Menu & Search

Bourjois Healthy Mix foundation

Bourjois komt met een nieuwe foundation (fond de teint): de Healthy Mix foundation is geformuleerd met een hele fruitsalade. Zo zit er abrikoos is voor éclat (een gezonde glans), meloen voor hydratatie, appel voor zijn anti-oxidantjes en gember voor de tonus (strakheid) van de huid. Bourjois belooft dat de foundation tot 16 uur blijft zitten en je huid 8 uur lang hydrateert. Er komt ook een Healthy Mix concealer met abrikoos, framboos en meloen.

Compleet naast de kwestie maar toch niet onbelangrijk : de héélijke reclame! Ik word er gelijk vrolijk van. Oh, en voor één keer vind ik het Bourjois model prachtig, haha. Zal wel een unicum in de geschiedenis zijn.

Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee wanneer deze foundation en concealer in de winkel zullen liggen – maar ik hoop snel. De prijs zal rond de €15 zijn voor de foundation.

Kijk jij ook uit naar deze foundation? Wat zijn jouw ervaringen met Bourjois foundation?

b r o n : Bourjois.fr

32 Comments

 1. Joyce
  12 jaar ago

  Ik kom uit Nederland en had deze foundation laatst in een kleine sample (soort mini verpakking) gekregen bij een tijdschrift. Hij dekte heel erg goed en bleef wel lang zitten maar na een paar dagen gebruiken kreeg ik er allemaal puistjes van! Misschien werkt hij wel voor anderen maar voor mij niet helaas :/

 2. Sariitha
  12 jaar ago

  Btw ik heb juist deze foundation in het krantje van de Kruidvat gezien ( heb die gisteren gekregen) Dus ik denk dat ie deze week in de winkel moet liggen. Er is een korting van 3€ op

 3. nono
  12 jaar ago

  Heb em zelf gekocht samen met de concealer in de 2 halen 1 betalen. Samen was et zoon 13 euro. Aparte van deze foundation is dat het een fruitige geur heeft. Niet zoveel dekking, maar zorgt wel voor een glow. En wat ik persoonlijk belangrijk vond is dat ie oil free is.

  • 12 jaar ago

   Woo – zo cheap! en bedankt voor de mini-review , nono <3

 4. Sariitha
  12 jaar ago

  Btw het kruidvat begint morgen met de actie 2 plus 1 gratis actie van het merk bourjois!! Allen daarheen!

  • 12 jaar ago

   Oeh – leuk! In België of Nederland ?

   • Sariitha
    12 jaar ago

    Belgie

   • strietje
    12 jaar ago

    Oei, daar zitten we nu met onze no-buy…

   • 12 jaar ago

    :uh: Misschien moeten we een paar uitzonderingen maken XD

 5. 12 jaar ago

  Klinkt goed, maar hij zal we te donker zijn voor mij…

 6. Marloes
  12 jaar ago

  Yeaaah, ik heb hem ook. En hij is echt super fijn. Bij andere foundations deed ik er altijd wat poeder over heen zodat het niet zo erg zou glanzen, want dan krijg je zo’n olie-achtige glans. Maar dit geeft echt een subtiel glansje wat echt lijkt op een healthy glow. En hij ruikt trouwens heeeerlijk, subtiel en fris. Geen chemische geur dus! :xxx:

  • 12 jaar ago

   Klinkt goed! Ik ga hem zeker ook halen … als ik hem vind XD

 7. Nele
  12 jaar ago

  Ik zag hem deze week bij Inno in Leuven! :D

 8. 12 jaar ago

  speciaal concept
  .-= – Mijn laatste post : Coastel Scents haul =-.

 9. Sariitha
  12 jaar ago

  Met z’n allen de grens over!! Haha ik zal van de week zeker naar bergen op zoom gaan dan.

 10. Margot
  12 jaar ago

  Ik hoop dat hij niet stinkt naar een rotte fruitmand ofzo DX

  • 12 jaar ago

   :uh: ok …
   Ze zijn niet achterlijk bij Bourjois dus ik neem aan dat ze een aangename geur hebben voorzien.

   • Evi
    12 jaar ago

    Margot en haar overgevoeligheid aan rotte fruitgeuren :)

 11. Mandy
  12 jaar ago

  Als je net tussen twee kleuren inzit, kan je ze altijd mengen. Is nu toch een actie 2 halen, 1 betalen (bij etos) XD

  • 12 jaar ago

   Haha, da’s waar! En wat een goede tip joh … nu wil ik zeker naar NL XD

   • 12 jaar ago

    doe ik ook vaak alleen dan moet je wel 2 kleuren hebben die bij je huidskleur liggen anders heb je er nog niets aan. En hier lagen maar 5 kleuren waarvan geen enkele echt bij mijn kleur paste :'( maar er is hier wel deze week actie 2 halen 1 betalen van bourjois

   • 12 jaar ago

    Ik ga echt huilen – hier is nog nergens niets te bespeuren van de paletten !

 12. 12 jaar ago

  Meestal is de Bourjoisfoundation altijd te donker. DX Dus het zal vast terug te donker zijn voor mij, misschien toch eens naar de concealer kijken, met anti-vermoeidheid ben ik altijd te overtuigen. :bloos:

  • 12 jaar ago

   Ze hebben drie segmenten (licht – medium – donker) met steeds twee of drie tinten : van 52 Vanille tot 58 Hâlé foncé.
   Om de één of andere reden zijn er steeds maar een paar die in de winkels liggen. Heel bizar & dom.

   • 12 jaar ago

    België, the place where you are fucked by Kruidvat. Daar zijn bijna alle foundations te donker voor mijn bleke huidje. Dat ze eens aan de student denken die nu de hele dag achter zijn boeken zit, met wallen van hier tot in Brussel.
    .-= – Mijn laatste post : 2010 =-.

   • 12 jaar ago

    Whahahah … “België, the place where you are fucked by Kruidvat.” XD
    Heel goed verwoord. Mag ik daaraan toevoegen dat ze meestal ook veel te laat de nieuwe spullen in de rekken hebben liggen? Iedereen is de Catrice Nude collctie al aan het reviewen, ik ben het nog niet tegengekomen …

 13. 12 jaar ago

  yup ze liggen er al, ik vond er zo weinig kleuren liggen 4 ofzo dat ik heb besloten ze net te kopen. Dus niet geschikt voor iedereen.

 14. Mandy
  12 jaar ago

  Ik bedoel de foundation trouwens.. haha
  De concealer is ook fijn. Die heb ik uitgeprobeerd en die ga ik denk ik ook nog kopen!

 15. Mandy
  12 jaar ago

  Hij ligt al bij de Etos :D Heb m zelf ook. Heel fijn! Je krijgt er een mooie glans van

  • 12 jaar ago

   Echt? Whah – hier in de Kruidvat nog niet. Ben gisteren gaan kijken. Poeh … Moet nog eens naar Nederland gaan shoppen, want heb gehoord dat de Catrice Nude Sensation daar ook al in de winkels ligt !

   • 12 jaar ago

    oewww heb btw gekeken naar die maybeline dingen…..neerrggeeennnnss de gelliner te bekennen!!! alleen maar de paletten en lipstick

 16. 12 jaar ago

  Ik kijk uit naar de concealer :D