Bourjois 1001 cils mascara

Bourjois 1001 cils mascara

1001cils1Er wordt reclame gemaakt voor ‘1001 Lashes’ , maar wanneer je in de winkel gaat kijken is het ‘1001 Cils’ – béétje vreemd qua marketing. En ook het model vind ik een miscast. Ik bedoel , serieus. Dat lijkt me niet het snuggerste meisje. Of ligt het aan de fotograaf ? In ieder geval … ik kocht dus deze mascara omdat mijn geliefde Benefit Badgal Lash mascara niet meer zo fris rook. Uit angst voor de zich ondertussen waarschijnlijk decadent voortplantende bacteriën (ooginfecties – aaaah! :O ) heb ik hem met pijn in het hart in de vuilbak gesmeten en deze mascara gekocht zonder er ook maar iets over te weten. Als ik de reclame had gezien zou ik misschien getwijfeld hebben – soit. De foute reclame achterwege gelaten , wat vind ik nu eigenlijk van deze mascara ?

1001cils2Toen ik hem opende en het borsteltje zag (een dun rubber ding met wat pieken op) zakte de moed al in mijn schoenen. What. The. Hell. Het ziet er pijnlijk uit en niet echt veelbelovend. Mijn ervaring met dit soort borsteltje is meestal dezelfde : klonters , lachwekkend rechte , samenklittende wimpers. Spinnenpootjes , quoi. Met een humeur dat ondertussen al onder nul was gezakt bracht ik de mascara aan. Als je niet té dicht bij je ooglid gaat porren is ‘ie helemaal niet pijnlijk. En het resultaat ? Check deze foto’s :

1001cils31001cils41001cils51001cils6(geen paniek , de zwarte vlekjes zijn
restanten van de vorige mascara ,
een slechte Nivea. Bah.)

Moet ik nog zeggen dat ik tegen alle verwachtingen in onder de indruk ben van deze mascara ? Hij geeft m’n wimpers véél lengte , een mooie krul en een glossy zwart laagje. Hij klonter niet – zelfs geen klein beetje. Hij geeft een grafisch effect – niets voor dagen waarop je een natuurlijke look wil , dus.

Heb jij hem al getest ? Wat zijn jouw bevindingen ?

7 Comments

 • Aha! Wat een geweldig artikel, moi heeft een nieuwe mascara nodig en ik wil drama verdorie :D Dankjewel honnepon :D

 • Ylahn
  8 jaar ago

  wouww jij hebt mooiie wimpers ^^
  Kzocht ng een nieuwe mascara .. et zal de deze wordnn !

 • 8 jaar ago

  Wow wat een mooie wimpers!! Dat had ik niet verwacht, ik zag de mascara gisteren bij de Etos en ik was ook niet onder de indruk van het borsteltje haha.

  Maar mooi hoor!!

  • 8 jaar ago

   Ja , ik ook niet dus … Ben heel erg blij dat ik voor één keer dom aan het shoppen was en ik een vlaag van hersenloosheid de tube in m’n mandje gooide zonder eerst te checken hoe het borsteltje was. Dan had ik hem nooit gehad.

 • Sabine
  8 jaar ago

  Dat model ziet er inderdaad erg intelligent uit hahaha :D
  Huh? Mascara? Wat is dat?

  Maargoed ^^ Het resultaat is goed!
  En wel raar inderdaad dat ze reclame maken onder een andere naam..

  • 8 jaar ago

   Ik blijk zelf niet de intelligentste – ik kijk een naar de eerste foto en zie dat de naam er gewoon in twee talen opstaat XD

   Wat een verwarrende mascara !

   • Sabine
    8 jaar ago

    Haha, dat had ik wel gezien :P

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close