Menu & Search
Beauty Radar – Jan. ’17

Beauty Radar – Jan. ’17

Gewoon voor de leuk even een korte flashback naar de Beauty Radar van januari 2016. Een aantal van de items op die lijst (hallo Urban Decay x Gwen Stefani blush palette*-*) prijken nu in mijn collectie. Ik mag hopen dat dit ook het geval gaat zijn met de lijst die ik u vandaag presenteer, lieve lezer, want oeh-la, de crushes...! <3


Gewoon voor de leuk even een korte flashback naar de Beauty Radar van januari 2016. Een aantal van de items op die lijst (hallo Urban Decay x Gwen Stefani blush palette*-*) prijken nu in mijn collectie. Ik mag hopen dat dit ook het geval gaat zijn met de lijst die ik u vandaag presenteer, lieve lezer, want oeh-la, de crushes…! <3

1/ BENEFIT Galifornia blush

Ik was rustig door mijn Bloglovin’ aan het scrollen (een gewoonte die ik terug heb opgepikt na hem maanden niet meer te hebben gebruikt, wist niet hoe hard ik hem gemist had tot nu!) toen ik deze blogpost van VeraCamilla.nl spotte. Ik klikte snel door naar de volledige post en noteerde deze Benefit Galifornia blush op mijn zomerwishlist. Perfect zonnige, peachy blush met gouden shimmer, de geur van roze pompelmoes en vanille, zalige verpakking én good vibes? Count me in. [icon]brook-icon-tag3[/icon] Benefit is verkrijgbaar bij Inno (BE) en Douglas (NL) – € 34,00

2/ GIORGIO ARMANI Power Fabric Foundation

De Face Fabric foundation van Giorgio Armani heeft een cult-status verworven. Hij wordt door velen nog altijd beschouwd als de béste en zachtste foundation. In de winkel werd mij uiteindelijk een andere foundation aangeraden, maar de Face Fabric komt er ooit nog. Hm, of misschien deze nieuwe variant, want die klinkt zo mogelijk nog beter. Hij belooft second-skin gevoel en finish. Verhelderend, langhoudend en dekkend zonder masker-effect… We kunnen kiezen uit 15 kleuren. [icon]brook-icon-tag3[/icon] Wordt verwacht tegen 15/02/2017 bij o.a. Parfuma Antwerpen – €53


3/ PHILOSOPHY Pure Grace dry shampoo

Voor deze ga ik mijn on-line shopping skills moeten opblinken (zou ik hem via Sephora.fr kunnen kopen?) of aan de mouw moeten trekken van de eerstvolgende kennis die naar de U.S. reist. Want een droogshampoo met het Pure Grace parfum, de best denkbare geur voor een droogshampoo, I need.

4/ CHANEL Coco Code Blush Harmony

Deze limited edition blush van Chanel is helemaal niet wat je zou verwachten van een lentecollectie. (Wat wel? Ah, pastellekes.) De vormgeving is mooi an sich, wat bijna doet hopen dat de kleur niet zo voor mij is zodat ik hem bij mijn collectie Chanel poeders kan bewaren – make-up geek, ik?! mogelijk affirmatief – maar een bruinrode blos ziet er volgens mij niet verkeerd uit. Channeling mijn inner Sneeuwwitje. [icon]brook-icon-tag3[/icon] Bij de parfumerie. – €57

5/ CLARINS Fix Make-up

Clarins is een merk waar ik eigenlijk quasi geen ervaring mee heb. Hoewel ze een paar blogger favs hebben, beperkt mijn Clarins stash zich tot de Lip Comfort Oil. Ik steek het op de ‘blah’ verpakkingen. Want, mes chères, toen ik dit roze (uiteraard roze!) flacon luxueuze fixing spray spotte op Beautyloves.be, had het al mijn aandacht plus een instant plaats op de wishlist. (Alle verpakkingen anders roze, Clarins? Of gewoon alles laten reviewen door Stamatia, kan blijkbaar ook helpen.)
Het kleine formaat houdt mij enigszins tegen, maar het roze glas en de geur van pompelmoes en rozenwater fluisteren mijn naam. Stamatia vergelijkt hem met de All Nighter van Urban Decay (een holy grail van velen) en dan delft de Clarins het onderspit wat betreft prijs/kwaliteit. (Nog iemand ervaringen met deze van Clarins? Thoughts?) Then again, roze glas en pompelmoes + rozengeur… Conclusie: ik ben in the market voor een fijne nieuwe spray die mijn make-up fixeert én mijn humeur een boost geeft. [icon]brook-icon-tag3[/icon] Bij de parfumerie. – € 27,00


6/ M.A.C TriColour Lip Glass

Sinds een tweetal weken draag ik regelmatig een gloss van Estée Lauder – waarover binnenkort meer – én was ik al even in de ban van YSL vinyl gloss. Ik durf bijna te zeggen dat ik gloss heb herontdekt. Deze M.A.C. x  James Kaliardos Lip Glass solliciteert toch ook wel voor een plaats in mijn make-up tasje, moet ik zeggen. De obsessie met mineralen is niet nieuw, maar wordt heel mooi uitgewerkt in deze TriColour Lip Glass van M.A.C. die de naam Stratagloss Pyrite draagt. Ook beschikbaar: Opalite, met blauwe ondertoon. Beetje geglitter, beetje geduizel, oh zo moon/lovestruck*, dat moet geleden zijn van uit mijn tienerjaren… [icon]brook-icon-tag3[/icon] Wordt tegen de tweede helft van maart verwacht bij M.A.C. – € 21,50

*Mogelijke referentie naar mijn lief. (<333)

7/ MOON JUICE Brain Dust

Brain Dust™ is an enlightening edible formula alchemized to align you with the mighty cosmic flow needed for great achievement,” begint het ondertussen door de wellness scene op handen gedragen Moon Juice z’n productomschrijving. Ik rol met mijn ogen maar mijn inner hippie spits stiekem de oren. De vrouw achter het merk, Amanda Chantal Bacon, werd door Elle U.S. gelabeld als ‘pretentieuze hippie’, maar mevrouw verkoopt haar poedertjes toch maar lekker op Net-a-porter en heel wat beauty-savvy journo’s en bloggers zuppen het met sloten. Al dan niet ‘om te testen’, want beauty drinks zijn de talk du jour. Geloof ik in de kracht van supplementen? Uiteraard, in zekere mate. Zou wel fijn zijn moest dit poeder dat je in je koffie kan doen (of bij je sap, maar koffie) doet wat het belooft. Oh, en beschikbaar zou zijn in België én €30 minder zou kosten. Bon, ondertussen hier: No Dust.


[icon]brook-icon-hexagon-fill[/icon]

Dat gezegd zijnde, lieve lezer, denk ik dat ik nog een koffie ga zetten. Had ik al verteld dat we op het nieuwe appartement een volledige daarvoor voorziene component van ons aanrecht kunnen besteden aan mijn Nespresso-toestel? Yez yez. (Daarnaast heb ik ook een volledige lade met thee. Café Lisha, quoi.) Mede mogelijk gemaakt door mij beschaafde aantal glazen en kopjes. Less is more. In ieder geval meer koffie.

Ondertussen doe ik een voorzichtige poging om jou te ontfutselen wat er op jouw beauty radar staat. Welke producten/trend heb jij opgemerkt?

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

0 Comments