Menu & Search
Beauty Radar – Sept. ’16

Beauty Radar – Sept. ’16

September is gona be good! Vijf dingen die op mijn beauty radar staan.


beautyradarSEPT

[striped]1. Lancôme Juicy Shaker – Piece of Cake[/striped]

Bon, ik ben een beetje late to the (cocktail)party, maar bovenaan op mijn radar staat Piece of Cake, deze oudroze-nude Juicy Shaker van Lancôme. Ik heb al twee kleuren – Berry in Love & Apri-Cute – en ben helemaal verliefd op de mooi getinte, superverzorgende formule. De semi-transparante bi-phase lip olie is eigenlijk ideaal voor elke dag, dus een zorgeloze tint dringt zich op. (En een review ook, eigenlijk. Mij een keer aan zetten.)

[striped]2. Dior Capture Totale Dreamskin Perfect Skin Cushion SPF50 PA+++[/striped]

De naam van deze nieuwe Dior compact/cushion foundation is bijna even lang als de lijst van beloftes: hij egaliseert de huid zowel optisch (het is make-up) als skin-deep (het is skin care), gaat zowel actief huidveroudering tegen (werkzame stoffen) als preventief (zonnefactor 50) én door de praktische verpakking kan dat de hele dag door, on-the-go. Ik ga eerlijk zijn: ondertussen ligt hij hier al klaar om te beginnen testen. TJA! #benieuwd


[striped]3. Bobbi Brown City Collection[/striped]

Ik ben een Bobbi Brown palette addict. Die vrouw en ik delen dezelfde visie over draagbare make-up (en dezelfde filosofie van the secret to beauty ), dus heel verrassend is dat niet. Daarom vind ik het ook meer dan verantwoord om minstens één van de drie nieuwe limited edition palettes aan te schaffen die ze uitbrengt ter ere van de 25ste verjaardag van haar merk. En anders verzin ik wel een andere reden. Ding is: can not resist. Er is er eentje voor Parijs, New York en Londen. Richard Haines maakte de illustraties. <3

[striped]4. Urban Decay Naked Illuminated Trio[/striped]

En nu we over palettes bezig zijn: Urban Decay brengt er een paar (!!!) uit dit najaar, met het oog op de feestdagen. Verwacht je aan o.a. het Naked Ultimate Basics oogschaduwpalette, eentje met de nieuwe Vice lipsticks, het Moondust palette en het Naked Illuminated Trio van drie highlighters, waaronder deze Oasis (boven) en Twilight (onder).


[striped]5. Herbivore Botanicals Lapis Facial Oil[/striped]

Herbivore Botanicals is één van de nieuwere merken op mijn radar en haalt de shortlist met deze eyecandy gezichtsolie. Lapis werkt kalmerend, gaat roodheid tegen en minimaliseert ontstekingen (lees: pukkels) wat van deze olie mogelijk een ideale toevoeging aan mijn routine maakt.

[icon]brook-icon-bubbles3[/icon]
Iets voor jou?
Wat staat er op jouw radar?

Save

1 Comment