Bijna opgemaakt: favo producten du jour

Bijna opgemaakt: favo producten du jour

Op Joliette krijgen jullie meestal foto’s te zien van nieuwe producten in al hun glorie. Vandaag is dat net even anders. Ik laat jullie namelijk een aantal producten zien die ik bijna heb opgemaakt. Want alle producten die ik koop of krijg gebruik ik en als ik ze heel fijn vind, dan gaat zelfs het laatste restje niet verloren. Dus je kan deze spullen gerust als mijn favorieten van het moment beschouwen.

Rituals Ginkgo’s Secret handbalsem
Deze gebruik ik gewoon als handcrème. Het is alweer mijn derde tube en als ik er eentje ga kopen dan koop ik ze ineens in ’t groot in. Iedereen die deze handcrème van me gebruikt wil namelijk ook een tube. Hij heeft een heerlijke geur, trouwens! Kan me echt helpen focussen op mijn werk. Ook heel fijn voor ’s nachts (daar dient hij eigenlijk voor) want Ginkgo’s Secret helpt je huid regenereren en je staat op met superzachte handjes.

Too Faced Shadow Ensurance Eyeshadow Primer
Na de Urban Decay Primer Potion is dit mijn favoriet. Ik gebruik hem nu veel minder sinds ik de UDPP heb en eigenlijk ook omdat het tubetje er zo vies uit begint te zien. Meh. Misschien moet ik hem maar gewoon in de vuilbak mikken?

O.P.I. Natural Nail Base Coat
Een hele fijne base coat die mijn nagels mooi opvult en snel droogt. Helaas bijna op. Het kwastje raakt nog maar net de vloeistof. Ik moet het wat kantelen om nog genoeg op te pikken om een volledige nagel te doen. Deze koop ik waarschijnlijk één van de dagen opnieuw, wanneer ik nog eens in de buurt van Instant Spa ben.

Lipsmacker in Vanilla Sugar Pink (review)
Deze smaakt naar roze koekjes. Gewoon té lekker! Al mijn tweede stick, trouwens. Wat kan ik zeggen, ik ben fan!

L’Oréal Demaq’Expert : milk wordt tonic
Ik herinner me nog dat ik jaren geleden een testertje hiervan gebruikte dat bij een magazine zat. Toen haatte ik hem, want ik was ervan overtuigd dat ik er pukkels van kreeg. Toen ik hem overlaatst in een dappere bui uit een afprijsbak viste (hij was maar €1,50!) probeerde ik hem nog eens en werd plotsklaps – en compleet onverklaarbaar – verliefd. Een héle fijne remover. Helaas wordt hij niet meer verkocht, haha. Je zal altijd zien …!

Helena Rubinstein : All Mascaras
Dit is een mini die ik gratis kreeg bij een eh … royale aankoop, zegmaar. Hij haalt alle oogmake-up er af maar ik vind Lancôme’s Bi-Facil nog steeds beter. En Bourjois heeft een oogmake-up remover die evengoed werkt en veel minder kost. Maar deze HR vind ik dus ook heel fijn. Eigenlijk wilde ik hem houden om te reizen maaarrrr je weet hoe dat soms gaat met dingen die je fijn vindt. Voor je het weet is het op!

D&G La Roue De La Fortune (artikel)
Mijn favoriete unisex geurtje: licht, zoetig en fluweelzacht. Ik draag hem bijna altijd tegenwoordig, en wissel af en toe af met een supervrouwelijk parfum (L’Instant de Guerlain, V&R Flowerbomb …) als ik even geen zin heb in subtiel. Eigenlijk ook om hem een beetje te sparen. Want het volgende flacon dat ik koop zal L van Lolita Lempicka zijn!

Roger & Gallet Crème de Corps (review)
Zaligheid in een potje, deze crème de corps. Hij geurt heerlijk subtiel en zacht naar vanille – doet me een beetje denken aan babyproducten. Ik kocht hem in de uitverkoop maar ga binnenkort op zoek naar een nieuwe pot. Zal helaas full-price zijn, dan. De producten van R&G zijn lekker luxueus maar helaas is de prijs navenant.

The Body Shop Vitamin E dagcrème
Hoewel de pot bijna op is en ik hem regelmatig gebruik, ben ik niet overtuigd door deze crème. Ik pak er vooral naar als ik weinig tijd heb en een dagcrème wil die supersnel intrekt. Dat is namelijk zijn sterke punt. Maar ik ruik er echt de alcohol in, wat nooit goed kan zijn voor je huid denk ik zo. Alcohol droogt uit en het verbleekt je huid als je ermee in de zon gaat. Of dat zou het doen, maar deze crème werkt fijn en droogt absoluut niet uit.
Toch niet overtuigd. De nachtcrème van deze lijn is dan weer absoluut zalig en een echte aanrader. Vandaar dat ik dus ook de dagcrème kocht.

