Menu & Search

Backstage bij Show 2012 met YSL + L’Oréal Professionel

Vorige zaterdag, 9 juni, zat ik klaar voor Show 2012. De vier jaren van de Antwerpse mode-academie stuurden hun maaksels de catwalk op. Studenten mode die gepusht worden de donkerste & meest creatieve spelonken van hun ruimdenkende fashion-driven brein (& hart) te verkennen en om te zetten in een show. Inspiratie geserveerd op een zilveren schoteltje, mijn lieve lezer. En #bigfun. Als je niet bent gaan kijken raad ik je ten zeerste aan je volgend jaar naar de voorste rijen te ellebogen. So worth it.

Maar Joliette is geen fashion blog. Niet per se. Dus ik beperk mij qua inleiding tot dit artikel tot de video. En nu: laten we back-stage gaan en lekker rondneuzen bij de make-up en het haar?

Achttien kappers van L’Oréal Professionel + vierentwintig make-up artists van Yves Saint Laurent ontfermden zich over haar en make-up. (En met o.a. Peter Philips – ‘onze’ creatief directeur make-up chez Chanel – in de jury, heb je dat maar beter covered.) MAAR BON! Let’s talk it-items.

Bij de kappers spotte ik een legervoorraad van cultklassieker Elnett hairspray én nieuwe klassieker Mythic Oil – absoluut een chou-chou product van mij in zowel de oorspronkelijke versie als de twee nieuwe varianten. (Review soonish.) Bij YSL was de hoofdattractie de nieuwe foundation Le Teint Touche Éclat. Zag er goed uit bij de modellen. Komt steeds hoger en hoger op mijn wishlist te staan …

Alle foto’s door mezelf.

11 Comments

 1. 10 jaar ago

  Wauw, heel leuk zo’n blik achter de schermen! Love it

 2. ZO stom dat ik niet kon komen..
  Kunnen toch een beetje meeleven via de foto’s en het filmpje.
  Ik spot vanalles nieuws wel :)

 3. 10 jaar ago

  All the pretty YSL…. *kwijl*

 4. 10 jaar ago

  Geweldig om de bedrijvigheid achter de schermen te zien, het heeft voor mij altijd iets magisch :).

 5. Ziet er leuk uit! Wel heel chaotisch! Ik zou er zenuwachtig worden denk ik :)

 6. 10 jaar ago

  Oh leuk dat je er ook was, ik was drie dagen model. Je hebt er een leuk verslag van gemaakt!
  x
  Nathalie

 7. 10 jaar ago

  Wat tof dat je ook backstage een kijkje mocht nemen! :D

 8. 10 jaar ago

  Leuke foto’s! Leuk om zo een indruk te krijgen van hoe het er backstage aan toegaat.

 9. 10 jaar ago

  Super ! drukke bedoening zo achter de schermen :)

 10. sonja
  10 jaar ago

  heel mooie foto’s.

 11. 10 jaar ago

  prachtige foto’s :D