Menu & Search

Beauty Radar – mei ’18

Nieuwe & naderende releases die staan te pinken op mijn radar, coming' right up!

Nieuwe & naderende releases die staan te pinken op mijn radar, coming' right up!


Mijn budget zet zich schrap voor de DIOR BACKSTAGE collectie. Het is weer een sterk staaltje Peter Philips magie: minimalistisch meets fab as f*ck. De Face And Body Foundation (in 40 kleuren, mes chères) zou de lichtste formule zijn die Dior al uitbracht en belooft gebruiksgemak. Het merk introduceert ook een aantal palettes. Brows (2 poeders + wax), eyes (8 shaduws + primer), lips (9 kleuren), sculpting ennn de pracht dat het Glow Face Palette is. Obsessing over dit quad, echt, ik wil het en ik wil het nu.

Ondanks het feit dat ik gebukt meen te gaan onder een palette fatigue, is er nog eentje dat op ’t eerste zicht dreigt mijn hart te stelen: de Lemonade Craze oogschaduws van MAYBELLINE NEW YORK. Bedenking 1: blijkbaar ziet het palette er anders uit dan in deze collage, waarin ik een andere – oudere? – productfoto gebruik. Mmk, kan gebeuren. Bedenking 2: Youtube is er nogal lauw over. Dat gezegd zijnde, wil ik best het ‘risico’ nemen. 12 kleuren (die zo ongelooflijk hard inspelen op mijn kleurencravings van ’t moment) in een mooi, cheapo (18EUR) palette? Je begrijpt, ik heb deze Lemonade Craze nodig, gewoon. Voor de wetenschap mezelf, hélemaal voor mezelf.

Nog iets wat ik moe ben? Mermaid/unicorn everything. Maar holografische shit bannen van mijn wishlist? Lol! Nope. Au contraire. En maak daar ook nog eens een duochroom van. Mijn geoefende oog spotte de BOBBI BROWN Long Wear Sparkle Sticks in 9 kleuren (blijkbaar limited edition?!); de FENTY BEAUTY zomercollectie met glosses die ik nooit ga kunnen dragen op mijn lippen (dat bruingroen is zo mooi maar gaat er zo f*cking weird uitzien op mijn mond) en Liquid Eyeshadow Duo’s (ik claim Mamacita/Tini Kini); nieuwe kleuren van mijn geliefde Vernis à Lèvres van YSL, waaronder de Holographic White en Holographic Black top coats. Ook de duochroom lakjes uit de zomercollectie van ESSIE zijn om duimen en vingers bij af te likken (/lakken) maar de terracotta cream Less Is Aura mag er ook wel zijn.

Het laatste make-upje op de lijst is de nieuwe formule van ILLAMASQUA: de Colour Veil Jelly Blushers, helemaal on-trend met die watercolour look & feel. Het belooft een fris, helder en polished resultaat. Sign me up. (Ondertussen gebruik ik trouwens zowat al mijn blushes ook op mijn oogleden en ik vermoed dat het met deze jellies niet anders zou zijn.)

Long time no see op mijn Beauty Radar: shampoo en conditioner! Dit duo van SEBASTIAN PROFESSIONAL klinkt gewoon zo goed. Reset is een shampoo die “zelfs de hardnekkigste resten van stylingproducten” zou verwijderen, terwijl hij lief blijft voor kleur en mild genoeg reinigt voor dagelijks gebruik. Preset blijkt een ware multitasker en fungeert als (transparante) conditioner, hitte bescherming én als primer: “creëer grip en textuur voor een warrige look met zachte controle”. Ik wil dit duo zo hard testen maar zal nog even geduld moeten uitoefenen, want de release is pas voor augustus. *traantje*

Tenslotte het flacon that caught your eye: een nieuwe flanker voor everybody’s darling uit 2007, Daisy van MARC JACOBS. Dit nieuwe zusje, Daisy Love, opent met een noot van ‘cloudberry’. Mogelijk is jouw eerste reactie dezelfde als die van mij, al dan niet inclusief opgetrokken wenkbrauw: “c’est quoi, ça?“! Het toeval wil dat ik morgenvroeg het laatste restje zal opmaken van mijn favoriete Barnängen shower cream geformuleerd met, jawel, cloudberry. Dat flacon kopt: “Lapland’s favourite wild fruit“, blijkbaar een soort gele framboos. Neem het van mij aan (of trakteer er jouw neus op, in de supermarkt) die besjes ruiken verdomd lekker. Als liefhebber van het origineel (en de jaarlijkse speciale edities) kan ik moeilijk anders dan uitkijken naar de eerste gelegenheid om Daisy Love te ruiken.

1 Comment

  1. 4 jaar ago

    Wat een mooie producten allemaal! Die verpakkingen ook, love it