Menu & Search

Benefit ‘Galifornia Love’ giftset

Deze psychedelische waarzeggersbol toont mijn toekomst, lieve lezer.


Ik kocht het eerste én leukste kerstcadeau van het jaar schaamteloos voor mezelf. Lemme explain. Deze psychedelische waarzeggersbol toont mijn toekomst, lieve lezer.  Heel rooskleurig, met zonnig oranje California vibes en heel veel hartjes en liefde. <3 Heel belangrijk: dit is mijn toekomst zoals ik die wil zien. Geen donkergrijze wolk van depressie meer; good riddance, m**herf**ker. Ohja, en deze bol/toekomst? Er zit hele fijne make-up in…

[korra_icon icon=”sun”]

Het is de meest bijzondere kerstset van het jaar, voor mij. Zo anders, zo origineel, zo’n heerlijke hippie mood die het uitlokt, love love LOVE it! Benefit, dat heb je lekker gedaan. :) De drie producten in deze bol staan al een hele tijd op mijn wishlist: Roller Lash mascara (een favoriet van vriendin Roxanne), Gimme Brow (ik ben never not into wenkbrauw spul) en de prachtige Galifornia poederblush waar ik begin dit jaar al zwaar naar aan het lusten was.

Roller Lash, zwart (full size) – Gimme Brow, 3 deep (full size) – Galifornia powderblush (mini)

Foundation (deze van NYX) + de inhoud van de bol + YSLRose Happening‘ lips + Elizabeth & James Nirvana Black parfum

Nirvana Black van Elizabeth & James (Mary-Kate & Ashley Olsen, éigenlijk) is ook vaaglijk gebaseerd op herinneringen. De geur brengt mij terug naar mijn laatste New York trip met de meisjes. <3 Ongeveer de helft van die trip spendeerden we bij Sephora, waar we elke dag – sorry, citizens of New York! – een parfum gingen aanbrengen. Tegen het einde van de trip droeg iedereen Nirvana White. En ik Black. Om budgettaire redenen nam ik geen flacon mee naar huis, waarvoor ik mij achteraf vaak genoeg heb vervloekt. Toen ik onderweg naar Japan een staaltje leende van Sté (“wtf, jij hebt gewoon Nirvana Black mee?!”) tweette ik mijn hartezeer. Resultaat: de lieve Trui & Sofie (Café Cosmétique) importeerden mij een flacon. Hoe liieeefff! Achteraf gezien stiekem nog toffer, want op dat moment was Sofie juist begonnen aan haar boek over parfum bij Manteau: Parfumwijzer. The woman gets it.blogpost van 18 januari 2016

[korra_icon icon=”moon”]

BENEFIT Galifornia Love gift set
shop in store bij Inno (B) en Douglas (NL)
adviesprijs €30
shop online bij:
Douglas (NL/B)  –  Cult Beauty
ook verkrijgbaar:
BENEFIT Hello San FransiGLOW! gift set
BENEFIT Bright By The Bay gift set
BENEFIT Cable Car Cuties gift set
BENEFIT Eye Love gift set
BENEFIT Head Over Hills gift set
BENEFIT Golden Gate Glam gift set
BENEFIT Sant Fran Dandy gift set

5 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 4 jaar ago

  Zo een leuk setje, de verpakking alleen al! En hoera voor cadeautjes voor jezelf (ik kocht mezelf gisteren een nieuwe krultang ;)).
  Fijn om te horen dat je je weer helemaal jezelf en ook echt helemaal goed voelt! xx

 2. 4 jaar ago

  Wat een leuke set! Die Roller Lash is zoo goed!

  • 4 jaar ago

   Omg ja, ben echt impressed! *-* En die blush! ZO gepigmenteerd en – al zeg ik het zelf – een schoon kleurtje bij mij!

 3. 4 jaar ago

  Zo’n super leuke set! Ik ben echt dol op dit soort cadeausets. En de producten vind ik ook mooi! Staat je goed.

  • 4 jaar ago

   Dankjewel, Loes. :) Ja, deze zijn echt zo goed gedaan ook! <3 Je kan die gewoon geven met een verjaardag ofzo, geen nood aan kerst.