In De Watten : Whip It Up Bath & Shower Butter
In het begin gebruikte ik hem alleen in bad en vond ik er niet zo veel aan. Maar nu ik hem heb herontdekt voor in de douche ben ik verslaafd. Verslaafd, I tell you! De textuur van dit product is echt heel apart. Het doet me denken aan droog roomijs of hele dikke slagroom. Superleuk om uit het potje te ‘scoopen’ – wel gevaarlijk want voor je het weet zit je zo’n lol te hebben in de douche dat het hele potje plots leeg is. No kidding. De eerste keer was ik zo verbaasd door de textuur dat ik enthousiast een vierde van de hele inhoud erdoor jaagde.
Er zitten stukjes amandel in deze Whip it Up om je huid heel zacht te scrubben. In combinatie met een douchepuff geeft hij zalig veel, romig schuim. Ah, ik hou van deze boter …

Nuxe : Crème Etincelante
Ik moet eigenlijk weer eens nodig wat Nuxe producten inslaan. Vroeger waren de Crème Fraîche, de Rêve de Miel reinigingsgel en de melk met drie botanische extracten mijn favorieten. Deze crème étincelante peelt mijn huid (chemisch, niet door korreltjes o.i.d.) en geeft het een hele mooie glans. De befaamde éclat die twee jaar terug zo in was. Toen heb ik hem ook voor het eerst gekocht. Dit is mijn tweede pot en zoals je kan zien moet ik nodig om een derde.

Gebruik jij al je producten op? En koop je wel eens wat opnieuw?

35 Comments

 • 7 jaar ago

  Haha, ik ben weeral gewaarschuwd … Ga ik eens langs dan. Die op de Bredabaan klinkt niet te ver! Thx :)

 • Sariitha
  7 jaar ago

  In antwerpen zijn er ook twee hoor. Je hebt er eentje op de Bredabaan ( voorbij de Carrefour) en de ander is in een zijstraatje van de bischoppenhoflaan.

  Ik ga altijd naar die van op de Bredabaan ( minder druk). Ik loop er binnen om 1 ding te komen en ik kom buiten met 3zakken, gevaarlijke winkel DX

 • Lija
  7 jaar ago

  De Action is een soort ‘dump-store’, maar dat doet de naam niet eer aan. Sommige winkels kunnen een rommeltje zijn, maar er zijn zulke leuke spulletjes te koop! Van schoonmaakproducten tot keukenartikelen en zelfs dus lichaamsproducten. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan. Zelf ga ik ook om de zoveel tijd heen om in te slaan, vind het een geweldige winkel!

 • 7 jaar ago

  Voor zover ik weet vind je het in BE bij Galleria Inno, Ici Paris XL, Planet Parfum, Iü (het vroegere Equiform) en bij sommige apothekers.

 • 7 jaar ago

  Nuxe, waar vind je dat?

 • 7 jaar ago

  Ah, TBS bodu butter :love: Daar heb ik er altijd een aantal van liggen en ze gaan altijd (veel te snel, haha) op!

 • 7 jaar ago

  Ik ga een keer kijken als ik in NL ben en een action tegenkom? (Wat voor winkel is dat trouwens? Drogisterij?)

 • 7 jaar ago

  Whahahah, nee inderdaad! Maar je mag m’n spullen gebruiken hoor zus :love:
  (Zolang je ze maar terugzet! Or else … !!! ;) )

 • 7 jaar ago

  Thx! :yey:

 • 7 jaar ago

  Ik heb nog nooit een Project 10 Pan gedaan, omdat ik denk dat ik het nooit zou volhouden. Ik koop ondertussen trouwens gewoon nieuwe spullen :lick: En ik gebruik alles zowat door elkaar, maar een aantal springen er echt wel uit qua gebruik …

 • 7 jaar ago

  Thx voor de tip ! :)

 • W.
  7 jaar ago

  -Mac lippenbalsem
  -Kruidvat reiningsproducten voor de gevoelige huid
  -Aldi dagcreme
  -Gosh mascara, omdat hij ongeparfumeerd is
  -The body shop – body butters

 • 7 jaar ago

  Ja, de meeste producten maak ik wel helemaal op, tenzij ik het echt een slecht product vind of het kapot gaat.

