Bodylicious: Strawberry Feels Forever

Bodylicious: Strawberry Feels Forever

Strawberry Feels Forever was een product uit de Lush valentijnscollectie van 2010, maar werd – thank god – al snel onderdeel van de permanente lijn massage bars. De geur is die van de Yummy Yummy Yummy douchegel: een romige mix van vanille & aardbei met een vleugje hibiscus – geen chemisch aardbeienluchtje dus. Strawberry Feels ruikt romig en zoet en zacht, maar fris en fruitig genoeg om deze grijze dagen wat vrolijker te maken. Ben er helemaal verslaafd aan. Hij ligt hier naast me op mijn bureau, om af en toe te smeren.

Het is dus de bedoeling dat je zoete massages geeft met deze Strawberry Feels, maar ik gebruik hem ook gewoon als lichaamsolie. Lush massage bars smelten bij aanraking met je huid. Je moet gewoon even traag en geduldig de bar over je huid halen en daarna de olie inmasseren. Wel opletten: trekt niet meteen in.

Zalig op een droge winterhuid! Achteraf ruik je nog uren naar Yummy Yummy Yummy.

Ik kocht onlangs een nieuwe bar. Enkele dagen later:

(iPhone foto)

Absolute must-have voor Valentijn. En alle andere dagen van het jaar.

Love it?

Strawberry Feels Forever is te koop bij Lush voor €9,95.

19 Comments

 • 7 jaar ago

  Superschattig :)

 • 7 jaar ago

  Wat een toffe foto, die eerste.
  Product lijkt me ook erg fijn!

 • 7 jaar ago

  Hij lijkt me heerlijk, hmm! ♥ :grijns:

 • 7 jaar ago

  Grr ik baal zo dat er geen Lush bij mij in de buurt zit :(

 • 7 jaar ago

  Hij ruikt lekker!

 • 7 jaar ago

  ja, deze ruikt zoo lekker!

 • 7 jaar ago

  hmm lekker :)

 • 7 jaar ago

  Wat een leuk product zeg, de vorm is schattig! :D

 • 7 jaar ago

  Ja, die is echt super fijn!

 • 7 jaar ago

  Oooh, deze lijkt mij erg fijn :D Bedankt voor de review! :)

 • 7 jaar ago

  Hmm dat lijkt me inderdaad lekker! Ik ga die denk ik ook nog een keer kopen!

 • 7 jaar ago

  Ik hou echt van de massagebars van Lush, zeker in de winter met mn droge huidje :luv:

 • 7 jaar ago

  Ja lekker isie he! Ook een favo van mij. Ruikt echt naar aardbeitjes en is heel erg goed voor de droge winterhuid. Topper!

 • 7 jaar ago

  Hij lijkt me echt heel erg fijn!

 • Ik heb hem ook, maar ik heb hem nog niet gebruikt! Hij ruikt wel héérlijk!

 • 7 jaar ago

  Die lijkt me heerlijk!

 • 7 jaar ago

  Ik heb hem ook, en hij ruikt echt heeeerlijk!

 • 7 jaar ago

  Heb die toen op jouw aanraden gekocht en die is inderdaad zalig <3

 • Nele
  7 jaar ago

  En het lieve aardbeitje werd snel kleiner :)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close