Menu & Search

Beauty Radar – maart ’18

Mijn favoriete trends zetten flink door in 2018: sheet masks, sleeping packs en multifunctionele make-up... Op mijn radar!


Op mijn radar:

sheet masks and the likes

GARNIER SkinActive Pure Charcoal Black Tissue Mask
Purifying & Hydrating Pore-tightening mask met zwarte algen, UHA en hyaluronzuur

KIEHL’S Instant Renewal Concentrate Mask met koudgeperste oliën uit het Amazonewoud

LANCÔME Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask

sleeping packs

o.a. dit KIEHL’S Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask 

chemische peelings

zoals deze (Belgische!) ICI PARIS XL Pure Glycolic Daily Cleansing Pads

make-up crushes

het URBAN DECAY Backtalk Eye & Cheek Palette a.k.a. eindelijk nog eens een écht interessant palette

CHANEL Rouge Coco Lip Blush

P.S. Er ontbreken twee spannende nieuwe lijnen van hetzelfde merk. Die staan nog onder embargo, dus mag ik niet delen. (Ik ben gaan kijken op het internet of ik nog niets vind, zodat ik die bron kon vermelden maar helaas! De digital lips are sealed.)

 

2 reacties
reageer

  1. Mooie producten! Mijn portemonnee is niet zo blij met dit lijstje….

archief

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close