Menu & Search

Bobbi Brown Greystone Eye Palette

Een nieuw seizoen, een nieuw Bobbi Brown oogschaduw palette! Maak kennis met Greystone, mijn meest recente aanwinst. Die dingen zijn ondertussen hands down de meest gebruikte van mijn collectie, absoluut mijn lievelingen. Naast het feit dat Bobbi & ik een voorliefde delen voor natuurlijke, ‘enhancing’ tinten en finishes, hou ik van de luxe look & feel van haar palettes. Die zijn daarin net iets uitgebreider dan de klassieke quints van veel merken: grote pans waar je heerlijk uitgebreid een penseel (bijgeleverd, mes chères) door kan halen zonder te prutsen om binnen het vakje te blijven en zonder een rommel te maken. De schaduw zelf is mooi qua formule: de kleuren vallen op te bouwen, waardoor je makkelijk subtiel start op kantoor en extra lagen aanbrengt voor meer drama ’s avonds. Als je on-the-go bent, kan dat gewoon met het fijne palette-penseeltje. Wie echter van een hele rijke pigmentatie is en meer keuze zoekt binnen één palette, gaat eerder teleurgesteld zijn en mikt best op uitgebreidere alternatieven (ik denk daarbij aan de Urban Decay Naked reeks en het NARSissist fenomeen; palettes die ik ook bijzonder fijn vind).

swatches van links naar rechts: Cream, Chiffon, Winter Grey, Caramel Sparkle, Black Steel

Greystone bevat de kleuren Cream (romig gebroken wit), Chiffon (redelijk transparant champagne glitter), Winter Grey (een perfect diep, grijzig mat taupe), Caramel Sparkle (redelijk transparant mediumbruin met gouden glitter) en Black Steel (mat bijna-zwart) Strikt genomen uit de gift collectie – en het is effectief iets waar je veel vrouwen een plezier mee kan doen – maar een cadeautje voor jezelf op tijd en stond is alleen maar goed voor de moraal, toch? (Lalala…)

conclusie

[icon]brook-icon-grin[/icon] een natuurlijk resultaat
[icon]brook-icon-grin[/icon] rijke formules: fijn om mee te werken + versmelten mooi met de huid
[icon]brook-icon-grin[/icon] 5 oogschaduws, (dubbel) penseel en spiegelcompact voor de prijs van 2 oogschaduws, géén slechte deal!

[icon]brook-icon-neutral[/icon] ondanks de op te bouwen pigmentatie vergt deze combinatie van kleuren en finishes enige skills, hou daar rekening mee als het een cadeautje is

 

*
Greystone en Rich Caramel palettes
limited edition, bij Bobbi Brown stores en Parfuma

€55

Save

8 Comments

 1. 6 jaar ago

  Ik grijp ook altijd terug naar mijn BB palettes. Deze ziet er ook weer zo mooi uit, helemaal mijn kleuren. Prachtige foto’s weer trouwens.

 2. 6 jaar ago

  Ziet er fantastisch uit! Handig dat je het zelf kan opbouwen, dat maakt het product wel multifunctioneel :)

  Ik ben fan van je blog, wat denk je ervan elkaar te volgen?

  Liefs
  x Isabelle | Outfit Van De Dag

 3. 6 jaar ago

  Hoe perfect is winter grey ?

 4. 6 jaar ago

  @ Beautifulday4makeup : Ik weet niet. Ze doet wel heel veel moeite (haar boeken, het feit dat je op elk verkooppunt een one-on-one workshop kan regelen) om ons goede make-up applicatie aan te leren. :)

 5. 6 jaar ago

  Wat een mooie palette is dit.

 6. 6 jaar ago

  De kleuren spreken me zeker aan! Maar inderdaad, je moet een beetje weten hoe je Bobbi Brown oogschaduw ’t best gebruikt.

 7. 6 jaar ago

  Goed dat ik weet dat dit voor de geoefende make-up gebruiker is, maar dat ligt toch minder in lijn met haar doelen?