Bodylicious: Lush Soft Coeur

Bodylicious: Lush Soft Coeur

Bodylicious: Lush Soft Coeur

Met dit koude weer staat de verwarming hoog. Ja hoor, lekker warm en gezellig allemaal, maar m’n droge huid wordt daar niet bepaald blij van! Aan de lopende band hydrateren, dus. Omdat je daar soms toch echt wel een beetje moe van wordt kan je dit werkje misschien delegeren?

Deze Soft Coeur Massage Bar van Lush is een vaste olie die smelt bij aanraking met de huid. Ik heb hem vaak bij in m’n handtas (veilig opgeborgen in een metalen tinnetje, that is) maar het is eigenlijk vooral een fun ding voor met z’n tweeën. Soft Coeur is namelijk très lickable: er zit pure chocolade in verwerkt en de olie is 100% eetbaar. Als je het daar nog niet warm van krijgt …

De Soft Coeur Massage Bar is te koop bij Lush boetieks en on-line aan een prijs van €7,95. 

13 Comments

 • Hande
  7 jaar ago

  Hier zwaait iemand die ook zo van Soft Coeur houdt!

 • 7 jaar ago

  Ik hou echt van Lush, heb al enkele massage bars en vind ze heerlijk. :love:

 • 7 jaar ago

  OMG me wants <333

 • Laura
  7 jaar ago

  heb ik! Is super

 • Cindy
  7 jaar ago

  Soft Coeur is een van mijn favorieten van Lush! Echt zó lekker, echt elke keer als ik ernaar ruik word ik er weer verliefd op haha

 • 7 jaar ago

  Lijkt me zo’n fijne massagebar!

 • 7 jaar ago

  Dat lijkt me erg lekker zeg!
  Die wil ik wel hebben :yey:

  Liefs Ilja

 • 7 jaar ago

  Mmmm lijkt mij top!

 • 7 jaar ago

  Mmmmm hebben!!

 • 7 jaar ago

  Deze heb ik ook gehad! Alleen zo jammer dat chocola afgeeft, Op een gegeven moment kreeg ik van die bruine strepen (vooral toen dit spul bijna op was). Maar de geur is wel super lekker!

 • 7 jaar ago

  Ik wist niet dat deze eetbaar is!

 • 7 jaar ago

  Nice :) Vooral die pure chocolade!

 • 7 jaar ago

  Klinkt wel fijn dit product:) Bedankt voor je review :)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close