Menu & Search

Blonde ambition: couture looks

Een tijdje geleden verfde ik mijn haar donker. Ik had een hele tijd een karamelkleur gehad, was overgeschakeld naar iets roders maar was dan zo geïrriteerd door die kleur dat ik gewoon weer een brunette wilde zijn. Maar nu ik foto’s heb gezien van de Chanel & Armani couture shows, wil ik weer lichter!

De looks zijn mooi & elegant maar een tikkeltje bedhead met een toefje grunge. Helemaal mijn ding! Ik heb trouwens de hots voor het geelblond van Chanel met de uitgroei. Maar vooral de haarstijl van de Armani Prive show vind ik leuk : een genettoyeerde bedhead enerzijds en relax retro-waves anderzijds. Klinkt als een goed plan, en ik ga alvast proberen mij haar ook zo te stijlen (eh … wish me luck) offf misschien schakel ik daar beter Nini voor in ;)

Maar de keur, daar ben ik nog niet zo zeker over. Ik wil namelijk niet blond-blond meer. Wat vinden jullie van deze kleur :

Ik hou jullie op de hoogte! Ohja, en voor jullie gaan vragen hoe jullie nu moeten weten of ik met die kleur zou staan (jullie hebben mijn immers nog nooit gezien): wanneer ik terug ben van vakantie plan ik een live cam sessie! Dan stel ik mezelf en Nini voor. Dat doe ik namelijk liever zo, dan via foto of video.
Enkele twitteraars hebben ons ondertussen al gezien, toen ik de soft- en hardware aan het testen was. Maar binnenkort dus officiëel publiek! Een datum & uur volgt.

14 Comments

 1. 12 jaar ago

  suuuuuuper mooi die ondersten. Niemand die toevallig weet welke kleur lippenstift dat is? haha :)

 2. 12 jaar ago

  haha, ik volg niet de trends op het gebied van haarkleur. Ik heb vanmezelf blond en ben er tevreden mee :)
  Ik heb wel een keer mn haar bruin geverfd, maar het zag er niet zo heel pretty uit…. :nono:
  Caramel lijkt me een mooie haar kleur!

 3. 12 jaar ago

  Ik houd ook van blond haar, heb zelf al jaren een balyage :)

  Bij mij werkt die CommentLuv ook niet goed, er blijft altijd een hele week dezelfde link staan, stom hé ;)

  • 12 jaar ago

   Hm. CommentLuv werkt soms een beetje op mijn systeem. Wil hem er af gooien, maar ik denk dat ik het te hard zou missen. (Ik ben lui – dan moet ik altijd op zoek naar al die artikels :lick: )

 4. 12 jaar ago

  die eerste foto is DIVINE :love: als ik zo’n kapsels zie mis ik echt mijn lang haar… :(
  .-= CommentLuv link : Hema bamboo body scrub- review =-.

  • 12 jaar ago

   Toen ik je heb gezien op de beautymeet had je toch heel lang haar – heb je het geknipt?
   Ennuh … dat groeit wel terug ;) Ik vond dat lange haar in ieder geval mooi bij je.

 5. 12 jaar ago

  hele mooie kapsels! vooral de kleuren!
  .-= CommentLuv link : Flip Flop Fantasy Poolside collection China Glaze =-.

 6. 12 jaar ago

  blond haar is heel leuk. ik wil ook een keer blond gaan maar ik weet niet of het mij staat. :P

 7. Danique
  12 jaar ago

  Ik ben net weer helemaal blond.. beetje zoals op de tweede foto, iets lichter maybe..
  Ik ben van mezelf ook redelijk donker, maar ik hou van blond.Vooral ’s zomers. Ik vind de kleur van de derde foto wel mooi!

 8. 12 jaar ago

  Wauw. ik hou van blond, haha.
  Alleen ben ik van oorsprong brunette,
  maar met lichte plukjes is het toch een beetje blondine :P
  .-= CommentLuv link : Shoplog- 7 juli 2010 =-.

 9. 12 jaar ago

  Wauw, wat een mooie kapsels! Die kleur is ook geweldig :)

 10. 12 jaar ago

  Geweldige kapsels en kleuren!

 11. 12 jaar ago

  Oeh! I’m loving it! Ik denk dat de onderste kleur je echt mooi zou staan. Zachter dan je donkere lokken – die ik by the way ook mooi vind!
  Ik kan me je niet voorstellen met écht blond haar of heb je het nooit zo blond gehad als de vier bovenste foto’s?
  Ik vind de snit & styling ook geweldig.

  Omdat die CommenLuv dus niet werkt bij mij – some spammin’ here!
  Catrice Hot or Not vs Chanel Splendeur – DUPE!! http://www.it-girl.be/?pagina=archief&id=1423

  • 12 jaar ago

   Nee, zo blond heb ik het nooit gehad. Hier is een foto van m’n lichtste haar. Zo zou ik het graag terug willen … Ik had het thuis gekleurd maar de kleur die ik toen gebruikte ligt nu niet meer in de winkel. Ik durf niet at random iets anders kiezen dus wil het bij de kapper laten doen deze keer ;)