Bodylicious: TBS Spiced Vanilla

Mijn liefde voor The Body Shop body butters is groot, en sinds ik die gebruik krijgen nog maar weinig lotions de kans. Toen ik kerstcadeautjes aan het shoppen was, ontmoette ik deze fles Spiced Vanilla body lotion. “Zo niet spannend” dacht ik, maar smeerde toch maar even wat op mijn handen. (Winterkoude & honderd winkeltasjes … feel my pain!) Dat kerstige parfum kende ik al jaren – het duikt elk jaar op rond het eindejaar – maar de geur die ik rook was compleet nieuw! Bye-bye prominent aanwezige, lichtjes hysterische kruidnagel en héllo gesophisticeerd parfum. De Spiced Vanilla van weleer is geloof ik soort van gemixt met de Warm Amber van 2008 met als resultaat deze heerlijke nieuwe geur.
Dus ik kocht mezelf dit pompje body lotion. Altijd handig voor tussendoor, maar het oogt stiekem ook gewoon leuk als kerstaccessoire op mijn bureau. Dus waar ik ga, volgt deze fles. Werk/thuis, werk/thuis, … Alles geurt naar Spiced Vanilla dezer dagen. Yum!

Meer Joliette

17 Comments

 • 7 jaar ago

  Ik kocht de box met de bodybutter, bodyscrub, lippenbalsem en douchegel + de bodylotion! Ben gewoon gek van de geur! Nu zijn de boxen min 25% dus ik vond het wel een goed idee om het te kopen!

 • 7 jaar ago

  Ja echt héél fijn – in NL hadden ze dat al maar wij in België hebben er éven (een paar jaar) op moeten wachten …

 • 7 jaar ago

  Ik ga hem toch maar eens ruiken, deze vanille liefhebster kan hem toch echt niet overslaan!

 • 7 jaar ago

  Mm vanille! Klinkt lekker!

 • Fien
  7 jaar ago

  yummie love vanilla! :luv: Ga ‘m zeker eens testen!

 • 7 jaar ago

  De geur is zo lekker! Ik heb ‘m in een bodybutter, die is ook zo fijn! Een lekkere warme geur voor de koude dagen rondom de feestdagen! :)

 • 7 jaar ago

  Lijkt me een hele lekkere bodylotion, ik hou van vanillegeuren. Hele fijne kerstdagen alvast! :xxx:

  Liefs,
  Desirée

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke foto! Lijkt me trouwens een heerlijke bodylotion.

 • 7 jaar ago

  Klinkt wel heerlijk :D De foto is trouwens mooi genomen ^_^

 • 7 jaar ago

  Ohh die foto, heel mooi! & hij ziet er echt goed uit!

  I wish you a merry christmas dear!
  Love Cindy
  http://www.glamourblog.tk

 • Jessica
  7 jaar ago

  … van 5 euro
  (sorry, had per ongeluk het vorige berichtje al gepost)

 • Jessica
  7 jaar ago

  Het handige is dat ze nu bij de Body Shop een klantenkaart hebben.
  Dus nu krijg je per euro die je spendeert, 1 punt.
  Heb je 50 punten, krijg je een waardebon v

 • 7 jaar ago

  Ik wil het zeker eens ruiken, maar weet niet of het mijn ding gaat zijn.

 • 7 jaar ago

  Heb de bodybutter en ik hou van die geur! De cranberry is ook erg lekker :D

 • 7 jaar ago

  Mmmm, heerlijk voor deze dagen! ^^

 • 7 jaar ago

  haha wat leuk geschreven!

 • 7 jaar ago

  Mmm klinkt heerlijk!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close