Bbloggers en onze iPhones …

Bbloggers en onze iPhones …

Bbloggers en onze iPhones …

Twitter, Instagram, de WordPress app om comments te checken: wij beautybloggers <3 onze iPhones! Zo bleek gisterenavond, toen Katia, Roxanne, Sarah en ik druk met elkaar aan het tweeten waren … aan dezelfde tafel. Social media? Eh, not so much – lol! Maar omdat we Bbloggers zijn en we (minus Foxy) net daarvoor onze nagels hadden gelakt – aan diezelfde tafel, ahja – een paar foto’s.

KatiaChanel Riva + Marc by Marc Jacobs

SarahO.P.I. My Private Jet + random cover

Lisha (ik dus, heyyy!) – gradient mani + Disney

Ennn met het startscherm! (Spot de unreleased M.A.C. promo foto chez Katia.)

11 Comments

 • 6 jaar ago

  Ik heb nog geen smartphone, maar kan zeker wel een gebruiken. Ik weet steeds niet welke ik moet kiezen. De ene is fan van iphone de andere van androis. Ik weet wel dat iphones mooiere cases heeft! ^^

 • 6 jaar ago

  Leuk! Ik ben nog steeds op zoek naar een mooie cover voor mijn iphone!

 • 6 jaar ago

  Haha leuk :d !

 • 6 jaar ago

  En that’s why I love your blog: dit soort random leuke artikels met iPhones en nagellak. <3

 • Latanie
  6 jaar ago

  Zo leuk!

 • 6 jaar ago

  Haha dat ziet er zo leuk uit! Nu kan ik echt niet meer wachten tot ik een iPhone heb <3

 • 6 jaar ago

  I love my iPhone, dus ik snap het helemaal! Die gardient mani is leuk!!

 • 6 jaar ago

  LOL, ‘random cover’ van ’t KRUIDVAT haha! oh dear, the shame :°)

  • 6 jaar ago

   Hahaha! Maar jouw starscherm is dan weer the cutest. <3

 • 6 jaar ago

  Leuk zeg :). Zelf heb ik niets met IPhones, maar ieder zo zijn ding hé :).

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close