkt wel goed! Zelf ben ik te lui om elke keer met een borstel en föhn voor de spiegel te staan :grijns:

 • Nathalie
  7 jaar ago

  Oei, er ging iets mis… hier dus de rest!
  (lees: van die gekke bobbels alsof ik met nat haar geslapen heb die er niet meer uit gaan).
  En ik kan dus ook niet weren met een fohn en een borstel tegelijk… zware fohn, dan moet doe borstel nog gedraaid en als ik da in de spiegel kijk geraak ik altijd verward door het spiegelbeeld :D

  Ik kreeg ooit voor kerst zo’n blaasborstel van Braun, die heb ik toen een tijdje hevig gebruikt (hij draaide alleen niet vanzelf) maar nu ligt hij ook alweer lang in de kast uit pure luiheid.

 • nathalie
  7 jaar ago

  Haha, zoo herkenbaar… volgens mij hebben we exact hetzelfde haar.
  Ik laat het echter meestal wel aan de luch drogen omdat ik door gewoon te fohnen van die gekke slagen voor in mijn haren krijg (lees: va

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed! Ik droog m’n haar aan de lucht, zonder kammen, alleen dan heb ik krullen :p

 • 7 jaar ago

  Ik ben eigenlijk wel erg benieuwd naar een tang als deze alleen is het wel weer bijna 70 euro en mijn routine nu werkt goed. Je zou zo’n ding gewoon een week op proef moeten hebben en zonder vragen geld terug als het je niet bevalt :P

 • 7 jaar ago

  Woew, dat klinkt als iets voor mij ;)

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close