Menu & Search

Beauty Radar – sept. ’17

Er staan een aantal dingen heel toffe dingen - bon, dat vind ik zelf natuurlijk altijd :) - op mijn radar deze maand en ik ben blij dat ik ze in een kleine collage heb kunnen proppen. Niet bijzonder elegant, maaaarrr ... #oeps Here goes.


Er staan een aantal dingen heel toffe dingen – bon, dat vind ik zelf natuurlijk altijd :) – op mijn radar deze maand en ik ben blij dat ik ze in een kleine collage heb kunnen proppen. Niet bijzonder elegant, maaaarrr … #oeps Here goes.

1/ GlamGlow Gravitymud, Power Rangers edit. Het metallic GlamGlow Gravitymud peel-off masker staat al langer op mijn lijst van te proberen producten. Alsof de originele zilveren versie nog niet leuk genoeg was, komt het merk dit najaar met Powers Rangers collab. I kid you not. Je smeert het masker nu in goud (Goldar) en groen (Rita Repulsa). In mijn hoofd ben ik al een filmavondje aan het organiseren waarbij we lekker maskertjes kunnen leggen terwijl we de nieuwe film opzetten en ons wentelen in Pow-Pow-Power Raaangers! nostalgie. Yay!

2/ Shu Uemura x Mario Bros Nog een heerlijke samenwerking die gesmeed lijkt in mijn kindertijd is de feestcollectie van Shu Uemura. Gender wordt geschapt, nerdiness gevierd: de pixelfiguurtjes van het Mario Bros universum sieren de verpakkingen. Zo hard balen dat de Shu Uemura winkel opgedoekt is in Antwerpen! (Dat laatste ook al omdat ik er dus mijn holy grail shu cleansing oil niet meer kan inslaan. Booee!) Sowieso op de wishlist uit deze collectie: de felrode lip stylo, cleansing oil dus, kholpotlood en *kir* die mauve-roze cushion blush.

3/ Lancôme Miracle CC Cushion Een hele reeks nieuwe releases bewijzen dat de cushion trend geenszins over is. YSL, Urban Decay, Giorgio Armani, ze gaan er allemaal nog eentje uitbrengen. De eerste die het concept uit Azië introduceerde op de Westerse markt, Lancôme, heeft ondertussen ook al cushion blushes, cushion highlighters en komt ook met een cushion color corrector. Gezien mijn ervaring met de Miracle Cushion Foundation formule (lees hier) en mijn occasionele roodheden, had de groene variant meteen mijn aandacht. Come to mama!

4/ Starskin Silkmud French Pink Clay Nog een Korean beauty trend die niet meer weg te denken is: sheet masks. Ik kan niet geloven dat we er zo lang over gedaan hebben om deze manier van maskers leggen over te nemen, maar bon, we’re here. Grote naam in de niche, Starskin, heeft een hele reeks interessante maskertjes (niet alleen voor het gezicht, trouwens). Hun nieuwe French Pink Clay sheet mask combineert twee werelden. Zo benieuwd naar deze. Hoge verwachtingen.

5/ Christophe Robin Cleansing Volumizing Paste with Pure Rassoul Clay and Rose Extract Ik leerde Christophe Robin kennen bij Cosmeticary in Antwerpen, ten tijde van mijn platinum blonde coupe. Ik liet me het zalige Baby Blonde masker aanraden (zie mijn favoriete producten van 2014) en het merk staat sindsdien op mijn radar. De Cleansing Volumising Paste met rassoul klei en rozenextract, schreeuwt om een plaats in mijn badkamer. Ik test en breng allicht verslag uit in januari (ik heb mijn bloggen gestructureerd en januari is m’n ‘Fresh & Clean’ thema, haha).

6/ Fenty Beauty Ok, ok, er zijn heel veel producten van Rihanna’s nieuwe make-up merk die op mijn wishlist staan. De marketing is zo goed gedaan, de buzz rond de release is redelijk tot zeer episch lekker gegaan, maar de main squeeze blijft de boodschap achter Riri’s Fenty Beauty: “Beauty for all“. 40 tinten foundation staven dat motto. Iedereen wist dat er donkere foundations zouden komen, maar er zijn ook veel hele lichte foundations die ook vaak worden overgeslagen, inclusief een bijna-witte voor wie albinisme heeft. Inclusive done right.

7/ Yves Saint Laurent Tatouage Couture Matte Stain Dit fuchsia. Nee maar écht. Het doet me bijna vergeten dat mijn aandacht initieel uitging naar deze nieuwe formule en verpakking van YSL. Een lip stain die belooft lightweight (want: lipstain) en hypergepigmenteerd te zijn, niet af te geven en is aan te brengen met een ingenieus uitziende rechthoekige doe-foot applicator. Sign me up.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

3 Comments

 1. 4 jaar ago

  @MJAY : Haha, herkenbaarrr!

  @SARA : Ja, daar ben ik ook beetje bang voor. Ik hoop binnenkort te kunnen swatchen in Londen ofzo.

 2. 4 jaar ago

  De Fenty foundation is een aanrader. Ik heb em zelf al gekocht en ben daar dik tevreden over. Enig ‘nadeel’: het is zo effin moeilijk om je juiste kleur te kiezen. Ik ben voor 330 gegaan maar dat was veel te donker.

 3. 4 jaar ago

  Leuke dingen heb je op het oog! Fenty staat ook hoog op mijn lijstje, ben benieuwd wnnr ik mezelf overhaal om mijn winkelmandje te vullen :-P