Menu & Search
Beauty Radar – aug. ’16

Beauty Radar – aug. ’16

beautyradaraugustus1

Make-up en parfum crushes, het is een ding. Vijf dingen die verleidelijk staan te pinken op mijn beauty-radar van augustus. Twee U.S. exclusives waarvan één totaal onbereikbaar, maar ter compensatie ook budgetvriendelijk / goed nieuws van het make-up front.


Ashley en Mary-Kate Olsen, de gouden tweeling achter Elizabeth and James, komen met twee nieuwe Nirvana parfums. Nirvana White en – één van mijn meest geliefde parfums yet – Nirvana Black krijgen het gezelschap van Nirvana Rose en Nirvana Bourbon. De ene met noten als mei-roos, vetiver en geranium, de ander een compositie van tubereuse, vanille en eikenhout. Of ik mijn contactenlijst al ben afgegaan om te checken wie er in ’t kort in de US moet zijn? Mogelijk. [icon]brook-icon-tag3[/icon] augustus bij Sephora (shipt deze niet naar EU)

Wel verkrijgbaar in België, éindelijk, is het Italiaanse budgetmerk Kiko. Lief voor uw zichtrekening én kwalitatief vaak verbazend goed. Ik heb ondertussen wel wat Kiko liggen, maar hou gerust een plaats vrij voor de nieuwe, limited edition ‘Neo Noire‘ collectie in samenwerking met industrial designer Ross Lovegrove. Het Strobe & Sculpt Cream Contour Palette (14,90) wil mee in de handtas en bundelt handig dé twee trends van ’15/’16 (in feite make-up basics) contouren en highlighten. [icon]brook-icon-tag3[/icon] nu bij Kiko in Brussel (Elsensesteenweg), Hasselt (Hoogstraat) en Luik (Vinave d’Ile)


Wil ook heel graag in mijn handtas: de Pro Longwear Lipstain Markers (€21,50) uit de Brant Brothers collectie van M.A.C. Lipstains in een stiftvorm in vier fijne kleuren waaronder dit bessenroze. Ja. Ja, graag. Pigment dat in de lippen dringt en ze tint zonder residu als crème of gloss achter te laten. Ideaal voor mannen (zeg hallo Brant Brothers) en vrouwen (zeg hallo Yours Truly) die van een casual maar getinte lip houden. En euh, en passant misschien ook die Flat Contour Brush (€40) keer proberen en zien wat dat zegt. [icon]brook-icon-tag3[/icon] v.a. 18 augustus bij M.A.C.

En dan, lieve lezer, nieuws van de mother of backstage make-up artistry – excuseert u mij terwijl ik fangirl – Pat McGrath. Ze dropte eerder al haar game-changing Gold 001, een multidimensioneel microfijn pigment dat kan worden aangebracht als optische folie op de huid en mijn instagram deed ontploffen. De Phantom 002 (oog)kit volgde, dan Skin Fetish 003 (highlighter en forever on my wishlist), nu is het aan de lippen met Lust 004. Matte lipstick, vinyl gloss en g l i t t e r r. Check Pat’s Instagram voor video. Afgeraden voor mensen met een zwak hart. <333


Wat staat er op jouw beauty-radar deze maand?

Save

Save

Save

Save

Save

Save

4 Comments

 1. 6 jaar ago

  Lust 004 Everything has my name written all over it! (Flauw, ik weet het, it’s just the mood I’m in ;))

 2. 6 jaar ago

  Dat Kiko duo is echt mooi.

 3. 6 jaar ago

  @ Sven : Nee, maar ik kwijl er graag over. :D Ik ben wel enorm verliefd op haar releases so far. Vind de manier waarop ze die loslaat op de wereld heel cool. Echt superkleine collecties, product voor product bijna, en helemaal tot in de puntjes uitgekiend.

 4. 6 jaar ago

  Ga je proberen de nieuwe kit van Pat te bemachtigen? Als ik geld had zou ik echt klaar zitten … :D