Menu & Search
London calling: Benefit brows … on a boat

London calling: Benefit brows … on a boat

benefitbrowboat1_2

Hello sailor! Vergeef me deze random blogpost maar ik moest dit nieuws gewoon delen, want heerlijk tipje voor wie tussen 9 april en 31 augustus in Londen is dit jaar: vergeet eventjes de Benefit brow bar, deze zomer vaart er een brow boat op de Thames. Benefit Cosmetics heeft een heuse rivierboot omgebouwd tot bene-walhalla. Het ruim is verdeeld in verschillende ruimtes waar je kan shoppen, behandelingen kan boeken én van een drankje kan nippen. Aan de ene kant van het dek, de Pinkerton Parlour, word er namelijk koffie en cocktails geserveerd. De andere kant is all decked out in Hawaii stijl en staat geheel in het teken van de Hoola bronzer. Pssst: Cabana boys serveren er cocktails…
Ik kon geen foto vinden van de boeg, maar ik ben er zéker van: it has my name written all over it. Rest ons enkel nog een datum te prikken voor een tripje London, mes chères. Halen jullie de agenda erbij? x

officiële website: Good Ship Benefit

Save

8 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 5 jaar ago

  Zalig! Alleen daarvoor al zou ik een tripje Londen boeken.

 2. 6 jaar ago

  Super, In Juli ben ik twee daagjes daar

 3. 6 jaar ago

  Whooo! Toevallig ben ik in mei een dagje in Londen, maar of ik er zal geraken, is een andere vraag. Lijkt me wel enorm leuk!!

 4. 6 jaar ago

  Holy shit! This is heavennnnn :D

 5. 6 jaar ago

  Oh wow, zo cool zeg.

 6. 6 jaar ago

  Oh zo leuk! Een extra reden om nog is naar London te gaan! :-)

 7. 6 jaar ago

  Zei je Cabana boys? Laat ik alvast mijn Londen trip vastleggen ;) Ziet er geweldig uit

 8. 6 jaar ago

  Hahaa zalig zeg ! En met echte cabana boys, woehoee !