Menu & Search
Beauty Notes: going mono

Beauty Notes: going mono

Een oogschaduwtrend matchy met de temperaturen van vandaag.


Ok, ok, er zijn een paar supertoffe makeup trends en vogue op ’t moment, maar ik heb er de kleurrijkste uitgekozen voor deze tropische donderdag. Lees je dit nog voor je plaats hebt genomen voor de spiegel? Top, ik ben niet te laat om je uit te dagen, dus! Here goes:

 Ga vandaag voor één opvallende kleur oogschaduw.

Do it! 💃🏻

Leg dat nude palette terug, lieve lezer, en duikel die ene avontuurlijke tint op. Dep primer op je oogleden. Laadt dat penseel vol met kleur, zoals een ijverig bijtje gulzig nectar sprokkelt, en besprenkel de kwast met wat setting spray. Breng vervolgens aan op het bewegende deel van je oogleden. Sla de binnenste ooghoeken over voor een edgy effect. Druk de kleur goed op de huid. Vervaag eventueel scherpe randen met jouw vingers, al heeft deze look baat bij enige nonchalance. Nog juist een snel laagje mascara en je bent klaar.

Fris, modern en expressief: millennial minimalism made easy peas. Experimenteer met formules, finishes en applicatietechnieken. Ga voor een pastel wing, neon gloss of mijn favoriet: nonconformistisch geel. En laat me vooral weten wat het geworden is! 💖👀

bron foto’s

KATIE MOORE via @katiemooremua – MARGO ROBBIE via Allure – PAM LUCAS via @newkewlcom
EMILY RATAJKOWSKI via Allure – NOON BY NOOR via Elle – IMANI RANDOLPH via Manrepeller

0 Comments