Menu & Search

Bobbi Brown Malibu Nudes

“Surf’s up!”, ongeveer bovenaan de lijst van dingen die ik nooit zou verwachten van Bobbi Brown maar waar ik geen nee tegen zeg. Welkom, beach bum inspired kleurtjes. Het easy-does-it ‘Nude on Nudes’ oogschaduwpalette is, hoe kan het ook anders, een go-to in mijn dagelijkse routine. There’s something about Bobbi palettes. Maar bon, deze kleine collectie is veel meer.

Malibu Nudes

BobbiBrownMalibuNudesPromo

De Bobbi BrownMalibu Nudes‘ collectie
(promo pic)

De collectie bestaat uit het ‘Nude on Nudeoogschaduwpalette (met de kleuren Nude, Cement, Wheat, Espresso, Malted), vier blush duo’s (in de combinaties Pastel Pink / Powder Pink, Sand Pink / Pale Pink, Tawny / Peony, Plum / French Pink) en zes kleuren van de lipstick/lippotlood hybride Art Stick (de brights: Hot Berry, Electric Coral, Punch – de nudes: Brown Berry, Rich Nude, Bare). Ze is limited edition en uit sinds eind maart 2016.

Mijn producten

Nude on Nude

Gebaseerd op de frisse, natuurlijk look van surfer girls, ligt de focus van de Malibu Nudes collectie – what’s in a name – op zandkleurige nudes. Neutrale tinten die bijzonder mooi passen bij mijn bleke, neutrale huid (noch koel noch warm) en donkerbruine ogen. Wie mijn kleurprofiel deelt, wéét dat de meeste Bobbi Brown palettes spot-on zijn, en Nude on Nude – eentje uit de archieven – is niet anders. De vijf mooi op elkaar afgestemde oogschaduws zijn: Nude, Cement, Wheat, Espresso, Malted. Deze hebben alle vijf een (ideale!) blendable, romige, matte finish.  Ik gebruik dit palette graag als basis en voeg er een shimmery potlood aan toe, al dan niet in koper of een felle kleur, als accent.

Blush Duo (Plum / French Pink)

Waar het oogschaduwpalette subtiel en hyperneutraal is, geeft dit blush duo een pop van kleur aan je look. Alsof je een frisse duik in de zee hebt gehad. Aan te brengen met een zeer zachte hand en eventueel op te bouwen. Maar deze poeders zijn heel gepigmenteerd. Ook mooi romig en goed te blenden, maar dus niet te onderschatten qua pigmentatie. (Ye be warned, lieve lezer.) Plum geeft een meer gepolijste en natuurlijke look, French Pink is fris en vrolijk en jong.

Art Stick (Rich Nude)

Et maintenant, de Art Stick. Over dit product ben ik nog in dubio. Zoals ik hierboven al vermelde is het een hybrideproduct: 50% lipstick, 50% lippotlood – niet zozeer qua verpakking, maar vooral ook qua formule. Misschien is het dan nog net een beetje meer lippotlood… An sich een toffe lippie, in die zin dat het fijn tekenen is en de kleur mooi blijft zitten. Ik vind het echter niet altijd even makkelijk om de kleur egaal te krijgen (mijn oplossing: een lippenseel hélpt, beetje deppen met de vinger ook) en de waxy textuur en finish is even wennen. De potloden moeten geslepen worden, ook iets dat niet aan mij besteed is (Zo weet ik al niet meer waar ik de slijper heb gelaten, oeps.) Qua kleuren, is de Malibu Nudes collectie heerlijk. De felle kleuren zijn ideaal voor de zomer en een goede match met de formule. De nude tinten knipogen naar de Kylie Jenner lip (matte nude: check! all-lippotlood-everything lips: check!) en bijgevolg on-trend. Ik ben echter niet helemaal fan van het waxy gevoel op mijn lippen en kijk uit naar een lichtere formule…

swatches

Nude on Nude‘ oogschaduwpalette + ‘Rich Nude‘ Art Stick
Plum / French Pink‘ Blush Duo + ‘Rich Nude‘ Art Stick
Rich Nude‘ Art Stick op mijn lippen (snap quality, sorry)

*
limited edition
bij Parfuma en Bobbi Brown Stores (Antwerpen / Brussel)
Nude on Nude Eye Shadow Palette – €51
Blush Duo – €43,50
Art Stick – €27

samples

Save

7 Comments

 1. 6 jaar ago

  Ben vooral benieuwd naar het nude oogschaduwpalette. Ziet er echt een musthave uit!

 2. 6 jaar ago

  Het oogschaduwpalet heb ik ook. En ik heb de Art Stick in Hot Berry.

 3. 6 jaar ago

  Wauw, van dit soort collecties ga ik echt een beetje kwijlen. Wat een prachtige producten van dit mooie luxe merk!

 4. 6 jaar ago

  Wauw prachtige producten :o
  X

 5. Sonja
  6 jaar ago

  mooie producten!

 6. 6 jaar ago

  wauw dat ziet er heel goed uit

 7. 6 jaar ago

  Wauw! Wat een mooie producten!