 • Nele
  7 jaar ago

  Ik vind het fijn om te zien welke producten je graag gebruikt. Zelf vind ik het ook leuk op mijn eigen producten op te maken, anders is het toch maar zonde van het geld…

 • 7 jaar ago

  Wat een leuk artikel! Het is inderdaad eens leuk om de producten te zien die je écht graag gebruikt :)
  Ik gebruik bijna al mijn producten helemaal op voor ik iets nieuw kopen, maar af en toe kan ik me toch niet inhouden en koop ik al nieuwe dingen voor de vorige op waren :)

 • 7 jaar ago

  Het meeste komt niet altijd op, dan koop ik weer te snel iets anders en dan beland het andere weer ergens in de kast. Zonde dat wel..

 • Sariitha
  7 jaar ago

  Bij de Action heb ik de demaq expert foaming gel gekocht. Ik vind em zo goed! Echt een aanrader!

 • Nathalie
  7 jaar ago

  Ik kocht vorige week zo’n L’Oréal Demaq’Expert product in de Action :) Het is ook een reinigingscreme maar dan een groene… Het zou kunnen dat ze die van jou daar dus ook hebben voor een zeer lief Action prijsje.

 • 7 jaar ago

  Jep, ook in België kan je hem nog krijgen bij de Action (ik kocht hem daar enkele weken geleden voor 1 euro ofzo…)

 • 7 jaar ago

  Als ik een product echt fijn vind gebruik ik het tot de laatste druppel en dan koop ik het vaak ook opnieuw. Ik probeer eigenlijk alles toch wel op te maken, zelfs als ik het product niet super vind, anders is dat ook zo zonde.

 • 7 jaar ago

  Onlangs voor de eerste keer een nagellak (ook een basecoat) opgebruikt – eerste keer dat me dat overkwam XD . Goed om te zien dat je niets verloren laat gaan!

 • 7 jaar ago

  Klinkt allemaal heel erg fijn!

 • 7 jaar ago

  Ik maak producten eigenlijk ook nooit op :) toch niet de mijne ;) alleen deo’s :bloos: maar ik weet niet zeker of die ook tellen

 • 7 jaar ago

  Nuxe creme fraiche is ook één v mijn favoriete producten :) en die handcreme ga ik eens proberen!

 • Oeps, te snel op het knopje gedrukt!
  Wilde nog zeggen dat het nog wel meeviel en dat als ik iets echt goed vind, ik het ook heraankoop :)

 • Ik probeer altijd mijn producten op te maken. In principe gebruik ik ook maar product per product (dus geen 4 mascara’s tegelijk of zo), om te vermijden dat ik dingen laat liggen en ze gewoon slecht en vies worden, en heb ik ook maar een versie van een product. Met de solden ben ik wel een beetje overboard gegaan bij TBS met douchegels. Nou ja, d

 • 7 jaar ago

  Lijken me stuk voor stuk fijne producten! :D
  Maar ik heb een no-buy, dus dit zal eventjes moeten wachten :P

 • 7 jaar ago

  Als producten echt fijn zijn maak ik ze tot en met het laatste restje inhoud op. Maar ik heb best veel producten en wissel ook graag af, dus kom niet snel aan de laatste restjes. :bloos:

 • gloria
  7 jaar ago

  ik maak niet zo héél veel producten op, maar ik probeer mij er de laatste tijd een beetje mee bezig te houden. Ben net verhuisd en heb echt té veel zooi, dus er zou dringend eens wat plaats gemaakt mogen worden in die kastjes ja :-)
  Vooral dagcrèmes, shampoos en body lotions heb ik in overvloed..

 • 7 jaar ago

  Veel! IK maak heel weinig op, weet nie thoe dat komt want ik ben niet super zuinig ofzo. Mooie foto’s ook :)

 • 7 jaar ago

  Het TBS Vitamin E Serum heb ik dus iets van 4 keer gekocht. Dat is echt een van mijn favorieten! Verder koop ik af en toe wel iets opnieuw, maar dat serum heb ik het meest opnieuw gekocht :)

 • 7 jaar ago

  Lijken me echt fijne producten!
  Ik maak het liefst iets op, voor ik iets nieuws koop :)
  Je hebt trouwens een superleuke site!♥

 • 7 jaar ago

  Ik ben nu bezig met P10P of moet ik zeggen PoneindigP.. :P Ik ga door tot het allemaal op is, want ik heb echt een hele kast, ladekast en grote doos vol met dit soort producten, ik word er gek van. :P
  Ik gebruik mijn Rituals whipped body cream ook als handcrème. :P

 • Mary
  7 jaar ago

  L’Oreal Demaq is in Nederland nog te koop bij de Action, kost daar ook erg weinig.

 • 7 jaar ago

  Het liefst maak ik alles op. Ik ben nu ook bezig met shampoos ed echt opmaken, want die heb ik veel liggen. Soms koop ik wel wat opnieuw, maar liever probeer ik iets anders.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close