Menu & Search

Binnenkort: L’Occitane Shea boter & Honing

Can you say ‘yum’? Twee om naar uit te kijken in 2013: deze schattige crèmes van L’Occitane, geformuleerd met sheaboter en honing om de huid te verzachten en beschermen in de winter. En winter it is, brrrr! Wie mij volgt op twitter en/of instagram zal de Honey Whipped Body Cream al hebben voorbij zien komen want ik ben er compleet verslaafd aan...

Body butters met shea worden wel vaker ‘opgeklopt’. Het geeft de van nature stevige en zwaardere boter een luchtige textuur. Wanneer je wat uit de pot scoopt kraakt het een beetje als slagroom. (Mmmmm…)  Eens de boter warme huid raakt smelt de ‘whipped’ textuur tot een romige, dikke crème. Het vergt een beetje meer moeite om hem in te masseren, maar het effect? Oeh-la.

Zalig om voor het slapengaan wat van de Honey Whipped Body Cream op te doen. Ruikt ZO lekker! Zacht, poederig en zoet: crème + honing maar met een hint van witte bloemen. Een hele kalme, lieve geur. Past bij de verpakking die het kind in mij helemaal aanspreekt. Wel niet zeker of ik deze producten wil uitstallen in de badkamer … Ik hou m’n potje wel naast mijn bed. Toch smeer ik de Body Cream ook ’s ochtends,  wanneer ik door de kou moet op weg naar ’t werk is een beetje zachtheid wel zo fijn. De geur is aanwezig, maar zacht genoeg om te combineren met elk parfum. In de loop van de dag hydrateer ik mijn handen met de Honey Hand Cream. Een super L’Occitane shea handcrème met diezelfde lievige geur. #like

verkrijgbaar
vanaf januari bij L’Occitane winkels en verkooppunten

prijs
Honey Whipped Body Cream 125ml – €20
Honey Hand Cream 30ml – €7

18 Comments

 1. Sanne
  9 jaar ago

  Ik zag deze handcrème 1/2 jaar terug op vakantie in Kroatië ik had zo’n spijt dat ik hem niet had gekocht, want toen ik weer terug in Nederland was kon ik hem nergens vinden! Maar hij komt hier dus nog, super want die handcrème, zo heerlijk! Kan niet wachten, in Januari maar gelijk bestellen! :D

 2. R.
  9 jaar ago

  Joliette mag ik je vragen, heb je de Deauty box van december al gekregen?
  Ik ben erg beniuwd naar wat erin zit. Dank je wel!!

  • 9 jaar ago

   Nee, ik heb hem niet gekregen. Anders direct.

 3. 9 jaar ago

  Deze producten zijn echt zoo zalig! Ik ben ook verslaafd :-)

 4. 9 jaar ago

  Hoe is die handcreme ivm de gewone reeks? Steeds hetzelfde qua textuur behalve een andere geur?

  • 9 jaar ago

   Stevig, zoals de gewone shea’s.

 5. 9 jaar ago

  Lijkt me heerlijk, ben hier zo benieuwd naar! <3

 6. 9 jaar ago

  Ik hoop dat ik de body butter nog weet te scoren. Zo lekker!!

 7. 9 jaar ago

  Die body butter ziet er zeker goed uit :-)

 8. 9 jaar ago

  Ik ben zo benieuwd naar die body butter. Lijkt me echt heerlijk!!!

 9. 9 jaar ago

  Jaaaa, heb ze hier ook staan en vind ze heerlijk! Zo lekker voedend en zacht van geur ♥

 10. Jessica
  9 jaar ago

  Waarom is het toch zo duur? :(

 11. 9 jaar ago

  Oeee, ik wil!! Lijken me heerlijke producten:)

 12. Mmm! ziet er heel goed uit :)ben super benieuwd naar die handcrème!

 13. 9 jaar ago

  ik ben dol op honing :D

 14. 9 jaar ago

  Of course I say YUM! Die structuur ziet er echt zo heerlijk uit, haha!

 15. 9 jaar ago

  Ben echt benieuwd naar de bodybutter!